Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla bolesti na jedné starně na vejcovodu, spodek mě nebolel. Vlítněte na to a uvisíš. Hodně štěstí ![]()
Ještě mě napadlo si změřit baz. teplotu i když o ní vím taky prd ![]()
Nojo, večer je to na nic a když neměříš pravidelně, tak je to taky zbytečný…Za sexík nasměrovaný k ovu nic nedáš ![]()
Šema píše:
Ještě mě napadlo si změřit baz. teplotu i když o ní vím taky prd
Nemám zkušenost, nikdy jsem to nepotřebovala, tak o tom prakticky moc nevím. Ale musela bys měřit celý cyklus, abys zjistila vzestup teploty těsně před ovulací.A abys ovulaci přesně zjistila, musela bys měřit minimálně 3 cykly po sobě
Přečteno z knížek.
Holky já jsem ze všeho mimo
Ale je to pravda, kámoška takhle měří pořád. Snad ráno než vůbec jde na wc.. Takže nějaká BT je mi ted a houby
Příjdu si ja blbec fakt ![]()
Šema píše:
Holky já jsem ze všeho mimoAle je to pravda, kámoška takhle měří pořád. Snad ráno než vůbec jde na wc.. Takže nějaká BT je mi ted a houby
![]()
Příjdu si ja blbec fakt
Šemi, vypni a nech to být. Nech to na ráno, jak to bude vypadat… ![]()
Teď nevim jestli mám jít na polospícího chlapa nebo jít žehlit ![]()
Muzu jen poslouzit vlastni zkusenosti ![]()
Me bezne v dobe ovu boli cely spodek, jak je to tam prekrvene (to mi zacalo delat az po porodu) a docela casto mivam v ovulacnim hlenu krev - nitky nebo az naruzolou barvu jak popisujes ![]()
Takze podle sebe bych mela oduvodnene podezreni, ze ovulujes! Doufam, ze jsi se vrhla na chlapa! ![]()
Já jsem jednou při ovulaci hodně krvácela, byla jsem zrovna u gyndr., tak jsme to řešili a dle něj mi vajíčko prasklo přes žilku, takže pak může být i krev. Taky mě poblívalo břicho, no byla jsem z toho dost divoká v této části cyklu, ale naštěstí jsem hned šla k tomu dr.
Bazální teplotu je fakt potřeba měřit celý měsíc, aby to něco vypovědělo, ale jinak se měří ráno ještě než člověk vstane z postele. Pokud si jí zítra ráno změříš, tak třeba teplota kolem 37 signalizuje, že na 99% ovu proběhla a zase naopak pod 36,5, že nejspíš asi ne, teda pokud nejsi extra exot
![]()