Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja začala brát gynex na doporučení kamarádky co pracuje v lékárně, snažíme se rok a půl a taky proto ze jsem měla cystu na vaječníku. Brala jsem ji od listopadu jen tu jednu lahvicku, v květnu šla na kontrolu a cysta nikde
tak super
v červnu jsem to nedostala a potvrdilo se těhotenství, ale bohužel začátkem srpna jsem šla na revizi -ZT.
Tak jsem si vzpomněla na ten gynex který jsem brala jestli to pomohlo nevim. Také jsem brala kys. listovou-femibion. Také jsem četla že se vám kvůli toho posunula ovulaci…pravda ze během braní gynexu jsem neotehotnela. Tak nevím jestli ted budu kupovat.
Ahoj holky, jsem tady nová, tak zatím raději anonymně. Snažíme se teprve 4 měsíce, necháváme tomu volný průběh.. Už dva měsíce bereme oba gynex, hezky se mi srovnal cyklus na 28 dní, ale těhotenství zatím nikde. Po jaké době se vám podařilo otěhotnět s gynexem? Mám pocit, že každému snad hned po měsíci, tak uvažuji, zda ho dál brát nebo ještě vydržet a čekat
první dva měsíce jsem ještě brala Inofolic, ale pak jsem přešla jen na gynex. Vím, že musím být trpělivá, ale ráda bych znala vaše zkušenosti s gynexem, jak dlouho jste ho brali, než vám pomohl
děkuji moc ![]()
Ahoj holky, mám prosbu. Snažíme se o druhé mimi, bohužel jsem teď o jedno přišla a na začátku prosince jsem byla na revizi.
Ve středu jsem byla na kontrole a doktor mi říkal, že to zatím vůbec na ms nevypadá, zřejmě to blokuje kojení staršího syna - odstavovat ho nechci. Přemýšlím, že koupím gynex. Myslíte, že to může pomoc nastartovat cyklus? Piju ještě kontryhelový čaj. Děkuji předem za rady. ![]()
@marteska91 Nevím, zda pomůže při kojení nastartovat, každopádně se má začít užívat první den MS, což je i můj problém…chci ho taky začít užívat, ale MS jsem neměla už 2 měsíce, takže to tu ted pročítám a zjištuji, zda Gynex můžu užít i bez prvního dne MS, protože třeba půl roku se mi na MS čekat tedy nechce… ![]()
@Veruunčik píše:
@marteska91 Nevím, zda pomůže při kojení nastartovat, každopádně se má začít užívat první den MS, což je i můj problém…chci ho taky začít užívat, ale MS jsem neměla už 2 měsíce, takže to tu ted pročítám a zjištuji, zda Gynex můžu užít i bez prvního dne MS, protože třeba půl roku se mi na MS čekat tedy nechce…
U mě jsem zacla s gynexem ne kvůli otěhotnění, ale kvůli stitne žláze a na ms jsem necekala. Teď ho jedu už přes rok, ms jak hodinky ![]()
Jinak jsem podruhé otěhotněla a taky ještě kojila, každopádně si myslím, že je lepší nejprve do kojit. Tělo pak má rozhozene hormony a je to zatez
@lightblue Ok, takže zítra ráno, nezávisle na MS, ho můžu začít užívat ju? Já potřebuji pouze upravit cyklus
@Veruunčik píše:
@lightblue Ok, takže zítra ráno, nezávisle na MS, ho můžu začít užívat ju? Já potřebuji pouze upravit cyklus
Jsou to byliny ne lék. Ublížit ti to nemůže. Akorát si třeba časem najdeš své dávkování. Já kápi 2× denně 5 kapek - 3 týdny, jeden vynechat
@lightblue ok díky moc. zítra ho začnu kapat.bez pomoci ten cyklus mít ok nebudu
@lightblue Děkuji za názor, ale kojení v těhotenství a pak i kojení dvou dětí zároveň je normální a přirozené. Mluvila jsem o tom s laktační poradkyní i gynekologem. Chci kojit syna do samoodstavu, což může trvat ještě hodně hodně dlouho. Po porodu jsem dostala ms asi až po 14 měsících, teď jsem po revizi a zase mi mléko dost spustili, asi si tělo myslí, že porodilo nebo nevím…snad se to srovná a ms dorazí normálně.
Zeptám se. Pomůže my Gynex na úpravu cyklu?
Mimčo neplanujeme!!
Zkracuje se mi cyklus a dr mi cpe jen HA.
A koupím to běžně v lékárně?
Mě pomohl 100 %, ale chce to vytrvat. Jeto bylinný přípravek, do HA už nikdy nejdu. Jsem na gynexu rok a ms šlape jak hodinky (tuk ťuk) ![]()
Mne na zkraceny nepomohl..zustalo to stejne..brala jsem tri mesice. Rozdil jsem moc nezaznamenala, ale ja nemela moc problem..tak nevim. Kamaradce spis uskodil..myslim ze i blokl ovulaci..je to individualni..kazdemu sedne neco jineho..ale zkus…
@Mava je to přípravek od Energy, tak ho koupíš v jejich prodejnách či poradenských centrech. Lékárny asi jedině ty alternativně zaměřené.
S účinností na cyklus či plodnost neporadím, nepotřebovala jsem. Ale nebála bych se zkusit. Nám velmi pomohl jejich jiný přípravek - Audiron na bolavé ouško.
No tak já zkusím prostě nejdřív 2×5 první měsíc a další už 2×6 třeba
a 3 měsíce to chci zkusit určitě - když už
dám vědět a díky!