Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella, mne sa to u teba nezdalo na ducha. ![]()
ja cakam na zasielku ovu testov, potom budem zase testovat ako o dusu. ![]()
rozmyslam aj nad tym, ze ci si nesvacnem tiez tu soju
len mm odchadza 12.7. prec na 2-3 tyzdne, tak to by sme asi ovu aj tak nestihli. ale aspon by som videla, ze ci by mi to zabralo, ak ano, tak skusila by som este so sojou dalsi cyklus, pripadne by som vedela, ze ak soja zaberie, tak clostyl pomoze tiez… no neviem ![]()
tak tak toja ma pravdu, tiez som doobeda pisala, ze to je ciarocka ![]()
no neviem, babulky, nechcem sa namotavat… naozaj mi to skor pripada ako vadny test…
acko, ja planujem aj dalsi cyklus pokracovat v soji, podla mna prvy mesiac je na nastartovanie a druhy mesiac je uz na stopro ![]()
acko píše:
ella, mne sa to u teba nezdalo na ducha.![]()
ja cakam na zasielku ovu testov, potom budem zase testovat ako o dusu.
rozmyslam aj nad tym, ze ci si nesvacnem tiez tu sojulen mm odchadza 12.7. prec na 2-3 tyzdne, tak to by sme asi ovu aj tak nestihli. ale aspon by som videla, ze ci by mi to zabralo, ak ano, tak skusila by som este so sojou dalsi cyklus, pripadne by som vedela, ze ak soja zaberie, tak clostyl pomoze tiez… no neviem
Acko, ja mam dost ovu testikov, mozem ti dat 10-15, aj hned… kam ti ich doveziem? ![]()
natu, uz nemam veru, ved ja som v tych potencialnych ovu dnoch testila 2-3× denne. ![]()
elka, si zlaticko
dik, ale netreba, mam este par woman secret. teraz tak ci tak mrchujem, a najsilnejsia mrcha bude zajtra-pozajtra.
a co myslis, mam skusit tu soju?
sa bojim aby som cysty nemala, ked ani tento cyklus som nebola na UZV…
acko píše:
natu, uz nemam veru, ved ja som v tych potencialnych ovu dnoch testila 2-3× denne.
Acko, v tvojom pripade by som skusila soju 1-5DC a 120 mg/den… potom od cca 8 DC tie grepy az do 20 dc, ak vydrzis ![]()
Jej, tak som si dnes bola vzydvihnut balik - objednala som si z tej reklamy co tu bezi „spokojenec.cz“, tricko pre MM a saty pre mna. Mavla som rukou nad cenou (su pomerne drahi) a oni mi este k tomu teraz na poste priratali 6 eur - cena za posielanie penazi do CR
![]()
No co, nabuduce uz viem ![]()
Albi no ve stresu,to víš,že jsem na to hodně myslela a trápi mě ty některé výsledky,ale já už kvuli laparce byla v mnohém větším stresu ale BT mi takhle nikdy nestoupla
,na zhroucení zase nejsem ![]()
natul
vsak oni tie hormony sa obcas rozhodia kazdemu
Oni ta ti tvoji lekari daju dokopy, vybrala si si podla mna velmi dobrych lekarov ![]()
tak jsem asi blázen když si měřím BT i teď, co?
No každopádně jsem naměřila 37,6, ráno jsem měla 36,7, tak uvidím co naměřím zítra ráno, snad bude vyšší, aby to vypadalo na ovulku