Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ste mali vidiet prekvapivo-nechapavy vyraz mojej dr. ked ma tam zbadala lezat a potom ked som prisla na salu, neverila ze to zase bude tak zle… to som dnes mala za nou ist na kontrolu. je velmi mila.
ahojte babulky,
my sme uz doma, idem si asi lahnut alebo dat kavu, nejako ledva drzim oci otvorene, to pocasie ma ubija, vonku je pod mrakom a hrmi, ale nezaprsi a nezaprsi…
mouku oddychni si, zotavte sa a najblizsie to uz vyjde! Do tretice vsetko dobre
A mimi uz pride do krasneho domceka
![]()
mouku, zlatusik, som rada, ze si sa ozvala. velmi velmi na teba myslim!!!
![]()
elli:
predsa som sa nemohla neozvat, sme tu ako jedna velka rodina a tesim sa na august
![]()
a ako tvoj testik?
mouku
aj ja sa na vas vsetky tesim na august!!!
a co moj testik? asi to bola nejaka vyrobna vada, uvidime rano, citim sa akurat na mrchu, takze uvidime…
holky tak já dělala ovulační test a mám ho furt celkem silný
,já ho vyfotila,tak až se mm vyspí,tak sem hodí foto,ale proč je furt tak silný na živo je uplně nádherný ,dyt jsem 6DC
a já takový měla ted furt přes celou MS,to nikdy nemívám
![]()
natula, ja neviem, mne to pripada, ze mas uplne rozhadzane hormony…
Elli já mám jen TSH a to je mírně a FSH a to je taky v normě,ale pro IVF trochu vyšší,jinak LH a ostatní mám ok.ted mi to dělali
![]()
Ačko a teploty nevím,je mi nějak chřipkově a teplotu mám zvýšenou i tělesnou a tudíš i bazální asi,dneska už mi není zle,jen mi je prostě jako na chřipku ![]()
ahojte
elli co dnesny testik? teplotu mas stale peknu
natul si chorucka? ![]()
moukuska,to je mi luto,ale ja verim ako albi pisala,ze do tretice vsetko dobre… ![]()
toji, dnes je den duchov.. ja, michel aj katlinn sme dnes mali ducha, fotky najdes vo fotoalbume temy…
elllla píše:
toji, dnes je den duchov.. ja, michel aj katlinn sme dnes mali ducha, fotky najdes vo fotoalbume temy…