Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
14.7.10 19:51
Janulinda píše:
Zuzi já tě nemít…jsi hodná :-)

vůbec nemáš zač, vidím že jsi nováček, tak to vůbec neřeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.10 21:45

No jsem tady od pondělí tak se nevyznám, ale je super že stránka existuje :-) alespoň se můžeme poděli o své radosti a strasti a spříjemnit si chvíle čekání na mimišo a potom diskutovat o tom jak nám rostou třeba :-) ale to je ještě za dlouho :-) o gynexu jsem si přečetla a vypadá to nadějně…je chvála ale i nespokojenost, ale to je tak se vším :-) takže vyzkouším a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 21:53
Janulinda píše:
No jsem tady od pondělí tak se nevyznám, ale je super že stránka existuje :-) alespoň se můžeme poděli o své radosti a strasti a spříjemnit si chvíle čekání na mimišo a potom diskutovat o tom jak nám rostou třeba :-) ale to je ještě za dlouho :-) o gynexu jsem si přečetla a vypadá to nadějně…je chvála ale i nespokojenost, ale to je tak se vším :-) takže vyzkouším a uvidím :-)

já jsem tady někdy od dubna a ze začátku jsem taky vůbec netušila jak to tady všechno chodí, ale to za chvilku naučíš, a máš pravdu že je to supr, člověk se tady hlavně může ostatních maminek zeptat na vše ohledně mimi, a osobní zkušenosti jsou vždycky nejlepší

jestli ten gynex funguje, určitě vyzkoušej, ale asi bud připravená i na to že to nebude mít účinek žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.7.10 21:55

ahoj, taky se budeme snazit o druhe mimi, doufame, ze to vyjde drive nez v prvnim pokusu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 22:06
janik73 píše:
ahoj, taky se budeme snazit o druhe mimi, doufame, ze to vyjde drive nez v prvnim pokusu:-)
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.7.10 22:11

Zuzi, doufam, ze se zadari, asi si zase objedname uzasne drahou dovolenou a bude vymalovano… :mavam: :-D zatim musim zhubnout nejake to kilco, zatim se mi podarilo zhubnout 8kilo pouze pohybem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
14.7.10 22:11

Čau všem tak jsem ho konečně uspala ale spocená jsem jak dveře u chlíva.On se ten pindour malej se mnou už i pere :mrgreen: To vedro mě asi zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.10 22:13

Čauky Janiku :mavam: a jak dlouho jste se snažily v prvním pokusu jestli se smím zeptat???
Zuzi nevím uvidíme,člověk někdy má věřit na zázraky:-Tenhle web nabízí spoustu jak tak zjišťuju je tady úplně všechno což je fajn…není nad osobní zkušennosti máš pravdu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.7.10 22:15

Nejdrive 5 let, pak jsem nasla doktorku, ktera mi pomohla a do pul roku se pak zadarilo, ale to kdyz jsme zacali pochybovat, mela jsem zdravotni problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 22:16
janik73 píše:
Zuzi, doufam, ze se zadari, asi si zase objedname uzasne drahou dovolenou a bude vymalovano… :mavam: :-D zatim musim zhubnout nejake to kilco, zatim se mi podarilo zhubnout 8kilo pouze pohybem

jé tak to by se mi taky líbilo, my se budeme muset spokojit z naší ložnicí :-?

ono se to dost praktikuje, pekne si vyrazit z kopýtka, starosti nechat doma, to se pak pěkně těhotní vid? :-)

a zhubnutím jsme na tom taky stejně, musím sundat aspon to co mi zůstalo po klárce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.10 22:17

Vedro je šílený už se to nedá vydržet…ani spát člověk nemůže…
Pandora: Špuntík se pere jo?No tak už začíná naznačovat že je to kus chlapáka:-)roste určitě jako z vody:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
14.7.10 22:19

Holky měla jsem císeře protože malej měl pupečník 2× obtočenej a zauzlovanej kolem krku .Doufám že stačí počkat až malímu bude tak rok a půl a pak se snažit o mimčo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.10 22:20

Janik:No velké štěstíčko,že se podařilo :kytka: krásný mimiško :-)
Holky vy už máte všechny jednoho krásnýho špuntíka…no a já jsem nezkušená…musíte mě proškolit ve všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.7.10 22:21

Zuzi, ale my jsme na dovolenou neodjeli, moje doktorka to nedoporucovala, meli jsme cestovat na Hawaii letenky zaplacene, mela to byt nase svatebni cesta. Na pristi rok jsem objednala Rim takovy romanticky weekend s manzelem na svateho Valentyna. Tak uvidime, akorat ze jeste kojim, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
14.7.10 22:22

Janulinda

To tvoje jméno je fakt horor :mrgreen: ale jinakn máš pravdu už má 10kg a 78cm.V autosedačce se už pěkně pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí