Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja je muzu jedine doporucit…po mesici uzivani jsem otehotnela
predtim par mesicu marneho snazeni…
Mohl by mi někdo poradit?
Začala jsem užívat Gynex.
Když jsem ho začala užívat od 1dc stále jsem malinko krvácela a musela nosit slipovku. Když jsem ho přestala užívat ms mi konečně skončila podotýkám 10dni.
Zkoušela jsem jinou variantu. Začala jsem Gynex užívat o14 dní dřív než měla přijít ms a po té ms stále nechtěla předtat zase se mi stalo to co před tím.
Tak mi prostě Gynex nepřeje abych ho užívala alespoň 3 týdny.
Chtěla jsem si zkrátit cyklus protože mam i 42-45 dni.
A máme v plánu miminko.
Děkuji za odpovědi.
Ahoj holky prosím o radu gynex mi dorazil včera a chtěla jsem ho začít brát od pondělka tady jsem si přetla že se má brát od 1dc. Dnes jsem 4dc tak mám počkat na další nebo ještě můžu začit?
@Bestye1 ahoj určitě můžeš začít já ho taky začala užívat od 4 dc.
Já ho teda užívám vždycky 14 týden před ms a v době ms a můžu říct, že se mi pěkně upravil cyklus alespon na 35 dní dlouhý cyklus a mám ovulaci.
Jinak cyklus byl nepravidelný 45 cyklus +-.
@Luciiiš83 Děkuji moc, já mám zase krátké cykly (teď tedy tři poslední) A navíc už se 3 roky snažíme o druhé. Kdysi jsem ho brala a i se povedlo ale bohužel to odešlo tak jsem si na něj vzpomněla ale už vůbec nevím jak jsem ho kapala
@Bestye1 Tead už 3 roky? ![]()
A včem máte problém?
My se snažíme 1 a půl a teď znova po 3. měs. pauze.
Zkoušela jsem už kde co. Gynex 2 měs., ale užívala jsem už kde co ![]()
Zkoušíme taky gel na podporu početí. Tak uvidíme.
@Luciiiš83 prave ze nikde byli jsme 4× na IUI a nic oba jsme zdravi. Mame syna na prvni pokus a druhe k nam zatim nechce
v lednu jsem byla na laparce taky na nic neprisli tak uvidime. Treba gynex zabere
@Bestye1 Tak přeji, aby se po Gynexu zadařilo.
Hodně štěstí snad to nebude už dlouho trvat a miminko k vám brzy zavítá ![]()
@Luciiiš83 I Vám a moc děkuji za radu. Kolik jsi kapala kapek a kolikrát denně?
Ḧolky, kapu gynex už přes rok, MS jak hodinky, ale teď to flákám a začla jsem i špinit před ms. Chci se zeptat…kapete celý měsíc - nebo teda 3 týdny, nebo někdo kapete třeba až od ovu do ms? Díky moc
@lightblue vím že se má dělat po třech měsících pauza.
Já ho kapu pouze tak 14 dní, protože když jsem ho chtěla užívat ty 3 týdny od 1dc-21dc tak jsem po celou dobu vždycky špinila.
Tak jsem užívání zkrátila alespoň na 14 dní, protože po ms ještě pošpiňuji.
Ale můžu říct užívám ho druhý měsíc a zkrátil se mi cyklus a chodí ovulace.