Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
2.7.10 16:35

ste mali vidiet prekvapivo-nechapavy vyraz mojej dr. ked ma tam zbadala lezat a potom ked som prisla na salu, neverila ze to zase bude tak zle… to som dnes mala za nou ist na kontrolu. je velmi mila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 16:43

ahojte babulky,
my sme uz doma, idem si asi lahnut alebo dat kavu, nejako ledva drzim oci otvorene, to pocasie ma ubija, vonku je pod mrakom a hrmi, ale nezaprsi a nezaprsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 16:45

mouku oddychni si, zotavte sa a najblizsie to uz vyjde! Do tretice vsetko dobre :hug: A mimi uz pride do krasneho domceka :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 16:46

mouku, zlatusik, som rada, ze si sa ozvala. velmi velmi na teba myslim!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
2.7.10 16:47

elli: :hug: :hug: :hug: predsa som sa nemohla neozvat, sme tu ako jedna velka rodina a tesim sa na august :pankac: :dance:

a ako tvoj testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
2.7.10 16:55

Tak já se zase loučím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 16:56

mouku :kytka: :kytka: :kytka: aj ja sa na vas vsetky tesim na august!!!
a co moj testik? asi to bola nejaka vyrobna vada, uvidime rano, citim sa akurat na mrchu, takze uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 17:17

holky tak já dělala ovulační test a mám ho furt celkem silný :nevim: :nevim: ,já ho vyfotila,tak až se mm vyspí,tak sem hodí foto,ale proč je furt tak silný na živo je uplně nádherný ,dyt jsem 6DC :cert: :cert: a já takový měla ted furt přes celou MS,to nikdy nemívám :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12225
2.7.10 17:19

natul a nie si nahodou toto obdobie v strese, napata? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 17:20

natula, ja neviem, mne to pripada, ze mas uplne rozhadzane hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
2.7.10 17:22

**natu ** :think: a tie vysoke teploty… nerozumiem tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 17:28

Elli já mám jen TSH a to je mírně a FSH a to je taky v normě,ale pro IVF trochu vyšší,jinak LH a ostatní mám ok.ted mi to dělali :nevim: :nevim:
Ačko a teploty nevím,je mi nějak chřipkově a teplotu mám zvýšenou i tělesnou a tudíš i bazální asi,dneska už mi není zle,jen mi je prostě jako na chřipku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9080
2.7.10 17:49

ahojte
elli co dnesny testik? teplotu mas stale peknu

natul si chorucka? :hug:

moukuska,to je mi luto,ale ja verim ako albi pisala,ze do tretice vsetko dobre… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 17:51

toji, dnes je den duchov.. ja, michel aj katlinn sme dnes mali ducha, fotky najdes vo fotoalbume temy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 17:56
Tak co toooooooooooooooooooooooooo muže býýýýýýýýýýýýýýýýýt :mrgreen: :mrgreen: pomoooooc
elllla píše:
toji, dnes je den duchov.. ja, michel aj katlinn sme dnes mali ducha, fotky najdes vo fotoalbume temy…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex