Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natul - ja som ani nečakala že mi E tak rýchlo zaberie, ale vidíš, že funguje. Vôbec som sa nedostala nad 37,30 a ešte som k tomu zamrzla na 37,15
jodi - no uvidme, čo bude od domčeka s bábom delia moje autíčko už len dva baraky ![]()
katlinn píše:
elli - klasický scenár snažilky pokračuje. Ako povedal Lenin: Čakať, čakať, čakať (sa)!Pri mojom testovacom maratone som opiškala asi 5 mamatestov a nikdy tam nič nebolo ani po uschnutí. Úplne bezduché testy to sú
Ale samo že nejaký chybný musí aj medzi nimi byť, len dúfam, že nie práve ten môj dnešný
Katlin, ty zas jedeš…padám smíchy!!!
elllla píše:
babulky, idem off, ukazem sa asi az poobede, ideme na to pasove a potom do ikey… paaaaaa…
jod -
Mám pocit že aj Lenin by sa o moje otehotnenie zaujímal viac ako moja Dr. ![]()
Baby autosugescia je strašná sviňa! Po dvoch hltoch nedokážem dopiť kávu, lebo mi z nej dvíha žalúdok
a tak pekne vonia ![]()
katlinn píše:
jod -Mám pocit že aj Lenin by sa o moje otehotnenie zaujímal viac ako moja Dr.
Baby autosugescia je strašná sviňa! Po dvoch hltoch nedokážem dopiť kávu, lebo mi z nej dvíha žalúdok
a tak pekne vonia
Katlin, ty jsi neuvěřitelně vtipnej člověk ![]()
jod - toho sa rada zrieknem. Chcem byť radšej neuveriteľne tehotný človek
![]()
tak jediný problém je, že si to dnes nemůžu ještě víc pojistit, protože dnes manžel slouží, to bych za nim musela do nemocnice, a to bohužel nejde. Ale můžu si to pojistit hned zítra ráno, to přijde v 8 hodin ráno, tak toho můžu hned využít ![]()
Podle hlenu to asi nerozpoznám, protože jsem to nikdy nezkoušela, četla jsem toho dost, ale nejsem si jistá.
Myslíte, že zítra by to tulení stačilo?
katlinn píše:
jod -Mám pocit že aj Lenin by sa o moje otehotnenie zaujímal viac ako moja Dr.
Katlin, Ty jsi dokonalá
poprskala jsem si tu monitor ![]()
Holky a co je se Smoulinkou,říkala,že je sama v práci,že tu bude s náma a myslím,že tu nebyla ani včera
![]()
Katlinn tobě je blbě po kafíčku?
![]()
kacul - ale hľadanie novej Dr. už nebude také vtipné ![]()
natul - ale to sa mi už raz stalo ![]()
kockyyyy, dobre raaaanko,
vidim, ze ella nevahala a ufukla mi moje posledne preddovolenkove upravovanie tabulky ![]()
odchadzame o druhej v noci, takze dnes budem este k vam nakukat ![]()
vcera som moc nestihala, lebo doobeda sme sli s kamosmi sa kupat na jazero, potom s mm na nakupy- kupila som si korcule
a vecer este dosli kamarati, co tu boli do desiatej, takze som nejako nestihala. ale myslela som na vas ![]()
je mi strasne smutno z tej moukusky, ![]()
ale ako pisala natul, mouk vie otehotniet hned, takze tam asi skutocne bude problem v tej stitke, alebo v sliznici.
a co tyka ellinho testu- vzdy som si myslela, ze duch je taky, ze ho na fotke musim krvopotne hladat. to elline mi pride ako slaba ciarocka. ale ci ruzova to neviem ![]()
juuuuj, katlinn, na Teba som moc zvedava ![]()
tremonti, ked tu budes, posli mi to spravy novy link na wunsch, lebo v tabulke mas stary ![]()