Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natula urob mi radost a nevymyslaj si diagnozy, ok?
Keby si na tom bola tak zle, tak ta asi lekar upozorni, ty stale musis hladat to najhorsie, vsak? ![]()
Adalim, tak drzim palce, aby ste si so svokruskou padli do oka
![]()
Albi to nejde neřešit kruci celou dobu jsem si myslela,že HP je ok a ted se dovím že při vyšším FSH už neprodukuju vajíčka
,to já vubec nevěděla a když je hodnota 10 tak prý to je hodně špatné, ![]()
Kati on to neví ještě teprve mi brali krev,to se teprve dozví
,ale tady nejde si nic namýšlet to je uplně jasné,mi to řekla i sestřička v UNICE ted,že nemužu počítat,že těch vajíček bude hodně ![]()
Natula sestricka nie je doktor a ked to mas hodnotu z predchadzajuceho HP, tak vtedy to mohlo byt ovplyvnene aj tou cystou. Nerob predcasne zavery, pockaj na to co povie dr. podla vysledkov.
ahojte, uz som spat ![]()
kadernicku som na dnes nezohnala, idem az 15.7, takze musim uz nejako vydrzat ![]()
prikladam moje ovutesty. ten hore je cerstvy, este ho necham vyschnut a potom odfotim znovu.
13 DC a 14 DC mozu byt aj naopak oznacene, uz som si nepamatala, ktory bol kedy urobeny.
myslite, ze by sa ta ovulka uz mohla pomaly blizit???
mm ide totiz v nedelu na sluzobku na cely tyzden, takze este v nedelu ho skusim znasilnit, snad to tam do ovulky vydrzi
![]()
Kati néé to jsou výsledky z ted ,já na ně byla v uterý na 3DC to minule jsem měla 7,5 s cystou víš?
holky cože clostík podporuje víc vajec? jako že může prasknout víc vajec? To budu potom jako nosnica a můžu mit i dvojčátka? no to by bylo super
Monu no už je za dveřmi, si neslyšela klopkání?
krásný testík
Natul zahod ten papír a vypni všechny stránky krom této
bude to dobré a budeš mít puclíky v břišku uteče to jako voda
caute babuleee ![]()
ella, z foto to nevyzera na dusika, ale na slabunku ciarku. posobi to, ze je to slabulinko ruzove. zeby ta soja fakt zabrala? ![]()
michel, na foto tvojho testiku, som dusika zbadala hned. drzim strasne palce, aby tam zajtra bola ciarka a aby silnela. bolo by to krasne ![]()
ivuska kreslila fakt nadherne ![]()
katlinn - aj na tvojich testikoch som tam tych dusikov hned videla. no velmi budem na vas 3 zvedava zajtra. to by bola pecka ![]()
milli - gratulujem k
![]()
soldi, uzi si dovolenku, stastnu cestu
budes nam velmi chybat… ako dlho budete? podla FF to vyzera tak, ze vystihnete ovulku, tak drzim palce nech si domov priveziete maleho taliana
![]()
nicollka: dakujem
len dufam, ze ked ta ovulka konecne prejde cez tie dvere tak budu spermosky tam kde maju byt ![]()
michel: drzim palceky, aby to tmavlo a bola tam fazulka ![]()
a aj ostatnym dusikom zelam, aby tmavli do ruzovych kolajnic
![]()
jeej ide damsky magazin, tesim sa, ze mam dovcu a mozem to pozerat ![]()