Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no a na vánoce to vychází přes štědrý den na mé narozeniny, takže do prosince už to nějak vydržím, to vím že bude doma zase tak tři týdny určo a na vánoce no to je jasný
tak a mizím papa
natul teba teraz tak daju dokopy, ze neviem neviem, si pripravena aj na trojicky?
Ale podla mna take bylinky nemozu uskodit, tie femi kvapky do ovu su dobry napad
A euthyrox zda sa tiez zabera rychlo. Coskoro uz budes tancovat od radosti po stole, ze mas v brusku fazulky
![]()
nela: fakt to tak vyzera, ze budeme mat spolu ovulku
normalne sa mi zdalo, ze som dala tu fotku 2X zobrazit… ![]()
inak co sa tyka spermosiek, dobry clanok je teraz v casopise „Zdravie“ na titulke je Maria Cirova a niekolko cisiel dozadu bolo zase o radach co pomaha k otehotneniu.
ked som citala o tych spermoskach, zistila som, ze musim dat trosku dokopy mm, lebo vsetko co je zle na spermosky je vzdy jeho pripad ![]()
monulienka3 píše:
nela: fakt to tak vyzera, ze budeme mat spolu ovulkunormalne sa mi zdalo, ze som dala tu fotku 2X zobrazit…
inak co sa tyka spermosiek, dobry clanok je teraz v casopise „Zdravie“ na titulke je Maria Cirova a niekolko cisiel dozadu bolo zase o radach co pomaha k otehotneniu.
ked som citala o tych spermoskach, zistila som, ze musim dat trosku dokopy mm, lebo vsetko co je zle na spermosky je vzdy jeho pripad
monu prave som citala, ze zla morfologia moze sposobovat potraty… ![]()
do vajicka moze preniknut zla spermia, neviem sice ako je to mozne, myslela som si, ze vajko vie co robi ![]()
ahojte babulky
uz som doma z nemocky
precitala som si vsetky odkazy, mm mi napisal cislo strany… chcem vam podakovat ze to ze ste na mna mysleli
![]()
ako sa to vyznacuje aj vo ff ?
ahoj mouku
![]()
vo FF si to oznacis zaskrtnutim policka „miscarriage“ v casti specific situations…
co sa vlastne stalo?
soldi, odfotim raz ten nas vyhlad.
fajciari su strasne nestastni, vsetci sa uz tesili ako si budu chodit bafkat na terasku a zatrhli im to ![]()
acko: dik, idem to pozriet.
no to bolo take nahle a rychle.
s mm sme sa chystali do kina lebo uz ma z toho lezania bolela hlava a uz ma doma zrali mrle tak som si povedala ze v kine sa len sedi a autom by sme sli.
tak isla som na WC pred tym a na miesto kina sme isli do nemocnice. ja som uz doma vedela, ze do rana budem jasna a tak aj bolo. v nemocke podla USG a vysetreni to na potrat zatial nevyzeralo uz aj srdiecko bilo, ale dr. povedal ze to oni nevedia ci sa podari zachranit to je hop alebo trop. tak mi nasadili liecbu, pichli mi injekcie na zastavanie krvacania (nepomohlo), dufaston a ascorutin. ale ze pre istotu nemam jest ani pit…tak som preckala do rana do vizity stale som nemohla nic jest ani pit. no a po rannom USG uz srdiecko nebilo, takze este mi urobili EKG a isla som na kyret. no a na WC zo mna daco neidentifikovatelne vypadlo velke asi ako tenisova lopticka take zltohnede ble…
moukus:moja,ked to citam, akoby som citala moj nestastny vianocny pribeh…
ja ked som dosla do nemocky, srdiecko uz blikalo pomalsie na usg a uz bolo embrijko (ak sa to tak da uz v 7 tt nazvat)blizsie ku krcku. Nechali ma lezat, len mi dali dufik a ze budeme cakat…
tak som sa chodila na wc kontrolovat kazdu chvilocku, na chvilku to krvacanie uplne prestalo,tak som sa tesila, zaspala a zobudila sa na uz brutal krvacanie a uz ma hned brali…
aspon, ze uz si domenko
![]()
neboj, budes v poho.
lauri: vsak prave to moze byt nas pripad, ked ani po endoske a dalsich vysetreniach nebude problem na mojej strane, tak mozno je chyba v spermoskach.
ze vajko aj oplodnia, len sa potom zle vyvija, no uvidime.
hlavne som rada, ze som to zacala riesit, lebo moja stara gyndoska, mavla rukou, ze to sa stava na prvy krat.
ale ja nechcem, aby sa to stalo znovu ![]()
momu: no aj mne pred tym rannym usg na chvilu ustalo krvacanie som myslela ze zabrala injekcia a to bolo len ticho pred burkou.
no tentokrat to malo rychly priebeh v 6 tt. mozno ze preto to zatial neberiem nejak tragicky, no som zvedava kedy to na mna dolahne, zatial som v pohode.
16.7. idem na kontrolu, 23.7. som uz davno objednana na hematologiu, dr. ma posle na genetiku a uvidi sa podla vysledkov z hystologie, spominala aj laparku kvoli tomu aby sme zistili ci nemam nieco s maternicou. no a vo vlastnom zaujme si skocim na endokrinologiu.
no a sme boli dnes teda mm na spermiograme a ho poslal na jedno vysetrenie ci nema infekciu a to nemohlo byt pricinou, tak v stredu ide.
mouku ahooooj
Je skvele, ze to dobre znasas, aspon sa lahsie pustite do dalsieho kola
A je vyborne, ze potlacite na vsetky tie vysetrenia. Vsak minule tu prisla tremonti s tym, ze asi potratila kvoli zvysenemu homocysteinu, ktory sa da lahucko stabilizovat obycajnou kyselinou listovou, taka lahucka pomoc, len nech sa o tom vie ![]()