Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lAURI KUK http://www.lekari-online.cz/…ni-vysetreni
,JED VÍC DOLU ,jestli jsem to pochopila dobře ,tak ani nízká hodnota fsh není ok,ale vyšší co mám já je horší
![]()
toji, no mam taky pocit ako na mrchu… citim podbrusko a trosku krize… a do toho ta unava, co mam vzdy den pred mrchou… a pocit, ze uz-uz sa mrcha rozbehne, ze mam ist na wc, tu beham dnes cely den s intimkou, ze ak by sa nahodou rozbehla…
elli a bolieva ta podbrusko a krize vzdy pred mrchou? lebo mna ked bude boliet hlava den pred mrchou, budem vediet,ze z toho nic nebude a mozem cakat mrchu,lebo mna hlava boli vzdy den pred
Ahojte ![]()
ako sa mate?
ellli ja som na tvojom teste tiez videla ciarku ![]()
baby, ja naozaj neviem, idem asi spat, aby uz bolo zajtra
naozaj si myslim, ze to bol len nejaky pokazeny test…
a podbrusko ma bolieva vzdy pred mrchou a aj unavena som vzdy den pred mrchou, takze mam pocit, ze naozaj z toho nic nebude…
pa pa, zajtra sa ozvem pri rannej kavicke..
toji ![]()
ja som tam tiez videla ciarku a aj teploty ma pekne a za par dni mozes testovat aj ty ![]()
no expriatel stale chodi uz ho pozna aj esther
elli drzim palce,dobru noc ![]()
evi fiha a vy ste susedky? ste sa tu nahodou stretli?
ahojte baby
evi caaaaaaaaaaaauky,zajtra idem do unicy, pls drz palce ![]()
laurit a nemoze to byt tak, ze kazdy labak ma ine ref. hodnoty? Ja mam pred sebou tie moje a velmi sa nezhoduju s tymi na nete.
ell, drzim palce zajtra rano ![]()
toja ![]()
natulaa píše:
lAURI KUK http://www.lekari-online.cz/…ni-vysetreni![]()
![]()
,JED VÍC DOLU ,jestli jsem to pochopila dobře ,tak ani nízká hodnota fsh není ok,ale vyšší co mám já je horší
![]()
LUTROPIN JE LH, ale suhlasim so soldi, hladina hormonov nemusi byt vzdy v kazdom cykle rovnaka ![]()
toji ano spoznali sme sa az tu byvame presne oproti sebe mame vchody
a ty si vydata ci mas priatela?
esther03 píše:
ahojte baby
evi caaaaaaaaaaaauky,zajtra idem do unicy, pls drz palce
laurit a nemoze to byt tak, ze kazdy labak ma ine ref. hodnoty? Ja mam pred sebou tie moje a velmi sa nezhoduju s tymi na nete.
ell, drzim palce zajtra rano
toja
esther myslim, ze je to tak ![]()
ale keby som mala FSH MALO a LH tak asi neovulujem…
a nemam ovulku okolo 13-15 DC
tot moj laicky pohlad no.
Lauri tak v tom se nevyznám,co je lutropin
LH nebo FSH