Zkušenost s kapkami Gynex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14434
1.6.10 16:25

Barčo já jsem užívala 3×denně 6 kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeBa
1.6.10 17:55

Hm, já podobně 3×7kapek a kapala jsem si je kapátkem přímo do pusy - nesmí přijít do styku s kovem a nejlépe na lačno.A k tomu snažení nejlépe kolem ovu, takže je dobrý delší dobu měřit bazální teplotu a vědět, kdy ovu asi bývá.
A podle mého názoru pomáhá tam, kde je problém po hormonální dráze(u mě po antikoncepci).
Musí se počítat s tím, že je to bylinný přípravek a potřebuje u každého jinou dobu k zabrání.

• Citovat
  • Upravit
3390
2.6.10 19:14

Já jsem gynex teď začala užívat taky 3× denně 6 kapek a dávám si ho do vody. Mám nepravidelný cyklus, tak jsem zvědavá, jestli se to upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.6.10 21:36
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.6.10 19:11

Ahoj Holky, já s gynexem už jsem měla tu čet,ale nijak jsem nepocítila, že by mi pomohl,ale po přečtení diskuzí uvažuji, že to ještě jednou zkusím už dlouho se snažím o mimi a bez výsledku… tak se přidám a zase to zkusím......, piju čaje na neplodnost, zdravá strava mi není cizí a více se snažím ještě přidat do jídelníčku ryby…a ještě si znovu zopáknu kys.list.., cvičila jsem i mojžíšovou..
všem přeji úspěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
14.6.10 11:19

ahoj,prosím o radu, vysadila jsem HA a již ji nechci dál brát (v červenci-srpnu se budeme snažit o mimčo), koupila jsem si gynex hlavně kvůli urovnání cyklu, kdy ho mám začít brát?, v sobotu jsem si dobrala poslední pilulku HA, ve čtvrtek mi má přijít MS. Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
PeBa
14.6.10 18:58

začni první den MS a ber 3 týdny/3× denně(nejlépe ve stejnou dobu)
pak pauza - buď přijde MS nebo zjistíš, že jsi těhu(jako já)
pokud MS - pak se má kůra opakovat(brát opět 3 týdny a pauza)
každý potřebuje jinou dobu ke srovnání

já k tomu ještě pila od MS do ovulace šalvějový čaj 1× denně dopoledne a od ovulace kontryhelový ten i 2× denně(dle chuti) - ten jsem pila i v těhu asi první 3měsíce(podporuje těhu)pak mi došly zásoby a sehnala jsem ho v lékárně a pila ho i před a po porodu

držim pěsti ať se zadaří

• Citovat
  • Upravit
1901
14.6.10 20:44

Dobrý den!

Prosím mohla bych vám taky napsat.Začala jsem užívat kapky Gynex,dřív než první den menzes.Ted mám týden pauzu a nevím jestli mám dál pokračovat,nebo čekat na první den menzes.Zítra mně čeká 1 inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10783
14.6.10 20:56

Ahoj holky, vy uzivate gynex 3 tydny v kuse, i kdyz se pokousite o miminko? Ja ho prave uzivam jen 2 tydny, asi tak do ovulky a pak mam 2 tydny pauzu a pak znovu, tak nevim, jestli ty 2 tydny staci. Oni tam pisou,ze by se nemel brat v tehu, nevim.A zase nevim, jestli ty 2 tydny staci na to, aby fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeBa
15.6.10 08:29

:think: no, já brala 3týdny, protože minimálně 14dní po MS je ovu(+ -) a pak vajíčku trvá kolem toho týdne zahnízdění, takže o tom tělo ještě neví, že je těhu

• Citovat
  • Upravit
Emimi
16.6.10 09:41

Díky za odpověď. Ještě si nechám poradit ohledně uživání kapek, zda se můžou nakapat do vody a vypít anebo radši na lžičku nakapat a spolknout nezředěné.

• Citovat
  • Upravit
3390
16.6.10 19:36

Já ho kapu do skleničky s trochou vody. Jinak jsem ho začala brát během cyklu, respektive ms pořád nepřicházela, tak jsem začala brát gynex a po týdnu jsem měla ukázkový ovu hlen, teď beru druhý týden, tak jsem zvědavá, jestli ms po vysazení dorazí nebo lépe, jestli nebudou // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.7.10 18:11

Holky, já beru gynex teď třetí měsíc a ne kvůli otěhotnění, o které se teď začínáme snažit, ale kvůli urovnání cyklu a pomoci při zánětech a různých gynekol. problémech. Na to mi zabral na 100% a nemám naprosto žádný problém. Celkem jen nechápu, jak to můžete brát jen tak podle sebe, aniž byste věděly, jestli vám ty bylinky neublíží? Ono se to v lékárně sice prodává, ale existuje měření energetických drah jedním přístrojem (dělají to poradci v různých regionech), kteří jsou v produktech energy proškolení a poznají podle hodnot, které přístroj ukáze, co vaše tělo potřebuje a co ne. Gynex sám o sobě totiž pomoci nemusí, pokud to nenakombinujete ještě s něčím jiným, já beru třeba kombinaci Gynex, King Kong, Drags imun a ještě Probiosan a tato kombinace je „ušitá“ přímo na míru. I dávkování, které tady uvádíte, je podle mě dost vysoké, já brala gynex 1. měsíc (dle poradkyně) 3-0-3, 2. měsíc 4-0-4 a teď 3. měsíc 5-0-5. Bavila jsem se s ní i o tom, jak některé holky píší, že díky gynexu otěhotněly a to mi řekla přímo, že je blbost, že to je dobré na urovnání gynekol. záležitostí, ale samo o sobě to otěhotnění nepodporuje. Nevím, tolik má zkušenost. Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
21.7.10 15:23

Ahoj holky, já gynex užívala dva měsíce, pak jsem měsíc vynechala nestihla jsem ho objednat, ale pila jsem čajík, jmenuje se gravozen, ten měsíc jsem zjistila, že jsem těhotná. Gynex mi srovnal ms a vyřešil ovulku, myslím, že má co do sebe. Přeji úspěšné snaženíčko a za pár měsíců v náručí uzlíček štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 15:31

Ja som gynex zacala brat kvoli myomu. Po mesiaci uzivania (na lyzicku s cajom nakvapkat a zapit) mi gynekologicka 4 cm myom prepisala na 3 cm. Potom som kvapky cez menzes vysadila, spomenula si na nich asi o dva mesiace - moj chlap sa staral :mrgreen: No a o pol roka sme sa raz nechranili … a som tehu :andel: A v 8 tyzdni bol myom stale 3 cm.

Ale ci je to kvapkami … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital