Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6224
24.7.10 20:36

Ahojky Kristio :-) zítra budeš testovat jo?tak to ti závidím :-) :-) tak přeji //čárečky :palec: :palec:
do 30 není daleko,ale stejně je to dlouho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.7.10 21:38

Ahoj Kristio, děkuji za přivítání :kytka: 30. je sice za chvíli, ale to čekání, to čekání. Já sice dovolenou nemám, ale myslím na to kudy chodím, i v práci :mrgreen: asi mi to začíná trošku lézt na mozek :zed: jo a tobě samozřejmě držím palečky zítra ať tam jsou // potvory jedny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.7.10 09:41

Dvě čárky nikde :nevim: Jediné, co mě trápí je ztvrdlé břicho. Jinak se nic neděje. Tímhle tempem si s vámi počkám na 30 :mrgreen: Projela jsem snad všechny diskuse a všude radí počkat. Tak já teda počkám :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
25.7.10 10:57

Kristio, já jedu do lékarny taky už ted:D:D
já sme se večer z ničeho nic rozbrečela..prostě nevim ani proč..to se mi nikdy nestávalo..tak to vyzkoušim a další bych prostě počkala..ale ted sem nedočkavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.7.10 15:01

Ahoj holky, no já teda nevím moni, ale testovat dneska je ještě brzo. Já si teda určitě počkám do toho 30, nechci být sklamaná předčasně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
26.7.10 11:41

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Prolítla jsem vaší diskusi a musela jsem prostě napsat - taky čekám na 30.7., respektive spíš na 1.8 - 3.8. Už tedy třetí pokus, ale testovat dřív se mi nechce. Tak jsem na nás všechny zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.7.10 19:37

Ahojky snažilky,tak se k vám také přidávám.Je mi 21 let a moc si miminko přejeme ale nějak se nám nedaří.Před 3 lety jsem otěhotněla ale bohužel ve 2 měsíci potratila a od té doby nemohu otěhotnět.Nedávno mi zjistili zvýšenou hladinu prolaktinu.6 týdnem na to beru Dostinex.31.7. očekávám mrchu,tak snad už konečně nedorazí.Bolí mě furt břicho,výtok ze mě teče jak z vola a BT se drží stále na 37,3.Tak snad už se ukážou // :lol: držím všem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.7.10 22:25
monicskaa píše: :-) Ahojky holky.tak po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla založit novou kecárnu, všechny jsou nějak rozběhnuté..
Zajímalo by mě zda se najde nějaká maminka nebo snažilka, které je také 20??
Možná si někdo řene tak mladá a už chce děcko..Já se o to nějak urputně nesnažim, jen doufám, že to přijde :-) :-) ..Přidá se někdo??Ať se můžem podělit o radosti a starosti?? :jazyk:

ahojky…tak mě je taky 20 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
27.7.10 07:57

Ahoj Luci a ostatní,
ty jo, to snad není možné, další která to čeká 31.7., to snad menstruujeme všechny nastejně :lol: Jinak to, co popisuješ jsou docela časté těhu příznaky, tak to je dobrá zpráva. A jak tě bolí to břicho? Neustále nebo jen křeče a píchání? Mně totiž začalo dost bolet včera, ale je to hodně podobná bolest jako při MS a to se mi moc nelíbí, spíš to vypadá, že to dostanu :-( Nebo na mě něco leze, včera mi bylo blbě a bolela mě hlava a měla jsem i zvýšenou tělesnou teplotu na 37,1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 09:57

Čau holky, tak to já teda zatim nemám žádné příznaky, krom toho, že mě bolí prsa, občas mě v podbřišku teda píchne a mám slabé křeče :roll: . Teplota se mi pohybuje okolo 36,8-36,9. Tak teda nevím..co myslíte?? No počkám, ještě tři dny a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
27.7.10 13:41

No rozhodně počkej a udělej si test den po zpoždění. To už by mělo být snad jasné.
Mně teda prsa nebolí vůbec, ale tak mě nebolívají ani při MS, tak je asi nemám citlivá :-) Ale včera a dneska ráno mi bylo blbě, taky mě trochu pálí žáha. Ale to je určitě sugesce, věřím tomu, že psychika hraje hrozně velkou roli a člověk si je schopnej vsugerovat uplně cokoliv. Tak dej vědět jak pokračuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 15:42

Ahoj Mart,ale u tebe by to také mohlo vypadat nadějně.No o víkendu jsem měla úplné křeče v podbřišku na pravé straně.Nemohla jsem se v práci ani narovnat.A když jsem třeba dosedala,tak jsem měla ve spod hrozný tlak.Včera mě bolelo jako když to mám dostat.A teď občas píchne když vstanu nebo něco zvedám.Ráno v metru jsem myslela,že se pozvracim,tak uvidíme jestli to vyšlo.Já bych se asi zbláznila štěstím.Kamarádky furt hučej,když už to bude.Hrůza.Včera jsem nevydržela a udělala test.Samozřejmě negat.A jak dlouho snažílkuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 16:46

Ahoj Kristio,určitě počkej.Já testovala včera.Prostě jsem to nevydržela a byla jsem akorát zklamaná.A minulý měsíc jsem testovala také moc brzy a test mi ukázal falešně slabou druhou.Je lepší vyčkat ale je to tedy o nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 16:49

Jo, je pravda, že člověk je schopnej si vsugerovat cokoliv, když něco chce, a každej malej náznak něčeho hned přičítat k tomu, že to snad vyšlo. No teplota dnes 37, minulej měsíc v tuhle domu už klesala.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 16:50

Luci a kdy to máš dostat?? Já 30.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie