Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
2.7.10 08:01

katuš - keď nič tak je to aspoň nový druh ducha a na novom teste :mrgreen:

nicol - ja som už ocikala niečo mamatestov a zatiaľ tento jediný duchoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 08:02

natul jaaj, ty myslis v podpise :lol: Tak tam vidim odkaz na FF, ale zly - konci na ‚index.php‘ a nie ako mas http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a :wink:

katlinn ze somalsky duch :mrgreen: Uvidime o 3 dni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
2.7.10 08:03
m a j a 2 píše:
denčaaa píše:
Dobré ráno, jak se máte?

Tak vám nevím, zda se můj graf vyvíjí normálně a dobře http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9

Můžete mrknout?
denča vyvíja sa to krásne. ak teraz neklesneš a budeš mať tri dni po sebe teploty vyššie ako 36,7, tak ti ff vyznačí ovulku.

super, tak doufám, že už neklesne, dnes mi bolí v podbřišku na pravé straně a včera jsme se mazlili s manžílkem, tak by to mohlo klapnout, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

kati tak to bol fakt včra deň blbec :cert: :cry: A ja som jej tak fandila, že keď už to mne nevyšlo s tou robotou a tehu, tak aspoň jej sa to tak pekne podarilo…To je mi veľmi, veľmi, veľmi ľúto :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

dencaa :pankac: :pankac: ale nezabudnite to potvrdit este dnes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 08:04

katlinn tebe nevysla ta praca? Toto je fakt nejake nafigu obdobie :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 08:04

katlinn, tak to som zvedava, ako budu tie nase duchy pokracovat… na vcerajsom som nemala ziadneho ducha, ani na predvcerajsom (ci kedy som ho robila), vsetko mamatesty 10…

moukusku som presunula k nam snazilkam, verim, ze sa pride na pricinu a ze sa ju podari vyriesit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 08:05

Denca ked hovoris, ze ta boli na jednej strane tak to je dobry znak, a aky mas hlienik? Vies to posudit? Ked mozete, tak sexikujte este aj dnes, lebo to vyzera, ze ovulka bude dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Katlinn no tak to fakt tak rychle zabírá,kámoška měla hodnotu 2,7 a na druhý cyklus s euthyroxem otěhotněla a kleslo ji to ,mi to včera říkal i dr. že to jde hned dolu :palec: Jinak něco tam vidím :palec:
Mají já vyčetla v ,tabulce že hranice je do 30 a dr říkal,že do 10,ale ono je to v těch laboratořích nějaké zmatené

• Citovat
  • Upravit
6651

Já se tada taky mamatestů zastávám- taky jsem jich očůrala hodně, vždycky sněhobílý- a když už ukázal ducha, tak to sedělo… :think:

Katlinn- dušíka vidím, jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

albi - farbivo sa zastavilo na hrane toho kanálika. Je to nový prírodný úkaz (aspoň v mojej testovacej histórii) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.7.10 08:06
denčaaa píše:
m a j a 2 píše:
denčaaa píše:
Dobré ráno, jak se máte?

Tak vám nevím, zda se můj graf vyvíjí normálně a dobře http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9

Můžete mrknout?
denča vyvíja sa to krásne. ak teraz neklesneš a budeš mať tri dni po sebe teploty vyššie ako 36,7, tak ti ff vyznačí ovulku.
super, tak doufám, že už neklesne, dnes mi bolí v podbřišku na pravé straně a včera jsme se mazlili s manžílkem, tak by to mohlo klapnout, co?

treba dúfať. prípadne ff ti umožní nahodiť si ďalšie teploty. tak to skús a podľa toho budeš vidieť, kedy ti vyznačí. ale je to len taká zábavka. fakt záleží na tom, aké budeš mať teraz teploty. Skús si tam nahodiť rôzne teploty a uvidíš, ako ti ff označí ovulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 08:07

katlinn: :lol: :lol: farbivo cestovalo a nevedelo sa rozhodnut - poviem jej to, nepoviem? Pockam este, nepoviem? :mrgreen: :mrgreen:
Na 9DPO je velmi skoro katlinn, uvidime tak na 12DPO to uz bude jasnejsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
2.7.10 08:08

Holky, a Moukusce už se to stalo i předtím??? To jsem nevěděla :-(

Denčaa, grafík zatím pěkný, jen z něj ještě nejde nic usoudit…ale určitě jistěte- pokud teplotka zítra stoupne, tak to s ovu vypadá nadějně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.7.10 08:10
natulaa píše:
Katlinn no tak to fakt tak rychle zabírá,kámoška měla hodnotu 2,7 a na druhý cyklus s euthyroxem otěhotněla a kleslo ji to ,mi to včera říkal i dr. že to jde hned dolu :palec: Jinak něco tam vidím :palec:
Mají já vyčetla v ,tabulce že hranice je do 30 a dr říkal,že do 10,ale ono je to v těch laboratořích nějaké zmatené

aha - ja síce neviem koľko mám a tiež by ma to zaujímalo. mne totiž len doktor povedal, že ak by som mala nad 10, tak že to už sa vôbec netvoria vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí