Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn: nieco tam je, skus aj zajtra a uvidime ako to bude dalej
mrkni ako vyzerali moj prvy mamatest minuly cyklus na nejaky 11 alebo 12 DPO - slabulinka ciarocka - nieco podobne ![]()
nicollka:: skusila som ti poslat ziadost este raz, skus to potvrdit, ak to tam vidis ![]()
Děvčata moje, já se pořád neumím rozhodnout: Mám brát ten clostík, nebo nemám???
Za 1. Dr mi nedělal žádné testy, podle ff mám ovulku každý měsíc, jen mám delší cykly, ale jen trochu..(35-40 dní)
Za 2. jsem už matka „v letech“, teď mi bude 35 let, tak možná proto mi to dal. Jeho jediná otázka ke mě byla: chcete hned UO? a já jsem jen vyděšeně pípla, že bych radši nejdřív zkusila přirozeně a on mi hned dal Clost. ANI NA GRAFY SE MI NEPODÍVAL! Jsem je měla z ff vytisknuté…vzorňačka:-)
Přitom tady ho mají všichni za kapacitu…
Tak som mimo, prisla som do prace, a mam tu mojho 6-rocneho kralicka milacika. A on ma ani neprivital, odmieta jest, asi je chory
Vybehla som natrhat pupavu, ktoru vzdy zjedol, aj keby bol akokolvek chory, a on ju odmietol
Mozno uz mi umre, uz je starucky ![]()
Michel to je těhu test ?
![]()
Mili véééééélka gratulace
![]()
jinak já mám teplotu a zase je mi blivno a hlavu jako střep
,takže chřipajzna v plném proudu
Adalim a to len tak bez vsetkeho, bez akychkolvek vysetreni ti dal clostil? ![]()
A aspon ti povedal, ze mas chodit na folikulometriu?
Katka je to Rapiclear 10,včera byl úplně bílý,ale stejně tomu nepřikládám váhu,měla jsem TT i pozitivní a nebylo nic,došla mrcha,ale nevím,co to bylo tehdy za značku
![]()
Michelangelo píše:
Dobré ránko![]()
![]()
![]()
Nevím,či tam toho dušíčka uvidíte![]()
Soldi![]()
ty si překvápko,myslela jsem,že už si fuč
![]()
![]()
![]()
MIchel…zrovna jsem na tebe myslela, jestli budeš dnes testit:-)
Vidíííím ho… jen tak dál…ať je brzo dálnice:-)
katkamarek aj MM ma medzinarodne papiere a chodime s clnom do Chorvatska. Vacsina privatov co najdeme pri mori ma vlastne bojky a tam potom kotvime cln. Cize skuste cez domacich. Oficialne pristavy su drahe
to si radsej vyrobime vlastne bojky a kotvime tak, ale vacsinou u domacich ![]()
natulaa píše:
Michel to je těhu test ?![]()
![]()
![]()
Mili véééééélka gratulace![]()
![]()
![]()
jinak já mám teplotu a zase je mi blivno a hlavu jako střep
,takže chřipajzna v plném proudu
JJ Natulka těhu 1O
![]()
kocky, dnes mam dovcu, tak utekam ju trosku vyuzit, idem pozhanat nejaku kadernicku, ktora by ma zobrala doobeda bez objednania, lebo mam uz strasnu hlavu ![]()
tak sa majte zatial krasne a dufam, ze dnesny den bude naozaj lepsi ako ten vcerajsi…
papa ![]()
michel - ja vidím dušíka
to už áno, nie ako ten môj podvýživený chudák ![]()
Albi dakujem, my akoze mame lod, ale nikam s nou nechodime, to skor moj svokor, ale vacsinou konci na sirave
Preto ma prekvapilo, ze mm navrhol taku dovolenku, mne by sa to velmi pacilo. Cize hovoris, ze hladat privaty, ktore maju priamy pristup k moru s bojkou? A vies nieco odporucit? Asi sa do toho pustim ja a zorganizujem taku dovcu sama ![]()