Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
2.7.10 09:49
katkamarek píše:
Adalim a to len tak bez vsetkeho, bez akychkolvek vysetreni ti dal clostil? 8-o
A aspon ti povedal, ze mas chodit na folikulometriu?

ne…žádné vyšetření…jen, že se máme při clotíku snažit a pak, jestli se nepovede, mám přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 09:50
adalim75 píše:
Michelangelo píše:
Dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Nevím,či tam toho dušíčka uvidíte :mrgreen: :mrgreen:
Soldi :mavam: :mavam: ty si překvápko,myslela jsem,že už si fuč :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance:
MIchel…zrovna jsem na tebe myslela, jestli budeš dnes testit:-)
Vidíííím ho… jen tak dál…ať je brzo dálnice:-)

Ahoj Adalim :mavam: :mavam: ,no mě vždycky trvá,než vás dočtu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 09:51

No holky krásné dušíky máte :D jen tak dál ach jo ja chci takyyyyyy asi pujdu testnou jen tak a vezmu sebou fix :D

„katlin“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

katik - netuším čo to bol za nevestovský skrat, ale už včera som jej hovorila, že netuším ako to bude držať na takých nechtoch, ale pevne verím, že ten jeden deň to nejak podrží. tak mi drž palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

„michel“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
katlinn píše:
michel - ja vidím dušíka :dance: to už áno, nie ako ten môj podvýživený chudák :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aby si se nedivila,jak ten můj zmizne a tvůj sakra ztloustne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 09:52

Adalim tak ti radim zmenit lekara. To co je za pristup, ci chces ist rovno na UO…? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 09:53
Nicollka píše:
„michel“

Co to je Nikolka,to neznám a je tam tma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 09:53

katkamarek no aj by som mozno nasla stare vizitky, kde sme boli, a mohli by ste zatelefonovat a rezervovat si to. Tak ak chces, pohladam. Ale podla man to netreba, ak ste trosku dobrodruzne typy, tak sa jednoducho zbalte a chodte do CHorvatska tak, aby ste tam boli cca o druhej poobede a do vecera najdete ubytko aj s bojkou :wink: My sme nikdy problem nemali, ale pre istotu sme si bravali stan. Ale nebolo treba doteraz, vzdy sme si nasli nieco. Niektore dedinske malicke pristavy su zadarmo, eln treba davat bacha aby ste niekomu nezobrali bojku, preto je lepsie ubytovat sa a ukotvit na bojku domacich. My tak chodime, pozrieme pobrezie, zatoky, a kazde 3-4 dni sa prestahujeme inam a objavujeme ine casti pobrezia. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 09:55

Michel já ho vidím kkrásně a když včera nic,tak by to mohlo klapnout né?

Holky ale já vím,že to berete zatím takhle,po zkušenostech co tu jsou,ale snad budou sílet.

A s tou Moukuškou :-( ,furt na ní myslím

• Citovat
  • Upravit
17268
2.7.10 09:56

ahojteee :-)

baby tie mamtesty10 robia asi duchov pred MS kazdemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 09:56

katkamarek najkrajsie na clnok a na prve vypravy by som skusila zapadnu cast ostrova Hvar :wink: My sme tam boli v dedinke „Milna“ tesne pod mesteckom Hvar, v mensich dedinkach totiz sa lahsie najde bojka :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
2.7.10 09:58

babenky držím palce len nech to nie sú duchovia klamári :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 09:58

michel - tak to u mňa skôr vyzerá na chybu kánála alebo farby alebo čoho. Ale je to fest smiešny duch :mrgreen: Taký tu ešte asi nebol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 09:59
natulaa píše:
Michel já ho vidím kkrásně a když včera nic,tak by to mohlo klapnout né?

Holky ale já vím,že to berete zatím takhle,po zkušenostech co tu jsou,ale snad budou sílet.

A s tou Moukuškou :-( ,furt na ní myslím

To je právě to,duchem to začne a stejně se to může potentovat později,taky na Moukušku myslím,dost nás tu prošlo stejným zklamáním,já 2× v 17tt,takže se hooodně držím zpátky :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí