Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiiš83 děkuji za radu zkusím ho a uvidíme co bude dal. To jsem ani nevěděla ze clostik tak dlouho účinkuje i přes to ze ho neberu. ![]()
@Lucie 137 mě to taky potěšilo, když jsem se tohle dozvěděla ![]()
Držím palečky.
@Luciiiš83 také držím moc palečky kamarádka mi ještě doporučila krém cytovital a ještě nějaké prášky inofolik tak nevím zda je užívat s tímto nebo počkat.
@Veruunčik píše:
Mě by jen zajímalo, zda dáváte kapky po načnutí do lednice nebo jej máte v pokojové teplotě..Děkuji
Ahojky, kapky tahám v kabelce, abych je měla hned po ruce. Tudíž pokojová teplota ![]()
Díky holky. Taky je budu muset asi nosit sebou a dávat si častěji. Když jsem začla tak jsem si dávala 4 kapky 3× denně a další měsíc jsem dávala 4 kapky jen 2× denně a už jsem MS nedostala…takže se vrátím k častějšímu kapání…chci si nastavit MS k moři
Sice mám s kapkami a ms zkušenost jen jednou, protože jsem si to kapání snížila, ale bez Gynexu to prostě nedostanu vůbec..tak snad to bude zase fungovat ![]()
@Lola16 Ahoj, já gynex brala cca 2,5 měsíců a nic… Cyklus jsem měla pravidelný, takže srovnávat jsem nepotřebovala. Chtěla jsem to na podporu otěhotnění a bohužel… nyní užívám bylinky, tak snad brzy pomohou… už se snažíme 9 měsíců.
@Lucikg děkuji ti za reakci. Já začala v úterý, byla bych ráda, kdyby aspoň srovnal cyklus. Mám problém s nízkou sliznici.
@nascalani moc ti děkuji za reakci a přeji, ať vše dobře dopadne!
držím pěsti! ![]()
Ahoj všem, jsem od 43 let bez MS(v důsledku šoku).V přechodu zatím nejsem. Nyní mi je 47.Nemáte někdo zkušenosti s braním Gynexu vůbec na nahození menstruace v tak vysokém věku? je to možné ještě rozjet?
Někdo tu kdysi psal, že „mamka“také užívala x let.
@smutná máma zkusenosti nemam, ale za zkousku nic nedas. Gynex se doporucuje i pak v prechodu, tak myslim ze neuskodi ani v pozdejsim veku. Muzu blbej dotaz, proc o ms jeste stojis?
@smutná máma tak ten gynex zkus, pokud jsou ty chutě z hormonálního problému, mohl by pomoct i bez ms.
Ahoj
, chci se podělit o zkušenost s gynexem. Nemohla jsme dlouhé měsíce otěhotnět, tak jsem si nasadila gynex v den MS. MS sem neměla nikdy kratší jak 7 dní a náhle 5 dní. A za pár dní jsem otěhotněla, opravdu první měsíc užívání. Nevím jestli je to gynexem, ale mě asi fakt pomohl
. Jsem teď na úplném začátku těhotenství, tak nevím jak to vše dopadne (doufám, že dobře). Takže mi pomohl jak na MS - zkrátil a nebyla bolestivá a otěhotněla jsem
.