Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
1.7.10 15:04
on asi tušil,že nic z toho :-( tento cyklus,jéj ještě,že mám ovulační testy ještě,ale mi se už ani nechce snažit zase čekání,že co a jak a zase z toho bude prd :-(
m a j a 2 píše:
Jodi píše:
Maji, no koukala jsem na to!!! :think: Neměl už by se na to vysr.. ?Příspěvek upraven 01.07.10 v 14:59
natul - čo s tým tvojim bocianom?
  • Citovat
  • Upravit
5530
1.7.10 15:04

Inak my dnes mame presne 6 mesiacov co sa snazime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 15:06
natulaa píše:
Michel všechno je možné ale mě i strašně bolí v zádech ,to mě už i včera pobolívalo,tak spíš chřipka :nevim: :nevim: ,nějaká střevní
Michelangelo píše:
Natul není ti blbě ze včerejška kvůli sluníčku,nebo taky ty klobásy na noc :roll: :roll: :hug: :hug:
Laurineboj,že nepoznáš,kdy je pustit :mrgreen: :mrgreen: začnou lítat :mrgreen: :mrgreen: hezky je opatruj a dávej foto,jsou nádherné :mrgreen: :mrgreen:

mám pocit,že jsi poslední cyklus špekulovala,kdy vlastně byla ovulka,nevidím tvůj graf,ale pokud by byla později a hormony nabíhaly pomalejc,nevím,ale 17 dpo není tak pozdě,že by ještě nic neukázal,četla jsem nedávno kdesi na snažilkách,že jedna měla //až 21 dpo,nechci tě namotávat,ale ten doktor má určo hafo zkušeností :roll: :roll: a mrcha se ti taky nezdála a ty teploty :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 15:07
katkamarek píše:
Lauri hej, asi dojde neskor, dufam, ale som mala take tendencie, ze by mohla prist i skor, aj ked tieto moje posledne rozhadzane teplotky sa na to netvaria.
No nic, uz som zase v tom, som to nechcela riesit, ale zase to rozoberam, juj som na seba taka nastvana :cert:

ked tu raz clovek pride, tak to rozoberie, to je atmosfera :-) nerob si vycitky. ved tu rozoberame vsetko do srubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:08

Lauri :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.7.10 15:09

Maji a ty si ako na tom teraz? Uz ste sa rozhodli ako dalej? A uz ti ide nieco do hlavy? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 15:09

Lauri, no přesně tak… kdyby se teď každá z nás měla omlouvat za to, že tu něco rozebírá, tak jsme hnedle na straně 3000 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.7.10 15:10

michel az na 21 DPO ??? to sa mi nezda.. a merala aj BT ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 15:12

katkamarek: u nas bol uspesny cyklus cislo 10 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
Lauritka píše:
michel az na 21 DPO ??? to sa mi nezda.. a merala aj BT ? :think:

Jj,četla jsem to kdesi v tématu,jak jsou tady ty odkazy v pravém menu,ale určo neměřila,bo to by byla tady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

ved uz tu rozoberame ako vtaci kakaju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 15:14

Michel já taky četla takové případy,co jim test neukázal vubec,ale tomu já už moc nevěřím,našla jsem grafy,co jim teplota klesá až po ms a tím že mi bylo tak zle,to mohlo být z ledas čeho,ze sluníčka,z jídla,nebo střevní viroza,hcg už je v tuto dobu vysoké

• Citovat
  • Upravit
17268
1.7.10 15:16
katkamarek píše:
Ale baby ja som sa neospravedlnovala, len som bola rada, ze som zacala tak pozvolna a sa mi ani merat a testovat nechcelo, no ale uz som zase do toho vpadla :zed: :pankac:

katka rad darmo, ak si to miminko velmi prajes, neda sa to vypustit z hlavy, to by clovek klamal sam seba. :-)
ja to nedokazem. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 15:16

Holky nemáte zkušenost,za jak dlouho se po Dufíku spustí menzes,to by pro mě taky bylo vítězství smazat tenhle nekonečný cyklus :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí