Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, snažíme se o mimčo,beru 2 měsíce GS Mamavit.Je tam i vit.B1,B6,B2,B12.Začala jsem přibírat na váze a to jím hodně málo..myslíte, že by to mohlo být těmi vitamíny?Někde jsem četla, že se po béčkách přibírá, máte někdo podobnou zkušenost?
Já teda žádnou zkušenost nemám,ale když jsem se ptala dětského doktora ,tak povídal že ho syn může protože je hubený a ty kila co potom nabere mu neuškodí.Jednalo se o vitamín B.Takže se asi po něm přibírá ![]()
no jasně že se po Bčkách nabírá - u mě to tak taky fungovalo
hele, já být tebou tak se na nějaký vitamíny vykašlu, škoda peněz a jen chemický sajrajty do těla ![]()
spíš bych brala tu kys. listovou před těhu i v těhu, jinak nic
my žijeme v zemi, kde se nedostatkem vitamínů netrpí, nebo ses nechala vyšetřit, že ti chybí?
myslím, že teď roste a zraje kolem vitamínů plno - ovoce, zelenina, tak ber radši ty, je to přeci přirozenější a buď v klidu, kdyby ti něco chybělo, tělo si o to chuťema pak řekne
samo
Tak já mám z krve zjištěný velký nedostatek vit. mimo jiné B a beru je už dlouhou dobu v různých formách, přírodních i chemických a zatím jsem nepřibrala ani kilo. Sice se pořád hlídám, protože jsem taky slyšela, že se po nich přibírá, ale prý je to způsobené větší chuti k jídlu a ne samotnými vitamíny.. Nebo tím, že někdo je náchylnější k přibírání a někdo může sníst vagón čokolády a nepřibere ani ťuk…
ten GS Mamavit se má brát před plánovaným těhotenstvím, ta kys.listová je tam taky.
Zkusím si koupit něco jiného,díky. ![]()
Dani tloustne se po nich. Já brala chvíli calibrum babyplan a musela jsem ho přestat brát, protože jsem nabrala za 14dní 2kila (možná víc
)
já jsem potom začala brát femibion 800 a ten byl v pohodě.
po samotném B se nepřibíra pouze podporuje chut k jídlu takže pak když se víc jí tak se přibíra já kvuli tomu kdysi brala Bčko jako dítě
Já myslím, že ano. Onehdy jsem viděla pořad s doktorkou Kateřinou Jste to, co jíte. Byl to pravý opak klasiky, byla tam mladá hubeňoučká holčina, která jedna opravdu hodně, byla vychrtlá a chtěla přibrat. Doktorka ji poslala k obvoďačce, která ji měla píchat v injekcích nějaký vitamín, tuším že to bylo béčko. Říkala tam, že po tom „zaručeně“ přibere.
Zdravím,doufám že když jsem dostala injekce B 12 že nebudu pak tlustá,bylo to nějak v září a teď jsem nák přibrala dost tak 3 kila,takže na 170cm 56 kg.to už snad stačí ne?to snad nemůže doteď působit ty injekce,,víte někdo něco o tom?díky
Poraďte. Beru Vít B asi měsíc. Nejím víc. Cvičím, ale mám najednou 4 kg nahoře. Je to tím vitamínem?
@Tejule píše:
Poraďte. Beru Vít B asi měsíc. Nejím víc. Cvičím, ale mám najednou 4 kg nahoře. Je to tím vitamínem?
On podporuje chut k jídlu.
@Tejule píše:
Ne. A především za měsíc nenabereš 4 kg tuku, to je 36000 kcal navíc, co bys do sebe musela dostat. Pro představu je to 155 big maců. Tuk se ti nevytvoří jen tak z ničeho.
Spíš zadržuješ vodu a pořád to nebude mít souvislsot s b-vitamínem.
Začni chodit jednou měsíčně někam na in-body, pokud by přibírání pokračovalo, abys měla představu co to je.
@Tejule píše:
Věděla jsem, že se přibírá po injekcích B-komplex, ale v tabletách, to mě nenapadlo. Ale je pravda, že jsem taky „zázračně“ nabrala a béčko jsem si dávala, tak může být. Což teda je dost na ho.no, protože mi to nejde dolů.