Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
2.7.10 11:29

Natula urob mi radost a nevymyslaj si diagnozy, ok? :palec: Keby si na tom bola tak zle, tak ta asi lekar upozorni, ty stale musis hladat to najhorsie, vsak? :mrgreen:

Adalim, tak drzim palce, aby ste si so svokruskou padli do oka :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 11:30

Albi to nejde neřešit kruci celou dobu jsem si myslela,že HP je ok a ted se dovím že při vyšším FSH už neprodukuju vajíčka 8-o :cry: ,to já vubec nevěděla a když je hodnota 10 tak prý to je hodně špatné, :cry:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.7.10 11:30

SOLDIČKO :srdce: No jen si vůbec nejsem jistá kedy bola.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
2.7.10 11:31

Kati on to neví ještě teprve mi brali krev,to se teprve dozví :cry: ,ale tady nejde si nic namýšlet to je uplně jasné,mi to řekla i sestřička v UNICE ted,že nemužu počítat,že těch vajíček bude hodně :cry:

• Citovat
  • Upravit
5530
2.7.10 11:41

Natula sestricka nie je doktor a ked to mas hodnotu z predchadzajuceho HP, tak vtedy to mohlo byt ovplyvnene aj tou cystou. Nerob predcasne zavery, pockaj na to co povie dr. podla vysledkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
2.7.10 11:51

ahojte, uz som spat :mavam:
kadernicku som na dnes nezohnala, idem az 15.7, takze musim uz nejako vydrzat :cert:

prikladam moje ovutesty. ten hore je cerstvy, este ho necham vyschnut a potom odfotim znovu.
13 DC a 14 DC mozu byt aj naopak oznacene, uz som si nepamatala, ktory bol kedy urobeny.

myslite, ze by sa ta ovulka uz mohla pomaly blizit???

mm ide totiz v nedelu na sluzobku na cely tyzden, takze este v nedelu ho skusim znasilnit, snad to tam do ovulky vydrzi :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
2.7.10 11:55

sorry, zabudla som pridat foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 11:57

Kati néé to jsou výsledky z ted ,já na ně byla v uterý na 3DC to minule jsem měla 7,5 s cystou víš?

• Citovat
  • Upravit
6530
2.7.10 11:59

holky cože clostík podporuje víc vajec? jako že může prasknout víc vajec? To budu potom jako nosnica a můžu mit i dvojčátka? no to by bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 12:00

Monu no už je za dveřmi, si neslyšela klopkání? :) krásný testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 12:00

Natul zahod ten papír a vypni všechny stránky krom této ;) bude to dobré a budeš mít puclíky v břišku uteče to jako voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
2.7.10 12:03

caute babuleee :mavam:

ella, z foto to nevyzera na dusika, ale na slabunku ciarku. posobi to, ze je to slabulinko ruzove. zeby ta soja fakt zabrala? :dance:

michel, na foto tvojho testiku, som dusika zbadala hned. drzim strasne palce, aby tam zajtra bola ciarka a aby silnela. bolo by to krasne :hug:
ivuska kreslila fakt nadherne :srdce:

katlinn - aj na tvojich testikoch som tam tych dusikov hned videla. no velmi budem na vas 3 zvedava zajtra. to by bola pecka :palec:

milli - gratulujem k :srdce: :hug: :hug:

soldi, uzi si dovolenku, stastnu cestu :hug: budes nam velmi chybat… ako dlho budete? podla FF to vyzera tak, ze vystihnete ovulku, tak drzim palce nech si domov priveziete maleho taliana :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 12:11

jů to byl extra fofr a pre-seed je tu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 12:11

ted ještě ten zbytek a jdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
2.7.10 12:14

nicollka: dakujem :hug: len dufam, ze ked ta ovulka konecne prejde cez tie dvere tak budu spermosky tam kde maju byt :mrgreen:

michel: drzim palceky, aby to tmavlo a bola tam fazulka :dance:
a aj ostatnym dusikom zelam, aby tmavli do ruzovych kolajnic :pankac: :pankac: :pankac:

jeej ide damsky magazin, tesim sa, ze mam dovcu a mozem to pozerat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital