Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nene, mám na mysli ovu test koupený v lékarně ![]()
ten počůráš a když se ti tam objeví dvě čárky, tak do 12-48 hod máš ovu…
jak to pozná dr. zatím nevím, ale co jsem se tak dočetla, tak vnitřním ultrazvukem tam asi něco vidí
, to fakt nevim…
IvisekD píše:
Marti, a kolik takový test stojí? To bude asi jen jednorázový, že?
jsou v balení tři jednorázové a stály 135…
sonam: hmm, tak snad se dr. neplete, to už nevim, komu bych měla věřit, když ne dr… ![]()
no ale bylo by to v tom rozmezí 10 - 17, jak se píše na některých stránkách bez ohledu na délku celého cyklu…
já fakt nevim, čím už bychom se měly řídit…
![]()
Super a můžu se zeptat, jaká to byla značka? Abych si už rovnou řekla, že chci konkrérní značku, než abych říkala, že chci ovulační tes ![]()
Já si myslím, že ten 10 - 17 den je takový spíš orientační, přesný den Ti asi opravdu řekne jen doktor/ka.
No nepamatam si presne. Nieco medzi 14. a 17 tym. Ved keby sa dlhsie nedarilo, kupim si tie testy, alebo zase nabehnem k doktorke, ci mi to moze zistit.
Ja si tiež myslím, že zatial je to zbytočné riešiť, keď to nepojde, začnem rozmýšlať aj o iných veciah. Ale teraz, čím menej toho viem, tým lepšie
Aspoň sa nebudem toľko stresovať ![]()
IvisekD píše:
Ja si tiež myslím, že zatial je to zbytočné riešiť, keď to nepojde, začnem rozmýšlať aj o iných veciah. Ale teraz, čím menej toho viem, tým lepšieAspoň sa nebudem toľko stresovať
jojo,tak v tomhle stadiu jsem taky byla a možná že i pořád sem ![]()
však ono se zadaří, já tomu věřím… ![]()
IvisekD píše:
Super a můžu se zeptat, jaká to byla značka? Abych si už rovnou řekla, že chci konkrérní značku, než abych říkala, že chci ovulační tes
koukla sem na krabičku a je tam napsáno jednorázový ovulační test pro sebetestování comfort
, tak nevím co je to za značku…
ale když se zase zeptáš, nabídnou ti více možností alespoň ne? třeba jako mě nabídli ještě nějakej digitální za šestset! ![]()
Já myslím, že když tomu budeme věřit, tak se to podaří:-) Jen se na to nesmíme pořád upínat, nebo nám z toho za chvíli hrábne ![]()
Ok, tak já se na ty ovu testy ještě mrknu na webu. Ale máš pravdu, že mi aspoň poradí a nabídnou víc testů. A co se týká toho digitálního ovu testu, no nekup to, když je to tak výhodný ![]()
IvisekD píše:
Já myslím, že když tomu budeme věřit, tak se to podaří:-) Jen se na to nesmíme pořád upínat, nebo nám z toho za chvíli hrábne
No ved prave, ked si predstavim, ze nasi rodicia k nam prisli, ani nevedeli ako - raz dedkovci neboli doma a tak museli rychlo vyuzit prazdny dom a podobne pribehy
tak my to asi fakt moc riesime ![]()
no jo, moji rodiče měli bráchu už na vejšce a taky určitě neplánovali zrovna v tu chvíli mít dítě… ![]()
já nevím, co je tohle za dobu, že tolik holek nemůže normálně otěhotnět…
proto mám takovou depku asi, protože v mém okolí se to kamarádkám, sestřenicím, prostě všem, zadařilo normálně max. na třetí pokus…
jenom já sem ta blbá výjimka… ![]()
ale jinak jsem naladěná úplně pozitivně…
![]()
teda teďka rozhodně do 31., kdy by měla přijít MS… ale to je ještě daleko ![]()
Drzim palce. Mne prave skoncila a tak mam pred sebou prijemne obdobie. Prave som draheho presviedcala na sex v prirode, ked uz sme na chate, kde spime vsetci pokope. No ale sa zatvaril
neviem, ci ho na to ukecam, ale ten Jonasov den mi tak pretecie medzi prsty nevyuzity ![]()