Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
30.7.10 11:17

Koukám, že se nám to tu pěkně rozrůstá :potlesk:
Ve středu mi dorazila mensturace, ale je to nějaké divné :nevim: Normálně trpím křečemi, bolestmi a nejsem schopná tři dny nic dělat. Jenže teď ji mám slabou, bolesti nikde, byla jsem dokonce běhat 8-o A dneska už je to jen růžový výtok :nevim:
Slyšela jsem o Ms i při těhotenství ale nějak se mi to nezdá. Spíš si říkám, jestli za to nemůže vysazení HA :zed:
Dneska je toho vysněného 30, tak jsem na vás zvědavá :dance: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
30.7.10 12:12
Kristia píše:
Koukám, že se nám to tu pěkně rozrůstá :potlesk:
Ve středu mi dorazila mensturace, ale je to nějaké divné :nevim: Normálně trpím křečemi, bolestmi a nejsem schopná tři dny nic dělat. Jenže teď ji mám slabou, bolesti nikde, byla jsem dokonce běhat 8-o A dneska už je to jen růžový výtok :nevim:
Slyšela jsem o Ms i při těhotenství ale nějak se mi to nezdá. Spíš si říkám, jestli za to nemůže vysazení HA :zed:
Dneska je toho vysněného 30, tak jsem na vás zvědavá :dance: Držím palce :palec:

Ahoj Kristi,
no ale to může být těhu, to jsem kolikrát četla, že to dostaneš, ale jen trochu a pak zase ticho po pěšině. A už jsi testovala? Dej vědět !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
30.7.10 12:17

Já teda zatím vyčkávám, netestuju. Ale už bych nejradši jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.8.10 10:42

Ahoj holky,tak MS měla dorazit včera a nedorazila.BT neklesá mám pořád 37,3.Na testech zatím nic.tak uvidíme.Jsem jak na trní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.8.10 18:05

ahoj,snažilky!tak jsem to dnes nevydržela a testla jsem znovu.A na testu jsou dvě //!!!! :lol: Sice ta druhá je hodně slabá ale je tam!!!!!Zkusim test v úterý jestli bude sílit a dám vědět.Holky jestli to vážně vyšlo já se snad z toho pominu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.8.10 19:40

Ahoj Lucí, tak to ti moc gratuluju!!!! Já mám zpoždění už od pátku, testovat budu zítra ráno, tak jsem zvědavá, jestli to vyšlo, jsem jak na trní. Ráno hned napíšu výsledek, jak to dopadlo, tak mi držte pěsti holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
1.8.10 19:46

Ahoj děvčátka, oběma předběžně blahopřeju :potlesk: a budu na vás zítra myslet. Já nic, začínám dnes odznovu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.8.10 16:09

Ahoj holky,tak jsem celá špatná dneska.Dnes ráno jsem v práci zkolabovala a sanita mě odvezla na Bulovku,kde zjišťovali i těhu a po odebrání krve mi řekli,že těhu nejsem.Ale furt jsem to nedostala a ten test mi včera vyšel pozitivní.Tak teď nevim.Stalo se vám to někomu.Zajímá mě,jestli i přesto můžu být těhu.Jestli se třeba nespletli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
4.8.10 21:49
Lucilinka píše:
Ahoj holky,tak jsem celá špatná dneska.Dnes ráno jsem v práci zkolabovala a sanita mě odvezla na Bulovku,kde zjišťovali i těhu a po odebrání krve mi řekli,že těhu nejsem.Ale furt jsem to nedostala a ten test mi včera vyšel pozitivní.Tak teď nevim.Stalo se vám to někomu.Zajímá mě,jestli i přesto můžu být těhu.Jestli se třeba nespletli.

Ahoj Luci,
tak to je divné, nejsi třeba nějak ve stresu? Nebo nemíváš nízký tlak? Když dělali krevní testy, tak by to mělo být snad spolehlivé. Dej vědět, jak to s tebou vypadá a drž se. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 08:39

ahojky, můžu se ještě přidat? pročetla jsem vaši diskusi… taky se snažím, HA neberu už od začátku roku, ale zatím nic… jsem už trochu starší asi než vy (28)… už začínám být smutná, že to nejde a příští týden se teprve chystám konečně objednat k nové doktorce a zjistit, jestli u mě není nějaký problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 08:44

všem ale přeju, ať se brzy zadaří… mým kamarádkám se už totiž zadařilo a tak mi nezbývá než jim tiše závidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
5.8.10 09:41
marketacek píše:
ahojky, můžu se ještě přidat? pročetla jsem vaši diskusi… taky se snažím, HA neberu už od začátku roku, ale zatím nic… jsem už trochu starší asi než vy (28)… už začínám být smutná, že to nejde a příští týden se teprve chystám konečně objednat k nové doktorce a zjistit, jestli u mě není nějaký problém…

Ahoj Markét, vítej :kytka:
Tak ode mne o tolik starší nejsi - mně bude za čtrnáct dní 26, tak jsme skoro nastejno. Vysazezno mám od března a snažíme se od května, zatím také nic, navíc ještě nemám od Dr. uplně dobré vyhlídky - ale to jsi asi četla zpětně, popisovala jsem to tam Pupíčkovi. Jinak ta už je těhu, zadařilo se jí :-)
Tak budeme doufat, že nám taky a nesmíme smutnit, protože jsem četla, že o neplodnosti se mluví až když to nejde dva roky a více. Kdy čekáš MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
5.8.10 09:59

Ahojte, mozem sa k vam pridat, aj ked som uz v inej diskusii? Len tam nas je malo a ja som teraz nejaka nervozna a tak sa mi chce viac zdielat tieto snazilkovske peripetie :) A tiez vidim, ze je vas tu viac s takym stavom aky mam teraz ja: MS nikde, // nikde :( Inak ja mam cerstvych 29, ked vsetky pisete, kolko mate rokov. Tak o to skor by som chcela, aby sa rychlo zadarilo :) Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 10:14

no tak to se Pupíček má :dance: akorát sem to nenapsala, tak jsem nevěděla, ale to jí gratuluju!
já MS právě mám, proto jsem se sem rozhodla připojit, protože už je to vlastně asi sedmé zklamání od doby, co neberu HA… tu jsem brala dlouhých 12let!
pročetla jsem tu více diskusí a tak jsem teď začala přemýšlet, jestli vlastně vůbec ovuluju, když jsem brala tak dlouho, jestli se moje vaječníky vůbec zase nastartovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.8.10 10:17

proto jsem se taky rozhodla, že už to budu nějak řešit… objednám se k nové g., mám o ní dobré reference od kamarádek, z nichž jedna je zrovna těhu…
ale jinak mám cyklus celkem pravidelne 27 +- den…
více se nijak nepozoruju, nekupuju si ovulační testy.. když příjde období zhruba těch 12-14 dní od prvního dne MS, tak si užijem sexík a pak čekám s nadějí, ale zatím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí