Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
takže moje vyhlídky jsou takové, že navštívím doktorku a uvidím, co dál…
držím nám ale holky palce, abysme se už taky dočkaly…
já mám totiž v okolí těhulí dost a ty neměly žádné problémy, což mi teda moc nepomáhá, když já už přes půl roku nic…
holt musíme být trpělivé… ![]()
sonam píše:
Ahojte, mozem sa k vam pridat, aj ked som uz v inej diskusii? Len tam nas je malo a ja som teraz nejaka nervozna a tak sa mi chce viac zdielat tieto snazilkovske peripetieA tiez vidim, ze je vas tu viac s takym stavom aky mam teraz ja: MS nikde, // nikde
Inak ja mam cerstvych 29, ked vsetky pisete, kolko mate rokov. Tak o to skor by som chcela, aby sa rychlo zadarilo
Sona
Jéé ahoj Soni ![]()
jasně, já jsem taky ve víc diskusích, vždyt už se známe
Vydrž, trpělivost přináší růže a bud se objeví MS nebo //, větší jistoty není ![]()
marketacek píše:
proto jsem se taky rozhodla, že už to budu nějak řešit… objednám se k nové g., mám o ní dobré reference od kamarádek, z nichž jedna je zrovna těhu…
ale jinak mám cyklus celkem pravidelne 27 +- den…
více se nijak nepozoruju, nekupuju si ovulační testy.. když příjde období zhruba těch 12-14 dní od prvního dne MS, tak si užijem sexík a pak čekám s nadějí, ale zatím
Markét já brala HA taky dlouho - od 16, takže 10 let a to posledních pár let fakt silné hormony, protože jsem nesměla mít MS. Ovulaci normálně cítím, bolí mě hrozně břicho a jednou jsem zkoušela ovu test a byl positivní, takže by mi probíhat měla - ale vidíš sama, i přesto že vím kdy ji mám, tak se stejně nedaří. A že jsi zklamaná je normální, já mám teď taky MS a když jsem je dostala tak jsem brečela
Ale naděje umírá poslední, to si říkám každý den ![]()
no jo, já žiju v naději vždycky do posledního dne… pak přijde MS a je to… ![]()
ale věřím pořád, že to příjde…
já se totiž nějak nepozoruju a vůbec si neuvědomuju, jestli nějaké ty popisované příznaky, že zrovna probíhá ovulace, mám…
až se objednám k dr. tak doufám, že se dozvím víc… a hlavně doufám, že jsem zdravá…
tobě Mart držím fakt celé pěsti! ![]()
někde jsem o té tvé nemoci četla, nic pěkného to nebylo…
Ja sa tiez objednam k doktorke, ak MS nepride a ani ciarky nebudu. V aprili som menila dr., lebo povodny vobec neriesil, ze dvakrat za mesiac krvacam a celkom vela, nova doktorka si s tym poradila v priebehu dvoch mesiacov. A teraz za nou pridem, ze pre zmenu nekrvacam ![]()
já mám stávající doktorku už důchodového věku a teďka je dokonce dlouhodoběji nemocná… proto chci přejít k mladší a snad i vstřícnější… ![]()
sonam píše:
Tak MS so skoro tyzdnovym oneskorenim nakoniec dorazila
Ahoj Soni, to mě mrzí
… ale hlavu vzhůru, je to první pokus, ne? Já nějak cítím v kostech, že srpen bude mimořádně plodnej ![]()
Ano, prvy mesiac. Som v pohode, akurat teda ta MS je poriadne silna. Tak verim, ze Tvoje kosti nesklamu ![]()
já doufám taky! rozhodla jsem se poprve vyzkoušet ovu test, tak uvidíme, jak to půjde…
Ahoj kočky, tak dnes nic nového ani zajímavého. Ovu test doporučuji, jednou jsem ho zkoušela a 12. den mi to ukazovalo / a slabou druhou a 13. den už //. Tak to asi funguje. Ale stejně se nezadařilo, tak už do toho investovat nebudu, prostě 10.-15. den se musíme hodně ![]()
Já nasadila minulý měsíc bylinkové kapičky a tento měsíc ještě Babyplan, tak se uvidí … ![]()
Tak zatím ahojky.
aha, tak to nejspíš budou taky jen vyhozené peníze… ale zkusím to, aspoň pro dobrý pocit ![]()
holt Dr. to jistí, za dva týdny jsem už objednaná,tak uvidíme, co se dozvím…
Ahoj holky, rada bych se k Vam pripojila . . . chtela jsem se zeptat, na ty ovulacni testy, svou ovu totiz nepoznam
mam dnes 14 dni od posledni menstruace a test byl slaboucky. Pry se da take ovulace poznat podle ”tvrdosti” delozniho cipku, kdyz je mekoucky, tak je ovu. Nezkousely jste to? Liskovku a babyolanu beru take, jeste piju kontryhel od prvniho dne menstruace cca 10 dni a zbytek cyklu malinik, asi je ze me posuk
Jinak vsem moc drzim palce, at nam to vsem vyjde!!! Papa
Ahoj Ivetka, asi Ti neporadim, ja zatial ziadne ovulacne testy neriesim, proste sa spolieham, ze niekedy medzi 10. a 17. dnom to musi byt
Zatial chcem tomu nechat co najvacsiu volnost a nesustredit sa na to az tak…
Ahoj Sinam, dekuji ti! Je mi 26 a snazime se od Vanoc, take jsem to drive neresila, ale bohuzel jsem cervnu mela zamlkle tehu a mam po kyretazi. Takze na to vsechno myslim trosku vic, nez je zdravo
proto jsme se take uz rozhodli, ze se nasim kratkym tehu nebudeme trapit a nechame dalsimu volny prubeh. Uvidime, jak to dopadne
vsem moc drzim palecky, aby nam narostly poradna briska ![]()