Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Michel všechno je možné ale mě i strašně bolí v zádech ,to mě už i včera pobolívalo,tak spíš chřipka![]()
,nějaká střevní
Michelangelo píše:
Natul není ti blbě ze včerejška kvůli sluníčku,nebo taky ty klobásy na noc![]()
![]()
![]()
Laurineboj,že nepoznáš,kdy je pustit![]()
začnou lítat
![]()
hezky je opatruj a dávej foto,jsou nádherné
![]()
mám pocit,že jsi poslední cyklus špekulovala,kdy vlastně byla ovulka,nevidím tvůj graf,ale pokud by byla později a hormony nabíhaly pomalejc,nevím,ale 17 dpo není tak pozdě,že by ještě nic neukázal,četla jsem nedávno kdesi na snažilkách,že jedna měla //až 21 dpo,nechci tě namotávat,ale ten doktor má určo hafo zkušeností
a mrcha se ti taky nezdála a ty teploty
![]()
katkamarek píše:
Lauri hej, asi dojde neskor, dufam, ale som mala take tendencie, ze by mohla prist i skor, aj ked tieto moje posledne rozhadzane teplotky sa na to netvaria.
No nic, uz som zase v tom, som to nechcela riesit, ale zase to rozoberam, juj som na seba taka nastvana
ked tu raz clovek pride, tak to rozoberie, to je atmosfera
nerob si vycitky. ved tu rozoberame vsetko do srubky ![]()
Maji a ty si ako na tom teraz? Uz ste sa rozhodli ako dalej? A uz ti ide nieco do hlavy? ![]()
Lauri, no přesně tak… kdyby se teď každá z nás měla omlouvat za to, že tu něco rozebírá, tak jsme hnedle na straně 3000 ![]()
Lauritka píše:
michel az na 21 DPO ??? to sa mi nezda.. a merala aj BT ?
Jj,četla jsem to kdesi v tématu,jak jsou tady ty odkazy v pravém menu,ale určo neměřila,bo to by byla tady
![]()
Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla
![]()
Michel já taky četla takové případy,co jim test neukázal vubec,ale tomu já už moc nevěřím,našla jsem grafy,co jim teplota klesá až po ms a tím že mi bylo tak zle,to mohlo být z ledas čeho,ze sluníčka,z jídla,nebo střevní viroza,hcg už je v tuto dobu vysoké
katkamarek píše:
Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla![]()
katka rad darmo, ak si to miminko velmi prajes, neda sa to vypustit z hlavy, to by clovek klamal sam seba. ![]()
ja to nedokazem. ![]()
Holky nemáte zkušenost,za jak dlouho se po Dufíku spustí menzes,to by pro mě taky bylo vítězství smazat tenhle nekonečný cyklus
![]()