Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja taky špinila 4-6tt ale nakonec to dobře dopadlo, podruhé to nedopadlo a ted se to ani nechytlo
musím to pořešit, mám tu grepové džusy, femigard tak uvidim. A asi si dám dvojitou dávku utroše po ovu
albao píše:
nicol stitka sa pri HP robi len informacne a podrobne ju robia az na endokrinologii.
aha takže jedině si to vyžádat dobrovolně
No já nevím
,jestli brala ale vidíte,možná kdybych otěhotněla i já taky by to dopadlo stejně,protože bez léku prý joo ![]()
Holky moje spolužačka šla taky na IVF do Zlína a dva pokusy ji nevyšly a oni ji nebrali HP,chápete to a ona neotěhotněla a pak na vlastní žádost zašla na endokrinologii a tam ji zjistili to samé co mí TSH a to měla ještě nižší než mám já ted a doktorka ji řekla,že to je jasné,že neotěhotněla ani po IVF a kdyby otěhu,tak že by potratila a v tom CARU ji na to nepřišli
,tak začala brát léky,to samé co dostanu já a na druhý cyklus otěhotněla přirozeně,prostě si to bohužel musíme hlídat sami,a díky bohu,že chodím tam kde chodím,tam berou krev na něco pořád a vážně to hlídají a nejde jim jen o prachy,protože kdyby byly hovada tak mě taky oplodní a shrábnou prašule
natulaa píše:
No já nevím![]()
![]()
,jestli brala ale vidíte,možná kdybych otěhotněla i já taky by to dopadlo stejně,protože bez léku prý joo
Holky moje spolužačka šla taky na IVF do Zlína a dva pokusy ji nevyšly a oni ji nebrali HP,chápete to a ona neotěhotněla a pak na vlastní žádost zašla na endokrinologii a tam ji zjistili to samé co mí TSH a to měla ještě nižší než mám já ted a doktorka ji řekla,že to je jasné,že neotěhotněla ani po IVF a kdyby otěhu,tak že by potratila a v tom CARU ji na to nepřišli
,tak začala brát léky,to samé co dostanu já a na druhý cyklus otěhotněla přirozeně,prostě si to bohužel musíme hlídat sami,a díky bohu,že chodím tam kde chodím,tam berou krev na něco pořád a vážně to hlídají a nejde jim jen o prachy,protože kdyby byly hovada tak mě taky oplodní a shrábnou prašule
tak to je hnus já bych je ![]()
natu tak sem zkusila najit toho ducha ale nenašla je to moc rozmaznuty, nevyfotiš to z dalky at je ten test od kraje ke kraji? ![]()
Natul,já myslím,jenom se domnívám,že progesteron je na úpravu(zvýšení)sliznice a to asi bylo špatně
![]()
natulaa píše:
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé![]()
,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?
Natulaa- já mám štítku kontrolovanou pravidelně, všechno ok - a potratila jsem dvakrát… Mně na to doktor kdysi řekl, že prostě příroda selektuje zdravé jedince, že je to dáno už v okamžiku početí a NIKDO s tím nic neudělá… Ona je to strašně smutná věc, zvlášť když už člověk vidí srdíčko… já tenkrát probrečela týdny- ALE racionálně si říkám, že lepší takhle na začátku než vidět svoje dítě umírat později…
Ahojte babulky - konečně vás zdravím z domova. Amálka ještě dospává v autě, tak mám na vás chviličku.
Ještě jednou vám moc děkuji za povzbuzení - máte pravdu. Nejdůležitější je, že ten chlapeček, co ve mě bydlí, je zdravej ![]()
Ale dostal mě manžel - už při Amálce jsme byli domluveni, že chlapeček se bude jmenovat Daniel a on teď začal špekulovat, že by se mohl jmenovat po něm, jen trochu poupraveně - Michael (mm je Michal
)
A tady je ten náš pindík ![]()
Nici to nemá cenu,už jsem ho vyhodila na 17DPO nemuže být duch
![]()
A Moukuska měla nízkou sliznici,prdolka se asi fakt neudržel já si pamatuju ,jak přišla od dr. a ta jí řekla,že nemuže být těhu,že má nízkou sliznici a druhý den měla // ,tak asi se to proto vysralo,tak když dostane něco na sliznici,tak to bude ok.,protože ona umí rychle otěhotnět ![]()
No, já si myslím, že to třeba příčinu nemělo vůbec žádnou…prostě to „jen“ bylo špatně založené… ![]()
kacul Jej, ako mu je uz tesno tam!
A s menami mame problem aj my
Teoreticky su pekne skroo vsetky, ale ked si ma clovek vybrat jedno, tak sa to nejde ![]()
Mouk, teď jsem to dočetla - je mi to strašně moc líto
Moc jsem Ti držela palce, aby to přece jen dobře dopadlo. Posílám Ti hodně síly. Uvidíš, že čas tu bolest zhojí a brzy se dočkáš krásného zdravého miminka ![]()
Tohle by se prostě nemělo stávat ![]()
Jodi píše:natulaa píše:Natulaa- já mám štítku kontrolovanou pravidelně, všechno ok - a potratila jsem dvakrát… Mně na to doktor kdysi řekl, že prostě příroda selektuje zdravé jedince, že je to dáno už v okamžiku početí a NIKDO s tím nic neudělá… Ona je to strašně smutná věc, zvlášť když už člověk vidí srdíčko… já tenkrát probrečela týdny- ALE racionálně si říkám, že lepší takhle na začátku než vidět svoje dítě umírat později…
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé![]()
,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?
No vidíte já mám taky hrozně nízkou sliznici, proto vlastně beru ten utroš, aby sliznice narostla, no a já si naordinuju po ovu tentokrát po dvě pilule a hotovo. Asi ta jedna byla málo když sem hned dva dny od ovu špinila jako kráva