Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katuš - keď nič tak je to aspoň nový druh ducha a na novom teste ![]()
nicol - ja som už ocikala niečo mamatestov a zatiaľ tento jediný duchoval ![]()
natul jaaj, ty myslis v podpise
Tak tam vidim odkaz na FF, ale zly - konci na ‚index.php‘ a nie ako mas http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a ![]()
katlinn ze somalsky duch
Uvidime o 3 dni ![]()
m a j a 2 píše:denčaaa píše:denča vyvíja sa to krásne. ak teraz neklesneš a budeš mať tri dni po sebe teploty vyššie ako 36,7, tak ti ff vyznačí ovulku.
Dobré ráno, jak se máte?Tak vám nevím, zda se můj graf vyvíjí normálně a dobře http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9
Můžete mrknout?
super, tak doufám, že už neklesne, dnes mi bolí v podbřišku na pravé straně a včera jsme se mazlili s manžílkem, tak by to mohlo klapnout, co?
kati tak to bol fakt včra deň blbec
A ja som jej tak fandila, že keď už to mne nevyšlo s tou robotou a tehu, tak aspoň jej sa to tak pekne podarilo…To je mi veľmi, veľmi, veľmi ľúto
![]()
katlinn tebe nevysla ta praca? Toto je fakt nejake nafigu obdobie ![]()
katlinn, tak to som zvedava, ako budu tie nase duchy pokracovat… na vcerajsom som nemala ziadneho ducha, ani na predvcerajsom (ci kedy som ho robila), vsetko mamatesty 10…
moukusku som presunula k nam snazilkam, verim, ze sa pride na pricinu a ze sa ju podari vyriesit ![]()
Denca ked hovoris, ze ta boli na jednej strane tak to je dobry znak, a aky mas hlienik? Vies to posudit? Ked mozete, tak sexikujte este aj dnes, lebo to vyzera, ze ovulka bude dnes.
Katlinn no tak to fakt tak rychle zabírá,kámoška měla hodnotu 2,7 a na druhý cyklus s euthyroxem otěhotněla a kleslo ji to ,mi to včera říkal i dr. že to jde hned dolu
Jinak něco tam vidím ![]()
Mají já vyčetla v ,tabulce že hranice je do 30 a dr říkal,že do 10,ale ono je to v těch laboratořích nějaké zmatené
Já se tada taky mamatestů zastávám- taky jsem jich očůrala hodně, vždycky sněhobílý- a když už ukázal ducha, tak to sedělo… ![]()
Katlinn- dušíka vidím, jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet!!!
albi - farbivo sa zastavilo na hrane toho kanálika. Je to nový prírodný úkaz (aspoň v mojej testovacej histórii) ![]()
denčaaa píše:m a j a 2 píše:super, tak doufám, že už neklesne, dnes mi bolí v podbřišku na pravé straně a včera jsme se mazlili s manžílkem, tak by to mohlo klapnout, co?denčaaa píše:denča vyvíja sa to krásne. ak teraz neklesneš a budeš mať tri dni po sebe teploty vyššie ako 36,7, tak ti ff vyznačí ovulku.
Dobré ráno, jak se máte?Tak vám nevím, zda se můj graf vyvíjí normálně a dobře http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9
Můžete mrknout?
treba dúfať. prípadne ff ti umožní nahodiť si ďalšie teploty. tak to skús a podľa toho budeš vidieť, kedy ti vyznačí. ale je to len taká zábavka. fakt záleží na tom, aké budeš mať teraz teploty. Skús si tam nahodiť rôzne teploty a uvidíš, ako ti ff označí ovulku.
katlinn:
farbivo cestovalo a nevedelo sa rozhodnut - poviem jej to, nepoviem? Pockam este, nepoviem?
![]()
Na 9DPO je velmi skoro katlinn, uvidime tak na 12DPO to uz bude jasnejsie ![]()
Holky, a Moukusce už se to stalo i předtím??? To jsem nevěděla ![]()
Denčaa, grafík zatím pěkný, jen z něj ještě nejde nic usoudit…ale určitě jistěte- pokud teplotka zítra stoupne, tak to s ovu vypadá nadějně ![]()
natulaa píše:
Katlinn no tak to fakt tak rychle zabírá,kámoška měla hodnotu 2,7 a na druhý cyklus s euthyroxem otěhotněla a kleslo ji to ,mi to včera říkal i dr. že to jde hned doluJinak něco tam vidím
Mají já vyčetla v ,tabulce že hranice je do 30 a dr říkal,že do 10,ale ono je to v těch laboratořích nějaké zmatené
aha - ja síce neviem koľko mám a tiež by ma to zaujímalo. mne totiž len doktor povedal, že ak by som mala nad 10, tak že to už sa vôbec netvoria vajíčka.