Snažilky červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1260
13.8.10 13:10

nene, mám na mysli ovu test koupený v lékarně :-)
ten počůráš a když se ti tam objeví dvě čárky, tak do 12-48 hod máš ovu…
jak to pozná dr. zatím nevím, ale co jsem se tak dočetla, tak vnitřním ultrazvukem tam asi něco vidí 8-o , to fakt nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 13:12
IvisekD píše:
Marti, a kolik takový test stojí? To bude asi jen jednorázový, že?

jsou v balení tři jednorázové a stály 135…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 13:20

sonam: hmm, tak snad se dr. neplete, to už nevim, komu bych měla věřit, když ne dr… :-(
no ale bylo by to v tom rozmezí 10 - 17, jak se píše na některých stránkách bez ohledu na délku celého cyklu…
já fakt nevim, čím už bychom se měly řídit… 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 14:00

Super a můžu se zeptat, jaká to byla značka? Abych si už rovnou řekla, že chci konkrérní značku, než abych říkala, že chci ovulační tes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 14:03

Já si myslím, že ten 10 - 17 den je takový spíš orientační, přesný den Ti asi opravdu řekne jen doktor/ka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
13.8.10 14:16

No nepamatam si presne. Nieco medzi 14. a 17 tym. Ved keby sa dlhsie nedarilo, kupim si tie testy, alebo zase nabehnem k doktorke, ci mi to moze zistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 14:22

Ja si tiež myslím, že zatial je to zbytočné riešiť, keď to nepojde, začnem rozmýšlať aj o iných veciah. Ale teraz, čím menej toho viem, tým lepšie :-) Aspoň sa nebudem toľko stresovať :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 14:44
IvisekD píše:
Ja si tiež myslím, že zatial je to zbytočné riešiť, keď to nepojde, začnem rozmýšlať aj o iných veciah. Ale teraz, čím menej toho viem, tým lepšie :-) Aspoň sa nebudem toľko stresovať :-D

jojo,tak v tomhle stadiu jsem taky byla a možná že i pořád sem :-D
však ono se zadaří, já tomu věřím… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 14:48
IvisekD píše:
Super a můžu se zeptat, jaká to byla značka? Abych si už rovnou řekla, že chci konkrérní značku, než abych říkala, že chci ovulační tes :-)

koukla sem na krabičku a je tam napsáno jednorázový ovulační test pro sebetestování comfort 8-o , tak nevím co je to za značku…
ale když se zase zeptáš, nabídnou ti více možností alespoň ne? třeba jako mě nabídli ještě nějakej digitální za šestset! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 15:31

Já myslím, že když tomu budeme věřit, tak se to podaří:-) Jen se na to nesmíme pořád upínat, nebo nám z toho za chvíli hrábne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.10 15:35

Ok, tak já se na ty ovu testy ještě mrknu na webu. Ale máš pravdu, že mi aspoň poradí a nabídnou víc testů. A co se týká toho digitálního ovu testu, no nekup to, když je to tak výhodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
13.8.10 15:40
IvisekD píše:
Já myslím, že když tomu budeme věřit, tak se to podaří:-) Jen se na to nesmíme pořád upínat, nebo nám z toho za chvíli hrábne :-)

No ved prave, ked si predstavim, ze nasi rodicia k nam prisli, ani nevedeli ako - raz dedkovci neboli doma a tak museli rychlo vyuzit prazdny dom a podobne pribehy :) tak my to asi fakt moc riesime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 15:46

no jo, moji rodiče měli bráchu už na vejšce a taky určitě neplánovali zrovna v tu chvíli mít dítě… :-)
já nevím, co je tohle za dobu, že tolik holek nemůže normálně otěhotnět…
proto mám takovou depku asi, protože v mém okolí se to kamarádkám, sestřenicím, prostě všem, zadařilo normálně max. na třetí pokus…
jenom já sem ta blbá výjimka… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.8.10 15:48

ale jinak jsem naladěná úplně pozitivně… :palec: :-)
teda teďka rozhodně do 31., kdy by měla přijít MS… ale to je ještě daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
13.8.10 15:55

Drzim palce. Mne prave skoncila a tak mam pred sebou prijemne obdobie. Prave som draheho presviedcala na sex v prirode, ked uz sme na chate, kde spime vsetci pokope. No ale sa zatvaril :( neviem, ci ho na to ukecam, ale ten Jonasov den mi tak pretecie medzi prsty nevyuzity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí