Poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
8.7.10 20:53

Já měla bolesti na jedné starně na vejcovodu, spodek mě nebolel. Vlítněte na to a uvisíš. Hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:55

Ještě mě napadlo si změřit baz. teplotu i když o ní vím taky prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 20:57

Tak tu mám 36.9 no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 20:58

Nojo, večer je to na nic a když neměříš pravidelně, tak je to taky zbytečný…Za sexík nasměrovaný k ovu nic nedáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44196
8.7.10 20:58
Šema píše:
Ještě mě napadlo si změřit baz. teplotu i když o ní vím taky prd :nevim:

Nemám zkušenost, nikdy jsem to nepotřebovala, tak o tom prakticky moc nevím. Ale musela bys měřit celý cyklus, abys zjistila vzestup teploty těsně před ovulací.A abys ovulaci přesně zjistila, musela bys měřit minimálně 3 cykly po sobě :wink: Přečteno z knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 21:01

Holky já jsem ze všeho mimo :D Ale je to pravda, kámoška takhle měří pořád. Snad ráno než vůbec jde na wc.. Takže nějaká BT je mi ted a houby :D :D Příjdu si ja blbec fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 21:05
Šema píše:
Holky já jsem ze všeho mimo :D Ale je to pravda, kámoška takhle měří pořád. Snad ráno než vůbec jde na wc.. Takže nějaká BT je mi ted a houby :D :D Příjdu si ja blbec fakt :think:

Šemi, vypni a nech to být. Nech to na ráno, jak to bude vypadat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.7.10 21:07

Teď nevim jestli mám jít na polospícího chlapa nebo jít žehlit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.7.10 21:22

na chlapa, vzbud ho nebo budes litovat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 21:29

Já jsem taky pro to, jít na chlapa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.7.10 21:46

Muzu jen poslouzit vlastni zkusenosti :wink:
Me bezne v dobe ovu boli cely spodek, jak je to tam prekrvene (to mi zacalo delat az po porodu) a docela casto mivam v ovulacnim hlenu krev - nitky nebo az naruzolou barvu jak popisujes :-D
Takze podle sebe bych mela oduvodnene podezreni, ze ovulujes! Doufam, ze jsi se vrhla na chlapa! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.7.10 22:56

Já jsem jednou při ovulaci hodně krvácela, byla jsem zrovna u gyndr., tak jsme to řešili a dle něj mi vajíčko prasklo přes žilku, takže pak může být i krev. Taky mě poblívalo břicho, no byla jsem z toho dost divoká v této části cyklu, ale naštěstí jsem hned šla k tomu dr.
Bazální teplotu je fakt potřeba měřit celý měsíc, aby to něco vypovědělo, ale jinak se měří ráno ještě než člověk vstane z postele. Pokud si jí zítra ráno změříš, tak třeba teplota kolem 37 signalizuje, že na 99% ovu proběhla a zase naopak pod 36,5, že nejspíš asi ne, teda pokud nejsi extra exot :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí