Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1260
5.8.10 10:20

takže moje vyhlídky jsou takové, že navštívím doktorku a uvidím, co dál…
držím nám ale holky palce, abysme se už taky dočkaly…
já mám totiž v okolí těhulí dost a ty neměly žádné problémy, což mi teda moc nepomáhá, když já už přes půl roku nic…
holt musíme být trpělivé… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
5.8.10 11:02
sonam píše:
Ahojte, mozem sa k vam pridat, aj ked som uz v inej diskusii? Len tam nas je malo a ja som teraz nejaka nervozna a tak sa mi chce viac zdielat tieto snazilkovske peripetie :) A tiez vidim, ze je vas tu viac s takym stavom aky mam teraz ja: MS nikde, // nikde :( Inak ja mam cerstvych 29, ked vsetky pisete, kolko mate rokov. Tak o to skor by som chcela, aby sa rychlo zadarilo :) Sona

Jéé ahoj Soni :kytka:
jasně, já jsem taky ve víc diskusích, vždyt už se známe :-) Vydrž, trpělivost přináší růže a bud se objeví MS nebo //, větší jistoty není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
5.8.10 11:06
marketacek píše:
proto jsem se taky rozhodla, že už to budu nějak řešit… objednám se k nové g., mám o ní dobré reference od kamarádek, z nichž jedna je zrovna těhu…
ale jinak mám cyklus celkem pravidelne 27 +- den…
více se nijak nepozoruju, nekupuju si ovulační testy.. když příjde období zhruba těch 12-14 dní od prvního dne MS, tak si užijem sexík a pak čekám s nadějí, ale zatím :cry:

Markét já brala HA taky dlouho - od 16, takže 10 let a to posledních pár let fakt silné hormony, protože jsem nesměla mít MS. Ovulaci normálně cítím, bolí mě hrozně břicho a jednou jsem zkoušela ovu test a byl positivní, takže by mi probíhat měla - ale vidíš sama, i přesto že vím kdy ji mám, tak se stejně nedaří. A že jsi zklamaná je normální, já mám teď taky MS a když jsem je dostala tak jsem brečela :cry: Ale naděje umírá poslední, to si říkám každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 11:57

no jo, já žiju v naději vždycky do posledního dne… pak přijde MS a je to… :-(
ale věřím pořád, že to příjde…
já se totiž nějak nepozoruju a vůbec si neuvědomuju, jestli nějaké ty popisované příznaky, že zrovna probíhá ovulace, mám…
až se objednám k dr. tak doufám, že se dozvím víc… a hlavně doufám, že jsem zdravá…
tobě Mart držím fakt celé pěsti! :palec:
někde jsem o té tvé nemoci četla, nic pěkného to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
5.8.10 12:16

Ja sa tiez objednam k doktorke, ak MS nepride a ani ciarky nebudu. V aprili som menila dr., lebo povodny vobec neriesil, ze dvakrat za mesiac krvacam a celkom vela, nova doktorka si s tym poradila v priebehu dvoch mesiacov. A teraz za nou pridem, ze pre zmenu nekrvacam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 12:27

já mám stávající doktorku už důchodového věku a teďka je dokonce dlouhodoběji nemocná… proto chci přejít k mladší a snad i vstřícnější… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
6.8.10 14:51

Tak MS so skoro tyzdnovym oneskorenim nakoniec dorazila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
7.8.10 20:45
sonam píše:
Tak MS so skoro tyzdnovym oneskorenim nakoniec dorazila :(

Ahoj Soni, to mě mrzí :-( … ale hlavu vzhůru, je to první pokus, ne? Já nějak cítím v kostech, že srpen bude mimořádně plodnej :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
9.8.10 09:22

Ano, prvy mesiac. Som v pohode, akurat teda ta MS je poriadne silna. Tak verim, ze Tvoje kosti nesklamu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
9.8.10 19:24

já doufám taky! rozhodla jsem se poprve vyzkoušet ovu test, tak uvidíme, jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
9.8.10 20:37

Ahoj kočky, tak dnes nic nového ani zajímavého. Ovu test doporučuji, jednou jsem ho zkoušela a 12. den mi to ukazovalo / a slabou druhou a 13. den už //. Tak to asi funguje. Ale stejně se nezadařilo, tak už do toho investovat nebudu, prostě 10.-15. den se musíme hodně :hug:
Já nasadila minulý měsíc bylinkové kapičky a tento měsíc ještě Babyplan, tak se uvidí … :-)
Tak zatím ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
9.8.10 20:42

aha, tak to nejspíš budou taky jen vyhozené peníze… ale zkusím to, aspoň pro dobrý pocit :-)
holt Dr. to jistí, za dva týdny jsem už objednaná,tak uvidíme, co se dozvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
9.8.10 21:15

Ahoj holky, rada bych se k Vam pripojila . . . chtela jsem se zeptat, na ty ovulacni testy, svou ovu totiz nepoznam :) mam dnes 14 dni od posledni menstruace a test byl slaboucky. Pry se da take ovulace poznat podle ”tvrdosti” delozniho cipku, kdyz je mekoucky, tak je ovu. Nezkousely jste to? Liskovku a babyolanu beru take, jeste piju kontryhel od prvniho dne menstruace cca 10 dni a zbytek cyklu malinik, asi je ze me posuk :) Jinak vsem moc drzim palce, at nam to vsem vyjde!!! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
10.8.10 14:36

Ahoj Ivetka, asi Ti neporadim, ja zatial ziadne ovulacne testy neriesim, proste sa spolieham, ze niekedy medzi 10. a 17. dnom to musi byt :) Zatial chcem tomu nechat co najvacsiu volnost a nesustredit sa na to az tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
10.8.10 18:51

Ahoj Sinam, dekuji ti! Je mi 26 a snazime se od Vanoc, take jsem to drive neresila, ale bohuzel jsem cervnu mela zamlkle tehu a mam po kyretazi. Takze na to vsechno myslim trosku vic, nez je zdravo :) proto jsme se take uz rozhodli, ze se nasim kratkym tehu nebudeme trapit a nechame dalsimu volny prubeh. Uvidime, jak to dopadne :) vsem moc drzim palecky, aby nam narostly poradna briska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí