Časné přznaky pár dní po OVU

7.7.10 14:32

časné příznaky pár dní po OVU

ahojky holky,jsem zde nová,ale trávím na tomto serveru dost času poslední dobou,tak jsem se rozhodla,že vám zkusím napsat…takže chceme mimi,ale nedaří se už rok a po všelijakých testech mi doktorka diagnostikovala anovulační cykly.nasadila mi clostilbegyt-5-10DC,s tím,že OVU přijde cca 11-15DC(prý to poznám podle bolesti v bříšku,ale na ultrazvuk si mě nezvala ani teplotu jsem si měřit neměla),tak sme se tedy činili:-)dnes jsem 19DC a poslední 3 dny mě bolí podbřišek jako bych to měla dostat a včera se k tomu přidala bolest po stranách prsou(a přítel říká,že jsou na pohmat tvrdší) a dnes ráno mě vzbudila bolest hlavy.zvýšenou teplotu ale nemám a nic jiného krom těch bolestí taky nepociťuju…jelikož jsem teprve na 19DC je na testík ještě asi brzy..co si o tom myslíte??moc díky za názory…Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9205
7.7.10 14:59

Ahoj Svetlana,

lekarka je asi vestec, ked ti len tak povie, ze ovu bude 11.-15.DC :)) ja som s clostilom (5-9DC 2× denne) mala ovu CD14-Cd17 (brala som ho 3 mesiace)… na folikumetriu ta mala zavolat, hlavne ak prvy mesiac beries clostil, aby zistila, ci sa ti z neho nerobia cysty…
stavy, ktore popisujes mozu znamenat aj to, ze ovu si mala vcera…
keeze nemerias BT, nebola si na folikumetrii, vlastne presne nevies, kedy OVU bola a ci vobec (lebo su zeny, ktore nereaguju ani na clostil) a tak ti neostava nic ine, len cakat a cca o 2 tyzdne testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.10 15:06

ahojky a moc díky za názor,tak já teda počkám a uvidím… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
7.7.10 15:34

Ahojky Svetlanko,já beru taky clostík a ještě ke konci cyklu utroš,a tyhle stavy jsem měla na chlup stejný co ty popisuješ.Taky jsem si bláhově myslela,že jsem konečně těhule…ale NIC :cry: Taky se rok snažíme a nejde to,nevím proč. Už jsem z toho na palici fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.10 10:34

ahojky holky,tak jsem dnes 20DC,bolesti neustupují a novinkou je,že jsem si 2× měřila teplotu a naměřila jsem si zvýšenou-37,2-37,5.a začala jsem dnes pozorovat nepříjemný výtok.co vy na to?S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.8.10 20:16

Ahoj Světlano,

taky jsem brala clostík, stejně jako ty, bolesti naprosto stejné i prsa se jakoby zvětšila a zpevnila na pohmat. Objevil se i býlej výtok, volala jsem dr a je to prý po clostíku normální, tak ti opravdu nezbývá než čekat. A když jsi neměřila od začátku, tak teď ti BT nic neřekne, jinak já s clostíkem měla BT také i přes 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí