Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
2.7.10 08:45

soldi - :mavam: ja som na seba tiež zvedavá :wink: želám krásnu dovolenečku, plnú super zážitkov a nejakú nádherný talizman na pamiatku domov :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549

já se neptala neříkal a ja byla štastná z toho srdícka ale říkal že tam je gestanční váček to může být jeden i když tam jsou dvě uvidi :nevim: me za 14 dní ani mi nebrali krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Mill, to je ale šikovný a čilý miminko- srdíčko už v 5+1tt !!! Obří gratulace, jen tak dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.7.10 08:47

Albi nejdřív nevidel krom toho vačku nic ale pak to přiblízil a bylo to vidět na první pohled bylo to super pocit ale jsem v 6týdnu tak ted jeste dalších 6 vydržet abychom alespon měli trochu vyhráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 08:47

mili - super. :potlesk: :palec: Držím silno palčeky nech je všetko ok aj naďalej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.7.10 08:48

holky moc moc vám děkuju a jsem rada že jste na mě mysleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 08:48
Milli18 píše:
Tak jsem od doktora zpět odpovídáme 5+1 a máme srdeční akcíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: mám radost na ko 20.7

moc moc moc gratuluji no super parada zase začinaji dobré zprávičky tak jen tak dál :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 08:49

Wau mili, tak to je babatko, ktore chce veeeeelmi zit, to je super, srdiecko uz tak skoro :dance: Tak nech to tak pokracuje aj nadalej :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.7.10 08:50

mohu se zeptat co je s moukus jsem ted mimi od včerejška odpoledne??? :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 08:51

Mili jej mm pisal, ze podstupila kyret, ale viac neviem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.7.10 08:53

mili, nadhera, vyzera to, ze dnes bude lepsi den ako vcera :srdce:
este nie je ani 9 hodin rano a uz mame dva nadejne testy a jedno srdiecko :dance: :dance: :dance:

jodi, uzijeme, juuuuj, uz sa neviem dockat, kupili sme aj cln vcera, tak pojdeme objavovat pobrezie :dance:

majka, ahoj, a uz vies ako dalej, ci stale sa rozhodujes? :srdce:
inac, ja mam tiez niekedy take obdobia, ze sa vobec neviem koncentrovat na ucenie. neskusala si koenzym Q10? po nom sa mi ovela lahsie uci.

katlinn, ale ja budem zvedava dva tyzdneee, to je hrozneee.
ale beriem NB, tak mozno sa pripasnem na nejaku wifinu :mrgreen:

katka, ides aj dnes robit ovu testik?
a suvenir prinesiem minimalne nejaku muslu :lol:
neviem vobec ci nejaka ovulka bude, teploty su sice ustalene ale nejako moc vysoko, potrebovala by som aby aspon trosku klesli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
2.7.10 08:56

ahoj holky,

mil ty jsi rekordman ve všem testy silné a srdíčko v 5+1 ???? to snad ani není možnýýýýý gratulujůů strašně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 08:58

Soldi ano, ovu testikujem az do pozitivneho testiku, tak dufam, ze sa dockam :mrgreen:

Idete do chorvatska? Mm tiez navrhol, aby sme vzali cln a isli tiez, sa mi to celkom pozdava, mam normalne chut na taku atmosferu primorskeho mestecka, tak uvidime kde nakoniec skoncime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.7.10 08:59

chrobi děkuju :oops: :oops: :nevim: jak to je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 08:59

Chrobi ahoj a ty ako pokracujes?