Tloustne se po vit. B ?

2785
10.7.10 12:00

Tloustne se po vit. B ?

ahojky, snažíme se o mimčo,beru 2 měsíce GS Mamavit.Je tam i vit.B1,B6,B2,B12.Začala jsem přibírat na váze a to jím hodně málo..myslíte, že by to mohlo být těmi vitamíny?Někde jsem četla, že se po béčkách přibírá, máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
10.7.10 12:21

Já teda žádnou zkušenost nemám,ale když jsem se ptala dětského doktora ,tak povídal že ho syn může protože je hubený a ty kila co potom nabere mu neuškodí.Jednalo se o vitamín B.Takže se asi po něm přibírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
10.7.10 12:28

no jasně že se po Bčkách nabírá - u mě to tak taky fungovalo

hele, já být tebou tak se na nějaký vitamíny vykašlu, škoda peněz a jen chemický sajrajty do těla :poblion:
spíš bych brala tu kys. listovou před těhu i v těhu, jinak nic

my žijeme v zemi, kde se nedostatkem vitamínů netrpí, nebo ses nechala vyšetřit, že ti chybí?
myslím, že teď roste a zraje kolem vitamínů plno - ovoce, zelenina, tak ber radši ty, je to přeci přirozenější a buď v klidu, kdyby ti něco chybělo, tělo si o to chuťema pak řekne :lol: samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.7.10 12:33

Tak já mám z krve zjištěný velký nedostatek vit. mimo jiné B a beru je už dlouhou dobu v různých formách, přírodních i chemických a zatím jsem nepřibrala ani kilo. Sice se pořád hlídám, protože jsem taky slyšela, že se po nich přibírá, ale prý je to způsobené větší chuti k jídlu a ne samotnými vitamíny.. Nebo tím, že někdo je náchylnější k přibírání a někdo může sníst vagón čokolády a nepřibere ani ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
10.7.10 13:02

ten GS Mamavit se má brát před plánovaným těhotenstvím, ta kys.listová je tam taky.
Zkusím si koupit něco jiného,díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.7.10 13:21

Dani tloustne se po nich. Já brala chvíli calibrum babyplan a musela jsem ho přestat brát, protože jsem nabrala za 14dní 2kila (možná víc :oops: )
já jsem potom začala brát femibion 800 a ten byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.7.10 13:46

Taky jsem brala femibion,a nic jsem nepoorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
10.7.10 14:07

Vit. skupiny B zvysuji chut k jidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.7.10 14:19

po samotném B se nepřibíra pouze podporuje chut k jídlu takže pak když se víc jí tak se přibíra já kvuli tomu kdysi brala Bčko jako dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.7.10 06:21

Já myslím, že ano. Onehdy jsem viděla pořad s doktorkou Kateřinou Jste to, co jíte. Byl to pravý opak klasiky, byla tam mladá hubeňoučká holčina, která jedna opravdu hodně, byla vychrtlá a chtěla přibrat. Doktorka ji poslala k obvoďačce, která ji měla píchat v injekcích nějaký vitamín, tuším že to bylo béčko. Říkala tam, že po tom „zaručeně“ přibere.

• Citovat
  • Upravit
ala99
6.1.12 23:52

přibirani

Zdravím,doufám že když jsem dostala injekce B 12 že nebudu pak tlustá,bylo to nějak v září a teď jsem nák přibrala dost tak 3 kila,takže na 170cm 56 kg.to už snad stačí ne?to snad nemůže doteď působit ty injekce,,víte někdo něco o tom?díky

• Citovat
  • Upravit
1212
10.5.20 11:40

Poraďte. Beru Vít B asi měsíc. Nejím víc. Cvičím, ale mám najednou 4 kg nahoře. Je to tím vitamínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
10.5.20 11:42
@Tejule píše:
Poraďte. Beru Vít B asi měsíc. Nejím víc. Cvičím, ale mám najednou 4 kg nahoře. Je to tím vitamínem?

On podporuje chut k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.5.20 11:43
@Tejule píše:

Ne. A především za měsíc nenabereš 4 kg tuku, to je 36000 kcal navíc, co bys do sebe musela dostat. Pro představu je to 155 big maců. Tuk se ti nevytvoří jen tak z ničeho.
Spíš zadržuješ vodu a pořád to nebude mít souvislsot s b-vitamínem.

Začni chodit jednou měsíčně někam na in-body, pokud by přibírání pokračovalo, abys měla představu co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
10.5.20 11:46
@Tejule píše:

Věděla jsem, že se přibírá po injekcích B-komplex, ale v tabletách, to mě nenapadlo. Ale je pravda, že jsem taky „zázračně“ nabrala a béčko jsem si dávala, tak může být. Což teda je dost na ho.no, protože mi to nejde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí