Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím vás,jak je to tedy s tím gynexem?
1.Na jak dlouho ta jedna lahvička vydrží?
2.jaké je přesné dávkování a užívání?
3.a jak dlouho se to dá brát ? půl roku ,rok?
4.odkud jste objednávali
DÍKY VŠEM.
Naděje píše:
Ahoj holky,
prosím vás,jak je to tedy s tím gynexem?1.Na jak dlouho ta jedna lahvička vydrží?
DÍKY VŠEM.
2.jaké je přesné dávkování a užívání?
3.a jak dlouho se to dá brát ? půl roku ,rok?
4.odkud jste objednávali
jedna lahvička vydrží tak měsíc ( možná měsíc a 14 dní )
dávkování není přesné je to myslím od 3 do 9 kapek - jak uznáš za vhodné - já kapala 7 před obědem
jsou to bylinky - mužeš to brát furt - neublízí
dají se koupit v lékárně nebo tam kde se prodávají bylinky - čaje..
smurfka potřebuji víceméně srovnat cyklus,abych zas trochu fungovala.Poslední mrcha byla 21.11 těhu nejsem..
Srovnávala sem to s femigardem,a tam jedna lahvička vydrží tak měsíc mám ten pocit.
Ovšem co je lepší..
vzít za tisíc na 3 měsíce nebo vzít gynex nevim na jak dlouho..toť otázka.
Naděje píše:
smurfka potřebuji víceméně srovnat cyklus,abych zas trochu fungovala.Poslední mrcha byla 21.11 těhu nejsem..
Srovnávala sem to s femigardem,a tam jedna lahvička vydrží tak měsíc mám ten pocit.
Ovšem co je lepší..
vzít za tisíc na 3 měsíce nebo vzít gynex nevim na jak dlouho..toť otázka.
tak na srovnání cyklu nevím..
já používala gynex jen jeden měsíc a hned se zadařilo..( před tím 3 měsíce nic )
gynex mi i chutnal.
na srovnání cyklu je prý dobrý i jeřábník ptačí nebo tak nejak..a stojí jen stovku..chtěla jsem si ho pak koupit místo gynexu - protože je dost drahý, oproti tomu ptáčníkovi..
jj,já ted koukala,že stojí nejlevněji 370 kč.
Jinak jsem i snažilka..zároven-už dlouholetá.
Naděje píše:
jestlipak se dají začít brát dřív-než ten 1.den MS?
ne ne..bere se to od prvího dne ms do ovulky..když nevíš kde je, tak jen prvích 14 dní..nemel by se totiž v těhu…takže kdybys po ovulce otěhotněla tak proto se to nebere..a potom až ti přijde MS tak je jasné že těhu nejsi, tak zas muzes kapat
no a v návodu se píše 3 týdny a pak týden pauza. ![]()
Jinak to teda můžu dopředu objednat a čekat až se mrcha dostaví. ![]()
Naděje píše:
no a v návodu se píše 3 týdny a pak týden pauza.Jinak to teda můžu dopředu objednat a čekat až se mrcha dostaví.
tak mužeš to brát 3 týdny..říkám záleží kdy máš ovulku..( když nevíš kdy je, předpokládá se vždy uprostřed cyklu - 28 dní cyklus, tudíž 14dc by měla být ovulka - tudíž proto prvních 14 dní..) pokud víš kdy máš ovulku - třeba dle ovu testu nebo hlenu, nebo čípku nebo teploty, tak to brát tak dlouho, než přijde ovulka.. tedy klidně i tři týdny - chápeš.
já nevěděla kdy mám ovulaci, tudíž jsem to brala jen 14 dní.. ![]()
jj já mám nepravidelný cykly..takže asi tak.
No musim to promyslet,jsem totiž chtěla brát na radu jedny holky-z vedlejší diskuze jen kontryhel a drmek obojí v tinktuře.Jenže pořád ty ceny -to je 3 lahvičky ,které vyjdou na měsíc a půl a cena je 237kč za drmek + to samé za kontryhel.Když to zpočtu,abych to brala spon ty 3 měsíce, jak se standartně doporučeuje -tak sem zas na 1000.
To stejné je i u femigardu.
Gynex je dokonce asi z toho všeho nejdražší..Když jedna lahev je za cca 400.
Pak babo raď ,do čeho jít.Aby to pomohlo..
Naděje píše:
jj já mám nepravidelný cykly..takže asi tak.No musim to promyslet,jsem totiž chtěla brát na radu jedny holky-z vedlejší diskuze jen kontryhel a drmek obojí v tinktuře.Jenže pořád ty ceny -to je 3 lahvičky ,které vyjdou na měsíc a půl a cena je 237kč za drmek + to samé za kontryhel.Když to zpočtu,abych to brala spon ty 3 měsíce, jak se standartně doporučeuje -tak sem zas na 1000.
Pak babo raď ,do čeho jít.Aby to pomohlo..
To stejné je i u femigardu.
Gynex je dokonce asi z toho všeho nejdražší..Když jedna lahev je za cca 400.
zkus toto..je to taky na upravu cyklu..
http://www.cestabylin.cz/…36-1016.html
ten jsem brala..někdy před 2 lety,cyklus mi srovnal ..ale ovu nic moc.Díky za tip.Už se k němu moc vracet nechci,měla sem po něm běhavku. ![]()
Ahoj, prosím užívali jste Gynex, že jste ho po spolknutí něčím zapíjeli? Příjde mi, že to malé množství v puse se musí v těle ztratit bez zapití. Na druhou stranu mám obavy když ho zapiju, aby měl své účinky ![]()
Kapala jsem do skleničky s trochou vody a vypila tak. pak jsem klidně ještě i normál pila. ony si ty účinné látky cestu najdou a nikde se neztratí ![]()