Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
27.7.10 16:57

Zdravím všechny nově příchozí :mavam: :kytka:
Nějak to nejde vydržet, takže zítra kupuji nové testíky a zkusíme to znova. Menstruace tu měla být před čtyřmi dny a zatím ticho po pěšině :nevim: Poslední test jsem dělala v neděli, tak snad se za ty tři dny něco změnilo :mrgreen:
Asi se mé tělo rozhodlo, že bude solidární a čeká na toho 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 18:30

Kristi, držim palečky ať testování vyjde. Já ještě tři dny a budu testovat taky, pokud se ovšem nedostaví mrcha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 20:58

Já to mám dostat 31. už aby to bylo a MS nedorazila.Ale mám takový pocit,že nedorazí :lol: ale můžu se mýlit.Dnes jsem málem zkolabovala na záchodě!Celý den mě hrozně bolí v podbřišku a dnes když jsem šla na záchod musela jsem si brát ještě sebou kýbl na blití :-) studenej pot a už jsem myslela,že to se mnou praští.Tak buď se zadařilo nebo nějaká střevní chřipka.A taky bych už spala tak po zprávách :-)Nevim jak to zítra těch 11 hodin přežiju v práci! A co vy?Pozorujete na sobě nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 21:00

Holky to čekání na to testování je fakt k zbláznění :roll: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.10 21:02

Ahoj holky jsem tu dnes nova. Koukam ze jsme na tom vsichni tak nejak podobne. Taky se snazim a zatim nic nemate nekdo nejakou dorou radu?Predem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 21:09

Ahoj Markét,a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 21:13

Ahojky, vítám Markétu :kytka: Já bych ti teda hrozně ráda poradila, ale vzhledem k tomu, že se s přítelem snažíme teprve třetí měsíc, tak moc zkušeností nemám.. Snažím se na netu pročítat co se dá, abych byla o něco chytřejší. A co BT měříš?? Šance se zvyšujou, když víš kdy máš ovulaci, tu je nejlepší zjistit právě měřením BT a nebo přímo testem na zjištění dne ovulace. Taky se doporučuje sexovat cca 3 dny před ovulací a 1 den po ní. Pak už vajíčko odumírá a šance jsou minimální..A jak dlouho se snažíte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 21:14

čekání je teda běs vám povím, s každým pobolíváním břicha letím na WC, jestli náhodou nepřišla mrcha, je to hrozný fakt.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 21:15

Holky, kouříte některá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 21:33

My to teda máme horší.Já před 3 lety potratila a od tý doby nic.ale já mám zvýšený prolaktin.tedy doufám,že ho třeba už teď mám v normálu protože už měsíc a půl beru na to léky.Budu nejspíš opakovat,to co tady píše Pupíček.Měřit každé ráno ve stejnou hodinu BT,sexovat 3 dny před a den po ovulaci.Mě ještě dr.doporučil vitamín E pro oba,že to prý pomáhá.Sledovat čípek a hlen,podle toho poznáš také ovu.A prý se tím nestresovat ale to fakt nejde!Mám přečtených tolik článků a knížek o těhu,že bych z fleku mohla dělat poradce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.7.10 21:36

Jinak už dost dlouho si řikám,že bych měla přestat kouřit když chceme mimi ale nějak to furt nejde! :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.7.10 23:11

Kouření je taky moje neřest. Dlouho s tím bojuju a říkám si ,že jestli se nám povede mimčo, tak s tím seknu.. :mrgreen: ale bude to dost těžký teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 08:13

Ahoj holky,
ty brďo, koukám, že jste teda včera klábosily až do noci :-) Luci, snažíme se 3. měsíc. Mám to dostat 1.-3.8., nemívám to přesně 28.den, spíš dříve, tak proto to rozmezí. Skoro žádné příznaky nemám, akorát teda v pondělí mě hrozně bolelo to břicho, že jsem myslela, že už to snad dostanu, ale teď už míň. No a že mi bylo včera blbě nebo pálila žáha, tak tomu nepřikládám žádný význam. Radši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 08:21

S tím vitamínem E je to pravda, beru ho už měsíc. Ještě je to prý lepší v kombinaci se selenem a zinkem - a to i pro chlapy. Já užívám navíc ještě bylinky, takový co neublíží - heřmánek, meduňka, řebíček. Je to v kapkách a jmenuje se to Femigard a otěhotnělo s ním už 3000 žen. Kdybych byla po gynekologické stránce zdravá, tak se na to vybodnu a nechám tomu volnej průběh bez jakýchkoli podůrných prostředků, ale taky jsem měla nějaké problémy, tak tomu pomůžu. Pokud budete mít čas, tak koukněte na www.hemann.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
28.7.10 08:22

http://www.hemann.cz/…igard-i.html
Takhle je to kompletnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...