Zkušenost s kapkami Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2181
27.8.13 12:20
@smurfka píše:
jedna lahvička vydrží tak měsíc ( možná měsíc a 14 dní )
dávkování není přesné je to myslím od 3 do 9 kapek - jak uznáš za vhodné - já kapala 7 před obědem
jsou to bylinky - mužeš to brát furt - neublízí
dají se koupit v lékárně nebo tam kde se prodávají bylinky - čaje..

Taky jsem brala Gynex, půl roku před otěhotněním, dávkování jak píše smurfka…kapala jsem si to ráno na lačno do skleničky s trochou vody ( dělá to tak i mamka a ta ho bere už X let). Po půl roce jsme se začali snažit o mimčo a zadařilo se hned napoprvé, i další těhotenství přišlo hned jak jsme si řekli, že to zkusíme. Když si zařídíte kartu firmy Energy, která stojí na rok 400,– (dostanete 1 výrobek zdarma a další za nákupku, což je skoro o 100,– levněji, než se dá sehnat normálně…říkala mamka, která kartu má)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
27.8.13 12:26
@maffi píše:
Kapala jsem do skleničky s trochou vody a vypila tak. pak jsem klidně ještě i normál pila. ony si ty účinné látky cestu najdou a nikde se neztratí ;)

Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
27.8.13 12:29
@Kaia píše:
Taky jsem brala Gynex, půl roku před otěhotněním, dávkování jak píše smurfka…kapala jsem si to ráno na lačno do skleničky s trochou vody ( dělá to tak i mamka a ta ho bere už X let). Po půl roce jsme se začali snažit o mimčo a zadařilo se hned napoprvé, i další těhotenství přišlo hned jak jsme si řekli, že to zkusíme. Když si zařídíte kartu firmy Energy, která stojí na rok 400,– (dostanete 1 výrobek zdarma a další za nákupku, což je skoro o 100,– levněji, než se dá sehnat normálně…říkala mamka, která kartu má)

Hodně holkám to vyšlo snad první měsíc užívání, kdyby to šlo tak každému. Já jsem si ho teď koupila jako poslední možnost k nastartování ovulace a když to nepomůže budem muset pokročit dál (hormony).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
27.8.13 12:43

@LKK je tam psano vypit s vodou, pripadne i vzit primo, takze zalezi, jak chces, ja ho piji v male sklenicce vody. Na navodu ale pisi, ze jej muzes nakapat i do lahve s vodou, pokud jedes treba na akci a chces posilit imunitu, takze pitim s vodou ho urcite neoslabis. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.8.13 21:46
@LKK píše:
Hodně holkám to vyšlo snad první měsíc užívání, kdyby to šlo tak každému. Já jsem si ho teď koupila jako poslední možnost k nastartování ovulace a když to nepomůže budem muset pokročit dál (hormony).

Budu držet palce, já jsem ho teď doporučila sousedce, která se snaží o mimčo. Mámina kolegyně měla taky problémy s otěhotněním a taky se jí po pár měsících zadařilo. Já jsem to brala půl roku, před plánovaným početím a šlo to bez problémů… Jen to jsou bylinky, takže někdy to chvilku trvá, než začnou fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
27.8.13 23:28

Moc Vám holky děkuji :kytka: užívám druhý den 3×denně 7 kapek, piju kontryhelový čaj (ten, ale asi přestanu protože Gynex obsahuje kontryhel) a obden piju Nosifol. A nemá někdo zkušenost brát dohromady Gynex kapky s Clostíkem? Myslíte, že by se to mohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.11.13 17:15

Kapky Gynex sem si objednala, ale je potreba aby clovek veril ze se to podari, od toho bylinky jsou. Takze ne to zacit jist a cekat ze hned clovek otehotni, ja se s pritelem snazim 4 roky, neuspesne IVF a nezbyva mi nic nez verit a ne hned myslet na to nejhorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.14 08:09

Ahoj holky, je tu nekdo dalsi, komu gynex pomohl k otehotneni? Chystam se ho zacit brat od patku, dle doktorky nemám ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
12.3.14 08:13

@Pajuska85 Mě pomohl, nevím zda přímo k otěhotnění, ale měla jsem spoustu gyn problémů, 3× potrat…pak jsem ho začala brát a vše se dalo do normálu. ALe kdo ví, jak by to bylo bez něj :nevim: za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
12.3.14 08:26

@Pajuska85 já teda ovulku měla, ale po gynexu jsem pak měla ještě větší rozdíl BT, tak si myslím, že nějaký vliv tam bude, holky psaly, že jim i přiblížila OVU, mně teda ne, ale to jsem ho jedla jen teprve měsíc.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.3.14 08:45

@Pajuska85 mne nepomohl, ale my mame spatnou morfologii spermii. Citila jsem se po nem lepe, PMS byl mnohem slabsi a ovulace naprosto v poradku. Nebrala jsem velke davky, jen 5-6 kapek denne, uplne mi to stacilo. Je lepsi zacit na mensich a pripadne je postupne zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.14 09:25

@Barunka88 @Alusik @Lucake Dekuji za vase reakce
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.3.14 09:27

Mě pomohl. gynekologické problémy jsem neměla, ale několik let jsem zápasila se štítnou žlázou, která se pořád nechtěla srovnat. s gynexem jsem měla po čtvrt roce super výsledky krve a pak se hned zadařilo.
jo a cyklus jsem měla vždy jak švýcarské hodinky, ale ovulka byla hned ze začátku. to teda problém nebyl, ale po gynexu se přesunula na prostředem cyklu, takže jak z učebnic biologie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.14 14:44

@maffi ja mam snizenou funkci stitne zlazy, ale mam ji v norme diky euthyroxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.3.14 20:40

@Pajuska85 taky mám sníženou funkci a taky beru euthyrox. ale skoro dva roky trvalo, než jsem měla hladinu hormonů v normě. pořád se nedařilo najít správnou dávku, musela jsem zvyšovat a zvyšovat. až s gynexem se to konečně srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí