Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja píše:
ELLI AKY TO BOL TESTIK? AKA ZNACKA?
videla si fotku - TUTO ? tenke su wondfo, sirsie su mamatesty10… spodne dva su dnesne.. (1 mamatest - ten s ciarkou a jeden wondfo - ten snehobiely)…
No lauri to TSH neřeším,to prý klesne rychle,ale to FSH mě trochu vyplašilo,to se léčit nedá
A já netušila,že něco takového muže být tak vážnéé,to vědet,tak se snažíme o mimi už po svatbě ![]()
elllla píše:toja píše:videla si fotku - TUTO ? tenke su wondfo, sirsie su mamatesty10… spodne dva su dnesne.. (1 mamatest - ten s ciarkou a jeden wondfo - ten snehobiely)…
ELLI ANO, TU FOTKU SOM VIDELA. POZERAM VKUSE NA TU CIAROCKU,LEBO TO NIE JE DUCH MOJA…A WONDO BOLA TIEZ DESIATKA?
ahoj kocky, ja este stale nie som zbalena
, teraz sme dosli domov ![]()
toji, aj ja som pisala ellle, ze podla mna to je slaba ciarocka, ze duch je take to, co treba krvopotne hladat ![]()
toja píše:elllla píše:ELLI ANO, TU FOTKU SOM VIDELA. POZERAM VKUSE NA TU CIAROCKU,LEBO TO NIE JE DUCH MOJA…A WONDO BOLA TIEZ DESIATKA?toja píše:videla si fotku - TUTO ? tenke su wondfo, sirsie su mamatesty10… spodne dva su dnesne.. (1 mamatest - ten s ciarkou a jeden wondfo - ten snehobiely)…
hej, to su tiez myslim desiatky, idem to este checknut pre istotu… kazdopadne uvidime do zajtra… mam pocit, ze sa aj krcok posuva vyssie, aj ked je tvrdy a zavrety, co uz..
ELLA na krcok kasli, podla mna nevieme presne podla neho my doma zistit,ci sme tehu alebo nie
BOLI TA PODBRUSKO?
SOLDIIIIII ahoooooooj, ja uz cestujes a ty si prisla,som sa potesila
,uzi si to tam poriadne!
elll, kasli na krcok, ja mam pocit, ze cim dlhsie ho skumam, tym menej sa v nom vyznam ![]()
damianka mala tiez krcok hore a bola tehu ![]()
toji, ideme o druhej rano, takze mam este nejaky cas. idem este pozehlit a potom balit, a potom si pospat trosku.
budem na vas vsetky mysliet ![]()
a inac, pekny grafik
![]()
natulla ja neviem ake su tie hodnoty, vsade pisu inac sakra…
mne tiez tvrdil ze mam nizsu hladinu FSH a LH a ked som kukala do tabuliek, tak to bolo v norme.
SOLDI zase mam pocit,ze sice grafik pekny a zato som vdacna,ale nemam dojem,ze sa nieco vo mne udialo ![]()
a kedy sa k nam vratis?
no baby, tak ja uz neviem… nasla som, ze tie wondfo su 20-tky, co by mi aj vyhovovalo, haha, ale na FF boli baby, ktorym vysla ciarka a v ten den mali v krvi hcg 5-10… takze uvidime rano…
ellaaaaa ja som taka rada,sice zatial tak mierne,ale ja by som s tym mamatestom behala po byte uz ako tehotna a v duchu by som uz nakupovala detske vecicky ![]()
Lauri cituji každá tabletka obsahuje malé množství dvou ruzných ženských hormonu gestagenu a estrogenu
,ale že by to až tak
,no kééž by ,aspon se to vyřeší,uvidím zítra jaká bude

první piluli jsem měla v uterý večer a druhou ve středu večer