Zkušenost s kapkami Gynex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
27.3.17 22:40

@Luciiiš83 děkuji za radu zkusím ho a uvidíme co bude dal. To jsem ani nevěděla ze clostik tak dlouho účinkuje i přes to ze ho neberu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
28.3.17 11:00

@Lucie 137 mě to taky potěšilo, když jsem se tohle dozvěděla ;)
Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.3.17 13:54

@Luciiiš83 také držím moc palečky kamarádka mi ještě doporučila krém cytovital a ještě nějaké prášky inofolik tak nevím zda je užívat s tímto nebo počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
28.3.17 15:53
@Veruunčik píše:
Mě by jen zajímalo, zda dáváte kapky po načnutí do lednice nebo jej máte v pokojové teplotě..Děkuji

Ahojky, kapky tahám v kabelce, abych je měla hned po ruce. Tudíž pokojová teplota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.3.17 15:09

Díky holky. Taky je budu muset asi nosit sebou a dávat si častěji. Když jsem začla tak jsem si dávala 4 kapky 3× denně a další měsíc jsem dávala 4 kapky jen 2× denně a už jsem MS nedostala…takže se vrátím k častějšímu kapání…chci si nastavit MS k moři :-D Sice mám s kapkami a ms zkušenost jen jednou, protože jsem si to kapání snížila, ale bez Gynexu to prostě nedostanu vůbec..tak snad to bude zase fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.7.17 21:16

Ahoj holky, jak vám to dopadlo s gynexem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
27.7.17 06:44

@Lola16 Ahoj, já gynex brala cca 2,5 měsíců a nic… Cyklus jsem měla pravidelný, takže srovnávat jsem nepotřebovala. Chtěla jsem to na podporu otěhotnění a bohužel… nyní užívám bylinky, tak snad brzy pomohou… už se snažíme 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.7.17 08:09

@Lucikg děkuji ti za reakci. Já začala v úterý, byla bych ráda, kdyby aspoň srovnal cyklus. Mám problém s nízkou sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
27.7.17 08:26

@Lola16 cyklus určitě srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.7.17 13:26

@nascalani moc ti děkuji za reakci a přeji, ať vše dobře dopadne! :hug: držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
19.8.17 20:35

Ahoj všem, jsem od 43 let bez MS(v důsledku šoku).V přechodu zatím nejsem. Nyní mi je 47.Nemáte někdo zkušenosti s braním Gynexu vůbec na nahození menstruace v tak vysokém věku? je to možné ještě rozjet?
Někdo tu kdysi psal, že „mamka“také užívala x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.8.17 20:46

@smutná máma zkusenosti nemam, ale za zkousku nic nedas. Gynex se doporucuje i pak v prechodu, tak myslim ze neuskodi ani v pozdejsim veku. Muzu blbej dotaz, proc o ms jeste stojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
19.8.17 20:50

@Hanka_S_V no v podstatě od těch 43 jen kynu a kynu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.8.17 07:16

@smutná máma tak ten gynex zkus, pokud jsou ty chutě z hormonálního problému, mohl by pomoct i bez ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.17 06:13

Ahoj :-), chci se podělit o zkušenost s gynexem. Nemohla jsme dlouhé měsíce otěhotnět, tak jsem si nasadila gynex v den MS. MS sem neměla nikdy kratší jak 7 dní a náhle 5 dní. A za pár dní jsem otěhotněla, opravdu první měsíc užívání. Nevím jestli je to gynexem, ale mě asi fakt pomohl :-). Jsem teď na úplném začátku těhotenství, tak nevím jak to vše dopadne (doufám, že dobře). Takže mi pomohl jak na MS - zkrátil a nebyla bolestivá a otěhotněla jsem :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex