Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ELLLIIII si vysoko,este neklesas,tesim sa na zajtrajsi testik ![]()
toja - teraz píšem z notebooku a tu aj tak fotky nemám stiahnuté, takže až zajtra, ak nezabudnem, ok?
m a j a 2 píše:
toja - teraz píšem z notebooku a tu aj tak fotky nemám stiahnuté, takže až zajtra, ak nezabudnem, ok?
Holky moc moc děkuji za rady tak je toho fakt hodně, tak snad to bude mít i účinek ![]()
dobre ranko babulky
tak dnes som klesla a citim, ze MS kazdu chvilu pride…
a ohladom novych mamatestov - robia sivych duchov tesne pred MS a po hodine od testovania… (robila som o piatej rano a po hodine som ho pozrela a tam sivy duch…)
Jsem tu samaaaaaaaaaaaaaaaaaa …fakt nechápu, co v šest ráno děláte ![]()
Já tu teda číhám na pozitivní zprávičky…po včerejšku jsou potřeba!!! ![]()
Ella- a nemohl by to být ten správný duch??? Nebo je to ten kanálek?
Jodi, ja som tu tiez, dnes mame s mm dovolenku a miska vstavala uz pred siestou… pijem rannu kavicku a stale kukam na tie testiky… ze preco ten jeden je taky chybny, robila som aj wondfo teraz z druheho ranneho mocu a tam nicovate nic…
Jodi, ja neviem, neviem spravne urcit tu farbu, ci je sivy, ci je to len kanalik alebo co… na vcerajsom mamateste nebolo nicovate nic… teraz toto… dam foto asi, nech to popozerate…
Dobré ránko,tak mi nejde fertility
,nemužu zapsat teplotu
,ale BT jsem měla 37.2
a tělesnou 36.7 tak si myslím,že mám takovou jemnější virozu,připadám si,že hořím a přitom je mi chvilkama i zima,takže si myslím,že proto mám tu teplotku takovou a včera to blbě ,dneska mi je zatím dobře,ale tak nějak cítím pobolívání svalu a kloubu,tak si právě myslím,že viroza z tepla ,takže budu doma,nepujdu zbytečně na sluníčko ![]()
Ella, a Miška vám teda hodila dobrýho budíčka ![]()
Moje děti ještě spí, já už jsem po snídani…a to jsem vždycky byla velkej spáč!