Plánujeme mimi v roce 2011

39
12.7.10 22:00

Snažení o mimi v roce 2011

Ahoj holky,ráda bych se tady spříznila s některýma dušičkama,které plánují snažení o miminko někdy v roce 2011 ať už z jakýchkoliv důvodů, ráda bych si s vámi vyměňovala důležité poznatky, rady a tipy jak co nejlépe vytvořit podmínky pro život nového tvorečka…těším se na vás… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
12.7.10 22:10

ahoj mi plánujeme někdy začátkem nového roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.7.10 22:18

Ahojky my bychom chtěly začít někdy na jaře - v létě…mám teď nějaké zdravotní komlikace, také děláme úpravy v bytečku, tak chceme aby se vše dalo do pořádku a šlo to co nejsnáze a co možná v nejlepších podmínkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
12.7.10 22:19

Ahojky, též se přídávám !!!! Manžel by se chtěl snažit už teď, ale já to vidím na začátek roku 2011 :-)

• Citovat
  • Upravit
10052
12.7.10 22:20
Janulinda píše:
Ahojky my bychom chtěly začít někdy na jaře - v létě…mám teď nějaké zdravotní komlikace, také děláme úpravy v bytečku, tak chceme aby se vše dalo do pořádku a šlo to co nejsnáze a co možná v nejlepších podmínkách :-)

to bude vaše první miminko??

my tak někdy, no nevím přesně ale březnu už bych chtěla být těhu, to víš to se nedá naplánovat, v klárkou jsem otěhotněla za měsíc tak doufám že to půjde taky tak pěkně

držím palečky az si brzo fit na miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.7.10 22:23

Pěkně vítám :-) no to u nás je to spíše naopak :-) to já bych chtěla už teď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.7.10 22:27

janulindo, já taky už se moc těším

ahoj ploxi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.7.10 22:29

Zuzíku tak to jste to měly suprový, že za měsíc už to bylo :-) malá je krásná z fotky :kytka: já už mám od března záněty a léčím se na Ureaplasmata :-( (to jsme se začaly snažit po novém roce 2010, ale musely jsme přerušit k vůli této nemoci) a teď se mi neustále vrací :-(, doktorka ale říká,že bude vše v pořádku, tak se jí snažím důvěřovat a nepodceňuju to…je fajn že existuje tato stránka, kde si můžeme takto psát :-)
Bylo by to naše první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.7.10 22:31
Janulinda píše:
Zuzíku tak to jste to měly suprový, že za měsíc už to bylo :-) malá je krásná z fotky :kytka: já už mám od března záněty a léčím se na Ureaplasmata :-( (to jsme se začaly snažit po novém roce 2010, ale musely jsme přerušit k vůli této nemoci) a teď se mi neustále vrací :-(, doktorka ale říká,že bude vše v pořádku, tak se jí snažím důvěřovat a nepodceňuju to…je fajn že existuje tato stránka, kde si můžeme takto psát :-)
Bylo by to naše první…

jéé to je mi líto, ještě jednou držím palce at je to brzo pryč, a můžeme se těšit za chvilku z miminek společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.7.10 22:38

Děkuju…to víš, už jsem z toho zoufalá, že mi nic nepomáhá, nejhorší je,že jsem četla na internetu,že to může způsobovat dokonce neplodnost,(nad tím raději ani takto nepřemýšlím) a oba se léčíme, bereme vitamíny atd brala jsem také proveru kvůli upravení hodnot progesteronu a pořád antibiotika,no a na to začal být nepravidelný cyklus,což nikdy nebylo…za 14 dní jdu k doktorce na prohlídku,tak snad mi řekne dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.7.10 22:44
Janulinda píše:
Děkuju…to víš, už jsem z toho zoufalá, že mi nic nepomáhá, nejhorší je,že jsem četla na internetu,že to může způsobovat dokonce neplodnost,(nad tím raději ani takto nepřemýšlím) a oba se léčíme, bereme vitamíny atd brala jsem také proveru kvůli upravení hodnot progesteronu a pořád antibiotika,no a na to začal být nepravidelný cyklus,což nikdy nebylo…za 14 dní jdu k doktorce na prohlídku,tak snad mi řekne dobré zprávy…

tak na to rozhodně nemysly,já vím že to musí být těžké, ale být psychycky v pohodě je taky velice důležité

mě tady mo monitoru lezou nějaké mušky, a já se je pořád snažím oklikávat myší :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.7.10 23:52

Taky se hlásim snad to vyjde a bude konečně holčička :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.10 04:53

Taky bych chtela jeste jedno mimi v roce 2011, ale kdo vi, jak to vsechno bude. Mame to s planovanim tak nejak komplikovany, kdybych si mohla porucit a vse idealne naplanovat, tak bych mimi chtela podzim/zima pristiho roku. Je to jeste pekne dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 11:52

tak už se nám to tady pěkně schází:-))

ahoj pandoro - jak ti jde pytlíkování??:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
13.7.10 12:00

Ahojky, rada bychse taky pridala, planujeme snazeni na zacatek roku 2011, jelikoz jsempo revizi asi 4 tydny tak si chci dat radsi pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí