Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
13.7.10 22:03

Máte nějakou speciální kůru na hubnutí nebo tak jo???:-)tak to bych potřebovala taky:-)
je fakt,že člověk otevře oči a potom si dává pozor na takové typy lidí…erotic city je dobrý :-) jaký klady to mělo co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 22:04
pandora píše:
Já to taky šidim . Dám si třeba melouna a okusuju co je v dosahu ale Martin to nesmí vidět asi by mě zabil.Tak si vždycky zalezu do kuchyně jako že uklízim a aspon si kousnu.Taky je mi z toho už zle.

:mrgreen: :mrgreen: tak to jsme na tom stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 22:07
Janulinda píše:
Máte nějakou speciální kůru na hubnutí nebo tak jo???:-)tak to bych potřebovala taky:-)
je fakt,že člověk otevře oči a potom si dává pozor na takové typy lidí…erotic city je dobrý :-) jaký klady to mělo co :palec:

můžu ti říkat třeba Jani?? ta janulinda je nějaká dlouhá :mrgreen: :mrgreen:

baštíme takové nízkotučné pytlíky, není to nic moc a funguje spúolehlivě

ohledně toho EC, jsem se pár věcí přiučila :palec: ale hlavně mám doma plný šuplík supr hraček :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.7.10 22:13

Jasný…přezdívku jsem si musela nějak vymyslet a Jan je tady plno:-)
aha nízkotučné pytlíky…co to obsahuje, kde jste si to koupily,jak to funguje?:-) jsem zvědavá jestli neva :-)
No ono to má určitě výhody…taky bych chtěla pár hraček pro zpestření asi se tam brzy vydám…jen jednou jsem tam kupovala kamarádce k narozeninám balíček sexi hraček a pak už jsem tam nebyla… a přítele určo potěší taky nějaká hračička :-)))
Jinak holky krásné děti máte :kytka: snad budu mít brzy také svoje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 22:16

můj manžel se na ty hračky zprvu mc netvářil, a ted je má pod polštářem on :mrgreen:

jo jinak raději kupuj přes net, v ec jsou horský přirážky a pořádný

www.cambridge-diet.cz - to je ta dieta tady se rozvíš všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.7.10 22:22

Hodná děkuji :kytka: no mrknu na netík a snad něco zajímavého objevím z pohodlí domova a diskrétně co ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.7.10 22:25

Zuzi…tak oni chlapi se moc netváří,si myslí že nám nestačí totiž..ale jak zjistí,že je v tom zábava,tak do toho hupsnou po hlavě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
13.7.10 22:46

Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 23:21
Janulinda píše:
Hodná děkuji :kytka: no mrknu na netík a snad něco zajímavého objevím z pohodlí domova a diskrétně co ;-)

to se neboj že by ti přišla velká k krabice s nápisem vibrátory.cz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 23:24
Janulinda píše:
Zuzi…tak oni chlapi se moc netváří,si myslí že nám nestačí totiž..ale jak zjistí,že je v tom zábava,tak do toho hupsnou po hlavě :-D

přesně tak, jednou si vzpomínám na takovou historku vtipnou, když jsme měly nejaké nemilovací období, tak jsem často využívala služby mého gumového kamaráda, a manžel se divil že jsem za ním takovou dobu nepřišla, tak jsem se přiznala, a on mi ho normálně zabavil s tím že ho nebude nahrazovat nějakéj „cituji“ gumovej debil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 23:25
petulaaa87 píše:
Ahojky holky, můžu se k Vám taky přidat?:)

určitě jo, tak vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.7.10 09:10

Ahoj holky, mimi příští rok taky plánujeme a hrozně se na to těším. Začneme asi někdy na jaře a necháme volný průběh. Malý se nám povedl hned napoprvé, tak uvidíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
39
14.7.10 14:36

:lol: no to by asi byla stejná reakce u toho mýho :-) no vítám další příchozí petulu a madi :mavam:
vibrátory.cz :-D
dnes jsem si objednala u kamarádky gynex máte zkušennosti některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 15:29

já osobně zkušenost nemám, ale posílám opět odkazy na diskuze, stačí zadat v pravo nahoře, a tady je tolik diskuzí že určitě najdeš odpovědi na všechno :wink:

https://www.emimino.cz/…nosti-18667/

https://www.emimino.cz/…igard-43409/

https://www.emimino.cz/…gynex-43135/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.7.10 18:29

Zuzi já tě nemít…jsi hodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit