Nejsirsi ovutest :o)

8297
8.7.10 14:30

nejsirsi ovutest :o)

Tak jsem ted tak premyslela, jak neutratit majlnat za ovutesty a pritom si testit dle libosti a vymyslela jsem, ze vlastne ovutest by sel preriznout podelne napul :lol: Takze dejme tomu z ovutestu za 40 by razem byl ovutest za 20 :wink:

Nezkouseli jste nekdo? (ja jsem pred mrchou, tak zatim nechci plytvat).
Lisi se nejak sirka ovutestu? (samozrejme nejvyhodnejsi by byl co nejsirsi test), mate doma nekdo vic ruznych druhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ish
5353
8.7.10 14:38

Já ovutesty nakupuju na ebay, vyjde to na pár kaček včetně poštovného. Jsou to ty pidi proužky, tam by nebylo ani pořádně co řezat :lol: a jeden teda vychází na 6-10Kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.7.10 14:43

Chmm, chmm, ze bych misto pizlani ebayovala :think: Ish, kupujes od nejakeho konretniho obchodnika? (a poslala bys mi na nej kdyztak odkaz :oops: )

Ted jsem zkusmo prepizlala tehotensky test a ostryma nuzkama to slo dobre, jen si clovek nesmi zpizlat tu namaceci stranu, aby to dobre salo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.7.10 14:44

taky jsem na to myslela, ale vyrobci uz to nejspis delaj za nas. moje ovulaky mely asi 2mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
8.7.10 15:31

čičinko poslala jsem ti to SZ. (ať tu nedělám reklamu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.7.10 22:04

Čiči, já ti vůbec neporadím, ale strašně jsem se zasmála - jsi fakt koumák :palec: :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meggie2000
16.7.10 14:04

kontakt

Ahoj, prosím můžu taky dostat kontakt na ty ovulační testy…koukala jsem na ebay,ale nemůžu nic najít.Jestli by to šlo na můj mail, ať tedy neděláš reklamu:)?meggie2000@seznam.cz, Děkuju moc Magdaléna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex