Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,ráda bych se tady spříznila s některýma dušičkama,které plánují snažení o miminko někdy v roce 2011 ať už z jakýchkoliv důvodů, ráda bych si s vámi vyměňovala důležité poznatky, rady a tipy jak co nejlépe vytvořit podmínky pro život nového tvorečka…těším se na vás… ![]()
Ahojky my bychom chtěly začít někdy na jaře - v létě…mám teď nějaké zdravotní komlikace, také děláme úpravy v bytečku, tak chceme aby se vše dalo do pořádku a šlo to co nejsnáze a co možná v nejlepších podmínkách ![]()
Ahojky, též se přídávám !!!! Manžel by se chtěl snažit už teď, ale já to vidím na začátek roku 2011 ![]()
Janulinda píše:
Ahojky my bychom chtěly začít někdy na jaře - v létě…mám teď nějaké zdravotní komlikace, také děláme úpravy v bytečku, tak chceme aby se vše dalo do pořádku a šlo to co nejsnáze a co možná v nejlepších podmínkách
to bude vaše první miminko??
my tak někdy, no nevím přesně ale březnu už bych chtěla být těhu, to víš to se nedá naplánovat, v klárkou jsem otěhotněla za měsíc tak doufám že to půjde taky tak pěkně
držím palečky az si brzo fit na miminko ![]()
Pěkně vítám
no to u nás je to spíše naopak
to já bych chtěla už teď:-)
Zuzíku tak to jste to měly suprový, že za měsíc už to bylo
malá je krásná z fotky
já už mám od března záněty a léčím se na Ureaplasmata
(to jsme se začaly snažit po novém roce 2010, ale musely jsme přerušit k vůli této nemoci) a teď se mi neustále vrací
, doktorka ale říká,že bude vše v pořádku, tak se jí snažím důvěřovat a nepodceňuju to…je fajn že existuje tato stránka, kde si můžeme takto psát ![]()
Bylo by to naše první…
Janulinda píše:
Zuzíku tak to jste to měly suprový, že za měsíc už to bylomalá je krásná z fotky
já už mám od března záněty a léčím se na Ureaplasmata
(to jsme se začaly snažit po novém roce 2010, ale musely jsme přerušit k vůli této nemoci) a teď se mi neustále vrací
, doktorka ale říká,že bude vše v pořádku, tak se jí snažím důvěřovat a nepodceňuju to…je fajn že existuje tato stránka, kde si můžeme takto psát
Bylo by to naše první…
jéé to je mi líto, ještě jednou držím palce at je to brzo pryč, a můžeme se těšit za chvilku z miminek společně
Děkuju…to víš, už jsem z toho zoufalá, že mi nic nepomáhá, nejhorší je,že jsem četla na internetu,že to může způsobovat dokonce neplodnost,(nad tím raději ani takto nepřemýšlím) a oba se léčíme, bereme vitamíny atd brala jsem také proveru kvůli upravení hodnot progesteronu a pořád antibiotika,no a na to začal být nepravidelný cyklus,což nikdy nebylo…za 14 dní jdu k doktorce na prohlídku,tak snad mi řekne dobré zprávy…
Janulinda píše:
Děkuju…to víš, už jsem z toho zoufalá, že mi nic nepomáhá, nejhorší je,že jsem četla na internetu,že to může způsobovat dokonce neplodnost,(nad tím raději ani takto nepřemýšlím) a oba se léčíme, bereme vitamíny atd brala jsem také proveru kvůli upravení hodnot progesteronu a pořád antibiotika,no a na to začal být nepravidelný cyklus,což nikdy nebylo…za 14 dní jdu k doktorce na prohlídku,tak snad mi řekne dobré zprávy…
tak na to rozhodně nemysly,já vím že to musí být těžké, ale být psychycky v pohodě je taky velice důležité
mě tady mo monitoru lezou nějaké mušky, a já se je pořád snažím oklikávat myší
![]()
Taky bych chtela jeste jedno mimi v roce 2011, ale kdo vi, jak to vsechno bude. Mame to s planovanim tak nejak komplikovany, kdybych si mohla porucit a vse idealne naplanovat, tak bych mimi chtela podzim/zima pristiho roku. Je to jeste pekne dlouha doba.
tak už se nám to tady pěkně schází:-))
ahoj pandoro - jak ti jde pytlíkování??:-)))
Ahojky, rada bychse taky pridala, planujeme snazeni na zacatek roku 2011, jelikoz jsempo revizi asi 4 tydny tak si chci dat radsi pauzu