Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobrý den mam k Vám dotez nemate nekdo zkusenost s kapkami GYNEX s pritelem se snažíme o miminko a tyhle kapky mi byli doporuceny na netu jsem si sice overila jejich schopnost ale zkusenost je neco jineho:-)
predem dekuji vsem co mi odpovi Barca
ahoj já nezaznamenala žádný účinek těchto kapek a pro mě to byly jen vyhozené peníze.
Ahoj, já jim nevěřila, a zdálo se mi to jako vyhazování peněz, protože jsem na netu našla chválu jen od výrobce. Nejdřív jsem vyzkoušela kde co, ale mimi nikde. Nakonec jsem je přeci koupila, i za tu příšernou cenu, a brala jsem je s dost velkou skepsí 3 týdny. Na konci 4 týdne jsem zjistila těhu.Máme dvouměsíčního mimíse.
dekuji ja je taky beru a nejak jim neverim ale zkusit se ma vsechno ne moc dekuji:-)
dekuji ja jsem se rozhodla je zkusit jsou prirodni tak uvidime dekuji za odpoved:-)
ahojky, já a mé kamarádky jsme braly Femigard, vytvořil ho dr. Jonáš, ktrý pracuje v lázních, kam jezdí holčiny, které mají problémy s otěhotněním.
Rychle jsme pak všechny otěhotněly.
Také ti mohu doporučit astrologa Kulovaného z Phy- 604 875002, který ti za pouhých 200kč vypočte na celý rok datumy (vždy 2 dny v měsíci), kdy nejvíce máš šanci na otěhotnění, aby byl plod životaschopný:-).
Vřele doporučuji u něj návštěvu, k němu chodí páry, které od lékařů mají nálepku „neplodní“ a má s tím obrovský úspěch. Používá metodu výpočtu dle slovenského lékaře, který již zemřel, ale je to zapsáno v knize pro lékaře.
doporučila bych ještě čínskou medicínu: RŮST HORY TCHAJ. A ber kys.listovou.
tak já ho beru teĎ druhý cyklus (ten první jen půlku)-měla jsem cyklus dost rozhozený po špatné léčbě, netvořil se mi estrogen a došlo to tak daleko, že už jsem pak ani neměla ms a musela na vyvolávačku. A teĎ už mi ms přišla sama, sice ještě se zpožděním, ale sama a v normální síle a teď mám za sebou ovu, která se už skoro vrátila taky do svého původního termínu. Takže já zatím pokrok takový. Určitě bylinky nikomu neuškodí a já se dočetla docela dost chvály i mezi maminama. I v naší diskuzi s ní má jedna dobré zkušenosti.
ja jsem si je poridila prave kvuli tomu ze do me vsichni hucely že jsou dobre apod a tak zatim cekam na nejaký výsledek a snad bude i pozitivni:-)
tak já se hlásím jako jedna,které pomohl
Já jsem neměla sice žádný problém s ms a tak,ale byla jsem po potratu tak jsem chtěla to tělo nějak nastartovat a očistit kůrou z bylinek.Hledala jsem vše možné informace a narazila na femigard a gynex.Gynex mi byl doporučován víc tak jsem ho zakoupila.Brala jsem ho od 1dc a hned po chvíli jsem začla mít větší produkci ovu hlenu a zadařilo se hned ten měsíc
takže za mě doporučuji!
dekuji moc ja doufám že se taky zadari muzu se zeptat kolikrat dene jste ho brala?na netu jsem cetla 3× je to tak? ![]()
Ahojky, mám je doma, sice si nemyslím, že by mi pomohly, ale jestli je chceš, tak ti je za poštovné pošlu, stejně bych je vyhodila
Napiš mi SZ
( jsou tedy načaté, ale používala jsem je málo, takže tam 80% kapek je, spotřeba kapek je do 08/11 )
Příspěvek upraven 01.06.10 v 15:46
já je zatim mám doma ale pokud by mi pomohli tak bych ti napsala a poslala by jsi mi je? ![]()