Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
12.8.10 16:56

Prečo píšem po slovensky? Asi to bude tým, že som zvyknutá si so Slovákmi písať slovensky a s Čechmi zasa po česky:-) Bolo mi to prosti srsti Ti odpovedať po česky. Už som si na to zvykla, dúfam, že Ti to nevadí:-) Ja som Slovenka, ale od svojich 5tich rokov žijem v Čechách, takže po slovensky veľmi nehovorím a už takmer vobec nepíšem, týmto sa vopred ospravedlňujem za hrubky :-) S tým psíkom je to peknučké, budem Vám držať palce, aby sa všetko podarilo ako má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
12.8.10 17:42

Ahoj kočky, vítám novou snažilku :srdce:
Já jsem dneska v polo-běhu, jedeme na Moravu a budeme tam až do neděle, tak musím ještě pobalit atd. A zase trochu vypnu a nebudu pořád myslet na mimíska a snažení :-)
Jinak dnes jsem 12 DC a píchá mě v levém vaječníku, určitě je to ovu, tak musíme dneska zapracovat :lol: :srdce:
Jinak k těm medikamentům - já beru bylinné kapky Femigard a vitamíny Babyplan (taky je tam kyselina listová a vit. E). Tak se mějte krásně a v pondělí zase písnu. Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
12.8.10 17:44
sonam píše:
Tiez mam jednu otazku - akurat mi konci MS a tak sa zase mozeme snazit, len som trochu prechladnuta. Nevadi to? Lieky neberiem ziadne.

Soni já myslím, že to vůbec nevadí :-) A jen to zkoušejte hned po MS, dost holek mi říkalo, že se jim to právě takhle povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.8.10 18:54

ahoj ivisek a sonam :-)
já to mám podobné jako vy částečně… mám devitiletého psa a všechny ty trampoty jsem s ním taky absolvovala :wink:
jinak manžela mám staršího o osm let, brali jsme se loni v létě a celkem jsme spolu přes pět let..
na mimču jsme se shodli oba, ale jak jsem psala, zatím se nám nedaří…
tři měsíce jsem měla listovku, ale jinak nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.8.10 18:56

Marti, tak to drzim palce. Ja som 7 DC, ale ideme piatok az nedela na chatu a tam uz urcite zacneme :) Ivi, jasne, ze mi to nevadi, to bolo cisto zo zvedavosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.8.10 19:01

já jsem dnes 10DC, takže asi bysme na tom měli zapracovat, že… :oops:
dneska má manžel oslavu v práci a zítra máme oslavu u tchánovců… tak hned potom :srdce:
už jsem z toho čekání unavená, teď to bude už osmý měsíc a nějak jsem smutnější čím dál víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.8.10 19:04

Marketacek neboj, mam znamu, co sa snazia uz tusim tri roky, dalsej sa podarilo asi po roku a pol. Pozri, teraz budete mat pohodicku na oslave a mozno sa prave zadari, ked budete obaja uvolneni :) A tu kyselinu listovu uz neberies? Ja ju beriem asi od maja…kamaratka ma rocnu dcerku, velmi zlatu a krasnu, tak som si hned dala poradit :) snad to zafunguje aj u mna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.8.10 19:08

teď už ji neberu… abych pravdu řekla, padla na mě taková depka, že sem v jednu chvíli všechno vzdala…
co jsem ale zabrousila sem na diskuse, trochu mě to povzbudilo… zkusím si udělat ovu test a taky jsem se objednala k nové dr., na kterou jsem dostala moc dobré reference… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.8.10 19:12

Mne tiez pomohlo zmenit dr. tento rok. Predchadzajuci doktor mi tak akurat bol schopny predpisat antikoncepciu. Tato ma pravidelne sledovala na utz, aby zistila, preco viackrat za mesiac krvacam, ci mam ovu a tak dalej. Musim si zaklopat, po kratkom case sa jej podarilo dat ma dokopy tak, ze mam konecne normalny cyklus. Takze mozno novy dr. Ti pomoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.8.10 19:20

v to pevně doufám… jdu za 14 dní…
teď budu pomalu v polovině cyklu,takže určitě budem zkoušet :-) a pak už mi snad pomůže dr., jestli není někde chyba…
slyšely jste někdy o Jonášově metodě? teď na to koukám v jiné diskusi a nevím teda, co si o tom myslet… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
12.8.10 19:26

Ahojky holky, chtěla jsem se vás zeptat po vysazení antikoncepce a snažení o mimi nám nějak nevyšlo z důvodu mé nepravidelné MS a tak mi doktor nasadil znovu na 3 měsíce antikoncepci Lindynette. Myslíte, že by vadilo kdybych ji po 2 měsících vysadila a už se začli znovu snažit nebo ji mám raději ještě ten měsíc dobrat? Už se nemůžeme dočkat. Děkuji moc za odpovědi. Ptala jsem se již včera, ale moc vás tu nebylo, tak snad dnes budu mít štěstí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.8.10 19:31

já ti bohužel neporadím… po vysazení HA mám MS celkem pravidelně plus minus jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.8.10 19:31

O Jonasovej metode som nepocula, idem pozriet, co to je.

Tezz, ja Ti asi neporadim :( asi by som skusila zavolat doktorovi a spytat sa. Ja som mala nepravidelny menzes aj s antikoncepciou, a ked som zmenila dr., ta mi dala tabletky vzdy len na druhu polovicu cyklu a za dva mesiace sa to upravilo. Tak mozno dva mesiace stacia, ale to je asi velmi individualne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
12.8.10 20:09
Tezz9 píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se vás zeptat po vysazení antikoncepce a snažení o mimi nám nějak nevyšlo z důvodu mé nepravidelné MS a tak mi doktor nasadil znovu na 3 měsíce antikoncepci Lindynette. Myslíte, že by vadilo kdybych ji po 2 měsících vysadila a už se začli znovu snažit nebo ji mám raději ještě ten měsíc dobrat? Už se nemůžeme dočkat. Děkuji moc za odpovědi. Ptala jsem se již včera, ale moc vás tu nebylo, tak snad dnes budu mít štěstí. Děkuji

Tezz já bych to dobrala. Nasazují to kolikrát z důvodu, aby se zvětšila děložní sliznice - pokud byla nízká. A to právě upravuje antikoncepce. Já vím, že je to hrozné, když si představíš, že ještě jeden měsíc, ale aspoň si řekneš, že jsi nic nezanedbala a udělala vše jak ti řekl Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
12.8.10 20:12
marketacek píše:
v to pevně doufám… jdu za 14 dní…
teď budu pomalu v polovině cyklu,takže určitě budem zkoušet :-) a pak už mi snad pomůže dr., jestli není někde chyba…
slyšely jste někdy o Jonášově metodě? teď na to koukám v jiné diskusi a nevím teda, co si o tom myslet… 8-o

Markét nesmutni :hug: . I když já mám co říkat - když jsem to ted naposledy dostala, tak jsem brečela, ale uvidíš, že v září budeme všechny těhu :-)
Jonášovku znám, přijde mi to divné, ale proč to nezkusit? On sám (Jonáš) touto metodou počal se svou ženou bandu dětí - nevím kolik, snad 6 :-) Akorát ten den je většinou jen jeden za měsíc a mě vždy vycházel do MS a to se mi nechtělo. Ale tentokrát už mi MS končila, jen jsem malinko špinila, tak jsme to s manžílkem prubli, třeba to vyjde. Chceš poslat odkaz, kde se to vypočítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí