Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
2.7.10 09:43

Michel vidiiiiiiiiiiiim :dance: aky je to testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
2.7.10 09:43

katlinn: nieco tam je, skus aj zajtra a uvidime ako to bude dalej :mrgreen: mrkni ako vyzerali moj prvy mamatest minuly cyklus na nejaky 11 alebo 12 DPO - slabulinka ciarocka - nieco podobne :mrgreen:

nicollka:: skusila som ti poslat ziadost este raz, skus to potvrdit, ak to tam vidis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.7.10 09:44

Děvčata moje, já se pořád neumím rozhodnout: Mám brát ten clostík, nebo nemám???
Za 1. Dr mi nedělal žádné testy, podle ff mám ovulku každý měsíc, jen mám delší cykly, ale jen trochu..(35-40 dní)
Za 2. jsem už matka „v letech“, teď mi bude 35 let, tak možná proto mi to dal. Jeho jediná otázka ke mě byla: chcete hned UO? a já jsem jen vyděšeně pípla, že bych radši nejdřív zkusila přirozeně a on mi hned dal Clost. ANI NA GRAFY SE MI NEPODÍVAL! Jsem je měla z ff vytisknuté…vzorňačka:-)
Přitom tady ho mají všichni za kapacitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

Tak som mimo, prisla som do prace, a mam tu mojho 6-rocneho kralicka milacika. A on ma ani neprivital, odmieta jest, asi je chory :cry: Vybehla som natrhat pupavu, ktoru vzdy zjedol, aj keby bol akokolvek chory, a on ju odmietol :cry: Mozno uz mi umre, uz je starucky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Michel to je těhu test ? 8-o 8-o 8-o :dance:
Mili véééééélka gratulace :dance: :dance: :kytka: :kytka:

jinak já mám teplotu a zase je mi blivno a hlavu jako střep :think: ,takže chřipajzna v plném proudu

• Citovat
  • Upravit
5530
2.7.10 09:46

Adalim a to len tak bez vsetkeho, bez akychkolvek vysetreni ti dal clostil? 8-o
A aspon ti povedal, ze mas chodit na folikulometriu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

Monu hotové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Katka je to Rapiclear 10,včera byl úplně bílý,ale stejně tomu nepřikládám váhu,měla jsem TT i pozitivní a nebylo nic,došla mrcha,ale nevím,co to bylo tehdy za značku :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
Michelangelo píše:
Dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Nevím,či tam toho dušíčka uvidíte :mrgreen: :mrgreen:
Soldi :mavam: :mavam: ty si překvápko,myslela jsem,že už si fuč :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance:

MIchel…zrovna jsem na tebe myslela, jestli budeš dnes testit:-)
Vidíííím ho… jen tak dál…ať je brzo dálnice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

katkamarek aj MM ma medzinarodne papiere a chodime s clnom do Chorvatska. Vacsina privatov co najdeme pri mori ma vlastne bojky a tam potom kotvime cln. Cize skuste cez domacich. Oficialne pristavy su drahe :roll: to si radsej vyrobime vlastne bojky a kotvime tak, ale vacsinou u domacich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 09:47
natulaa píše:
Michel to je těhu test ? 8-o 8-o 8-o :dance:
Mili véééééélka gratulace :dance: :dance: :kytka: :kytka:jinak já mám teplotu a zase je mi blivno a hlavu jako střep :think: ,takže chřipajzna v plném proudu

JJ Natulka těhu 1O :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 09:48

michel je tam, snad ztmavne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
2.7.10 09:49

kocky, dnes mam dovcu, tak utekam ju trosku vyuzit, idem pozhanat nejaku kadernicku, ktora by ma zobrala doobeda bez objednania, lebo mam uz strasnu hlavu :poblion:

tak sa majte zatial krasne a dufam, ze dnesny den bude naozaj lepsi ako ten vcerajsi…

papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

michel - ja vidím dušíka :dance: to už áno, nie ako ten môj podvýživený chudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Albi dakujem, my akoze mame lod, ale nikam s nou nechodime, to skor moj svokor, ale vacsinou konci na sirave :lol: Preto ma prekvapilo, ze mm navrhol taku dovolenku, mne by sa to velmi pacilo. Cize hovoris, ze hladat privaty, ktore maju priamy pristup k moru s bojkou? A vies nieco odporucit? Asi sa do toho pustim ja a zorganizujem taku dovcu sama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí