Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
1.7.10 18:25

No ja taky špinila 4-6tt ale nakonec to dobře dopadlo, podruhé to nedopadlo a ted se to ani nechytlo :( musím to pořešit, mám tu grepové džusy, femigard tak uvidim. A asi si dám dvojitou dávku utroše po ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:25
albao píše:
nicol stitka sa pri HP robi len informacne a podrobne ju robia az na endokrinologii.

aha takže jedině si to vyžádat dobrovolně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:29

No já nevím :nevim: :nevim: :nevim: ,jestli brala ale vidíte,možná kdybych otěhotněla i já taky by to dopadlo stejně,protože bez léku prý joo :nevim:

Holky moje spolužačka šla taky na IVF do Zlína a dva pokusy ji nevyšly a oni ji nebrali HP,chápete to a ona neotěhotněla a pak na vlastní žádost zašla na endokrinologii a tam ji zjistili to samé co mí TSH a to měla ještě nižší než mám já ted a doktorka ji řekla,že to je jasné,že neotěhotněla ani po IVF a kdyby otěhu,tak že by potratila a v tom CARU ji na to nepřišli :cert: ,tak začala brát léky,to samé co dostanu já a na druhý cyklus otěhotněla přirozeně,prostě si to bohužel musíme hlídat sami,a díky bohu,že chodím tam kde chodím,tam berou krev na něco pořád a vážně to hlídají a nejde jim jen o prachy,protože kdyby byly hovada tak mě taky oplodní a shrábnou prašule

• Citovat
  • Upravit
6530
1.7.10 18:30
natulaa píše:
No já nevím :nevim: :nevim: :nevim: ,jestli brala ale vidíte,možná kdybych otěhotněla i já taky by to dopadlo stejně,protože bez léku prý joo :nevim:Holky moje spolužačka šla taky na IVF do Zlína a dva pokusy ji nevyšly a oni ji nebrali HP,chápete to a ona neotěhotněla a pak na vlastní žádost zašla na endokrinologii a tam ji zjistili to samé co mí TSH a to měla ještě nižší než mám já ted a doktorka ji řekla,že to je jasné,že neotěhotněla ani po IVF a kdyby otěhu,tak že by potratila a v tom CARU ji na to nepřišli :cert: ,tak začala brát léky,to samé co dostanu já a na druhý cyklus otěhotněla přirozeně,prostě si to bohužel musíme hlídat sami,a díky bohu,že chodím tam kde chodím,tam berou krev na něco pořád a vážně to hlídají a nejde jim jen o prachy,protože kdyby byly hovada tak mě taky oplodní a shrábnou prašule

tak to je hnus já bych je :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:31

natu tak sem zkusila najit toho ducha ale nenašla je to moc rozmaznuty, nevyfotiš to z dalky at je ten test od kraje ke kraji? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 18:32

Natul,já myslím,jenom se domnívám,že progesteron je na úpravu(zvýšení)sliznice a to asi bylo špatně :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 18:36
natulaa píše:
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé :pocitac: :pocitac: ,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?

Natulaa- já mám štítku kontrolovanou pravidelně, všechno ok - a potratila jsem dvakrát… Mně na to doktor kdysi řekl, že prostě příroda selektuje zdravé jedince, že je to dáno už v okamžiku početí a NIKDO s tím nic neudělá… Ona je to strašně smutná věc, zvlášť když už člověk vidí srdíčko… já tenkrát probrečela týdny- ALE racionálně si říkám, že lepší takhle na začátku než vidět svoje dítě umírat později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 18:38

Ahojte babulky - konečně vás zdravím z domova. Amálka ještě dospává v autě, tak mám na vás chviličku.
Ještě jednou vám moc děkuji za povzbuzení - máte pravdu. Nejdůležitější je, že ten chlapeček, co ve mě bydlí, je zdravej :srdce:
Ale dostal mě manžel - už při Amálce jsme byli domluveni, že chlapeček se bude jmenovat Daniel a on teď začal špekulovat, že by se mohl jmenovat po něm, jen trochu poupraveně - Michael (mm je Michal :mrgreen: )

A tady je ten náš pindík :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 18:38

A ještě pohled ze předu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:39

Nici to nemá cenu,už jsem ho vyhodila na 17DPO nemuže být duch :cert: :cert:

A Moukuska měla nízkou sliznici,prdolka se asi fakt neudržel já si pamatuju ,jak přišla od dr. a ta jí řekla,že nemuže být těhu,že má nízkou sliznici a druhý den měla // ,tak asi se to proto vysralo,tak když dostane něco na sliznici,tak to bude ok.,protože ona umí rychle otěhotnět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6651
1.7.10 18:39

No, já si myslím, že to třeba příčinu nemělo vůbec žádnou…prostě to „jen“ bylo špatně založené… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 18:40

kacul Jej, ako mu je uz tesno tam! :lol: :palec: A s menami mame problem aj my :roll: Teoreticky su pekne skroo vsetky, ale ked si ma clovek vybrat jedno, tak sa to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.7.10 18:41

Mouk, teď jsem to dočetla - je mi to strašně moc líto :cry: Moc jsem Ti držela palce, aby to přece jen dobře dopadlo. Posílám Ti hodně síly. Uvidíš, že čas tu bolest zhojí a brzy se dočkáš krásného zdravého miminka :hug:

Tohle by se prostě nemělo stávat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:42
No jasan jodi to není jediný duvod potratu mi zase říkali,že to mohla být vadná spermijka,která se oplodní,ale během prvního trimestru se potratí :-( ,já jdu na ISCI a tam už vyberou dobrou spermijku,ale zase mužu potratit z jiného duvodu,ono to není pravidlo,ale je lepší vědět o sobě víc věcí
Jodi píše:
natulaa píše:
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé :pocitac: :pocitac: ,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?
Natulaa- já mám štítku kontrolovanou pravidelně, všechno ok - a potratila jsem dvakrát… Mně na to doktor kdysi řekl, že prostě příroda selektuje zdravé jedince, že je to dáno už v okamžiku početí a NIKDO s tím nic neudělá… Ona je to strašně smutná věc, zvlášť když už člověk vidí srdíčko… já tenkrát probrečela týdny- ALE racionálně si říkám, že lepší takhle na začátku než vidět svoje dítě umírat později…
  • Citovat
  • Upravit
6530
1.7.10 18:43

No vidíte já mám taky hrozně nízkou sliznici, proto vlastně beru ten utroš, aby sliznice narostla, no a já si naordinuju po ovu tentokrát po dvě pilule a hotovo. Asi ta jedna byla málo když sem hned dva dny od ovu špinila jako kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí