Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lightblue vím že se má dělat po třech měsících pauza.
Já ho kapu pouze tak 14 dní, protože když jsem ho chtěla užívat ty 3 týdny od 1dc-21dc tak jsem po celou dobu vždycky špinila.
Tak jsem užívání zkrátila alespoň na 14 dní, protože po ms ještě pošpiňuji.
Ale můžu říct užívám ho druhý měsíc a zkrátil se mi cyklus a chodí ovulace.
@lightblue vím že se má dělat po třech měsících pauza.
Já ho kapu pouze tak 14 dní, protože když jsem ho chtěla užívat ty 3 týdny od 1dc-21dc tak jsem po celou dobu vždycky špinila.
Tak jsem užívání zkrátila alespoň na 14 dní, protože po ms ještě pošpiňuji.
Ale můžu říct užívám ho druhý měsíc a zkrátil se mi cyklus a chodí ovulace.
Ahoj děvčata, začala jsem nově uživat kapky Gynex, kapu 3× 7 kapek. Zacala jsem tedy od 7dc. Ale nevim, zda chapu dobre, ze se ma kapat i prubehu ovu?
A pak tyden pred MS pauzu a na 1 den ms znovu zacit kapat uz ty 3 tydny???
@Lucikg píše:
Ahoj děvčata, začala jsem nově uživat kapky Gynex, kapu 3× 7 kapek. Zacala jsem tedy od 7dc. Ale nevim, zda chapu dobre, ze se ma kapat i prubehu ovu?A pak tyden pred MS pauzu a na 1 den ms znovu zacit kapat uz ty 3 tydny???
ahoj ja kapu 2 denne 7 kapek, zacla sem v 1 den cyklu, uzivam 3 tydny a pak dam tyden pauzu, tak jak mi radily a napsali ostatni apak zas 3 tydny a furt dokola. uzivam teprv 3 mesic
@martina82 takže kapeš i přes OVU? A mezi ovu a MS máš týden pauzu, chápu to tak dobře? Všude se jen píše, že se má užívat 3 týdny a týden pauza, ale právě, že se i na internetu píše, že se může začít kdykoliv ![]()
@Lucikg píše:
@martina82 takže kapeš i přes OVU? A mezi ovu a MS máš týden pauzu, chápu to tak dobře? Všude se jen píše, že se má užívat 3 týdny a týden pauza, ale právě, že se i na internetu píše, že se může začít kdykoliv
myslím, že je to jedno, já kapu už přes rok a začla jsem úplně mimo ms a teď mi konec kapání taky končí hned po ovulaci. Není to jen na cylkus, každý s tím „léčíme“ něco jiného
@lightblue super moc děkuji
a užíváš tedy 3 měsíce a pak dáváš pauzu?? a popř. jak dlouho? nebo bereš v kuse a dáváš jen ten týden pauzu? ![]()
@Lucikg píše:
@lightblue super moc děkujia užíváš tedy 3 měsíce a pak dáváš pauzu?? a popř. jak dlouho? nebo bereš v kuse a dáváš jen ten týden pauzu?
beru v kuse, ale dávkování si přizpůsobuji sobě, někdy mi 7 kapek nedělá dobře. Teď už spíš beru jen takovou udržovací dávku jednou denně.
Ja mam s gynexem dobre zkusenosti
brala jsem ho asi 3krat denne po 7 kapkach a hned po 3 tydnech uzivani jsem byla v tom-bohuzel to nedopadlo. Tak jsem hned najela na druhou lahvicku a po 2 mesicich zase v tom a zitra jdu na prvni kontrolu ke gyndarce, tak uvidime
kazdopadne doporucuju ![]()
@Blacky7 Tak to držím palečky, aby vše bylo v pořádku
kéž by to u nás bylo taky tak rychlé… ![]()
@lightblue já jsem četla, že tam je nějaká bylinka, která „podporuje“ /nevím jak napsat/ spíše k potratu, proto by se nemělo brát pořád
tedy jestli to nemáš na jiný neduh a ne kvůli mimču ![]()
@Lucikg dekuji, ja doufam ze to bude ok a minule to byla jen blba náhoda
genetika nam vysla ok..
@Lucikg píše:
@martina82 takže kapeš i přes OVU? A mezi ovu a MS máš týden pauzu, chápu to tak dobře? Všude se jen píše, že se má užívat 3 týdny a týden pauza, ale právě, že se i na internetu píše, že se může začít kdykoliv
ano i pres ovu, zkratka tech 21 dni a pak tyden pauzu a pak zas znovu, no holky mi psali ze se muze zacit kdykoliv ale ja zacla pri ms aby se mi to dobre pamatovalo ale i tak si to zapisuji do kalendare
@Lucikg píše:
@lightblue já jsem četla, že tam je nějaká bylinka, která „podporuje“ /nevím jak napsat/ spíše k potratu, proto by se nemělo brát pořádtedy jestli to nemáš na jiný neduh a ne kvůli mimču
no pockej nestras ja to beru abych konecne mohla byt v tom ![]()
@martina82 píše:
no pockej nestras ja to beru abych konecne mohla byt v tom
já mám cykluk jak hodinky, max +/- 2 dny, takže účel to splňuje ![]()