Zkušenost s kapkami Gynex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
1.10.15 21:38

@enkeli7 mě gynex i „zklidnil“ menstruaci - zlepšil menstruační bolesti, které jsem první dva dny měla hrozné. takže bych řekla, že klidně může MS zlepšit i v tom směru, že zkrátí dobu krvácení. přišlo by mi to jako nejlogičtější a nejjednodušší vysvětlení. s jistotou to ale samozřejmě tvrdit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.10.15 16:09

@enkeli7 jeeště jsem chtěla dodat, že mi způsobil špinění od 19 dne cyklu, ale kdo ví, jestli by nenastalo i bez něj. Já si ho koupila na doporučení lidí, co vysadili antikoncepci pro srovnání cyklu a taky pro hormonální rovnováhu. Bohužel u mě vysazení způsobilo nemalé problémy - psychika, nervozita, nevolnosti, zkrátka ty hormony blbnou a někdy mi to připadá, jak když jsem těhotná. Ráno se nemůžu ani na jídlo podívat, ale většinou je to kolem ovulace a před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.10.15 11:24

@maffi jojo,tim jsem si prave nebyla jista, jestli pri snaze o otehotneni je to zkraceni ms dobre nebo ne…To jsem nikde nevycetla..Tak snad to bude ok..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.10.15 21:52

@enkeli7 zkrácení si myslím vliv nemá. hlavní je, jestli proběhne ovulace. takže buď pokračovat v měření teploty a nebo zkusit i ovulační testy. nevím, zda jsem to psala tady, nebo v jiné diskuzi, ale moje zkušenost je taková, že mi gynex posunul dobu ovulace. ovulace pořád byla i po nasazení gynexu, ale „přestěhovala se“ do jiné části cyklu. jsem teď podruhé těhotná, zase jsem brala gynex a zase se mi to stalo. tentokrát se mi z ukázkového 14.-15. dne cyklu posunula ovu skoro na začátek cyklu. (při prvním těhu to bylo zas naopak. ze začátku cyklu se mi gynexem posunula do středu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.10.15 16:15

@maffi aha,tak doufam, ze mi to z meho 15. Dne taky neposunul na zacatek a neprosvihli jsme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.10.15 13:35

Na jak dlouho vydrží ta jedna lahvička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
26.10.15 11:45

Ahojky holky, prosím o radu.Beru Gynex druhý týdnsnažíme se o mimi a já mám hodně často záněty, tak doufám, že zabere a že se zadaří. Ted se mi zdá, e mám napnutější prsa a neutálou cht k jidlu, což jsem minulý měsíc neměla. Ms drazila normální a v termínu, ale neustále mám pocit na těhu. Je to možný? Nebo ty změny jsou způsobené Gynexem? Před ms jsem mla ducha na ttale slabounkého a ovu testy taky 2 čárky, ale to bylo 1.den před ms, tak newím, zda radši neudělat test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.10.15 14:05

@Luciferka79 těžko říct. Udělej si asi test. ale já na gynex věřím, mě fakt pomáhá, asi je to zázrak nebo placebo. Teď mám týden přestávku a ty první dva dny byly celkem děsný, takže nějaký vliv to určitě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.11.15 08:29

Ahojky holciny. Mohla byste mi prosim nektera poradit jak s davkovanim gynexu pro podporu tehu? V srpnu jsem vysadila HA, od ty doby me casto boli v podbrisku, boli me prsa a mam hrozny nalady. Min mesic jsem ani nemela ovulaci. Sice jsem cetla ze je to u zdravych zen normalni i 3 krat do roka, ale i tak bych rada ovulaci podporila tim Gynexem. U prvnihk mimca mi trvalo 7 mesicu otehotneta doufala jsem, ze tentokrat to bude rychlejsi a asi ne :-( Braly jste ho trikrat denne nebo jen jednou? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.11.15 10:55

@Luciferka79 u me zpusobil vetsi chut k jidlu a pribrani na vaze, zaroven ale rozjel ovulaci a pak. pomohl k tehu. Drzim palce.
@Verculiinek
Na toto vse gynex opravdu pomaha, ja nemela.ovu asi rok a po nem hned.. Davkovala jsem zvolna..dvakrat denne..1. Tyden 2×3 kapky, 2. Tyden 2×5 kapek, 3. Tyden 2×7kapek..pak tyden pauza..cekani na.ms a nasazeni znovu..hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.3.16 14:07

Ahoj holky, my jsme s manželem nasadili hlavně kyselinu listovou s B12 už tak půl roku před snažením. Teď všude říká, že je to jeho zásluha, protože je takový frajer. Myslím, že kombinace obojího je skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 15:43

GYNEX užívání?

Ahoj, mám taky problém se ŠŽ a poslední dobou špinění před MS, dostala jsem DUPHASTON na 3 měsíce a pomohlo to akorát k tomu, že jsem po něm přibrala skoro 2kg a zhoršily se mi metličkové žíly :-(

Teď chci zkusit poprvé GYNEX! Má se prý brát první den cyklu 3 týdny a pak pauza

ale nevím kolik kapek teda se má brát a kolikrát denně?

aby mi to vystačilo na měsíc?

díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
537
19.7.16 15:56
@Anonymní píše:
Ahoj, mám taky problém se ŠŽ a poslední dobou špinění před MS, dostala jsem DUPHASTON na 3 měsíce a pomohlo to akorát k tomu, že jsem po něm přibrala skoro 2kg a zhoršily se mi metličkové žíly :-(

Teď chci zkusit poprvé GYNEX! Má se prý brát první den cyklu 3 týdny a pak pauza

ale nevím kolik kapek teda se má brát a kolikrát denně?

aby mi to vystačilo na měsíc?

díky moc!!!
dávkování je tam uvedeno tuším. Začíná se 1.den cyklu 3×5 kapek týden, pak 3×7 a týden před MS přestat. Kdyby ti to nedělalo dobře, můžeš i min. Já ted beru 1× denne 5 kapek večer, jinak gynex beru už rok. Po vysazení antikoncepce mam metlička ve žuly šílene, nohy strasne a o celulitidě nemluvíme. Brečela bych. Ale k antikoncepci se nevrátím. Tělo potřebuje čas. Duphaston je na co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 16:06

Díky! :) No já to chci poprvé vyzkoušet v srpnu a začnu teda hned první den MS 3×5 kapek (snad to bude Ok) nebo radši 2×5 kapek nejdřív?

Je to teda dost drahý, ale kdyby to pomohlo (ta lahvička je pidi…)

Duphaston obsahuje hormon progesteron a používá se právě při poruchách ovulace (krátké luteární fáze - můj případ) a nebo pak v těhu pro udržení těhotenství atd.

Byl to hnus, bylo mi po něm blbě, před MS návaly, pocení atd. a MS bolestivá tak, že jsem brala i dva ibáče!

• Citovat
  • Upravit
537
20.7.16 07:58
@Anonymní píše:
Díky! :) No já to chci poprvé vyzkoušet v srpnu a začnu teda hned první den MS 3×5 kapek (snad to bude Ok) nebo radši 2×5 kapek nejdřív?

Je to teda dost drahý, ale kdyby to pomohlo (ta lahvička je pidi…)

Duphaston obsahuje hormon progesteron a používá se právě při poruchách ovulace (krátké luteární fáze - můj případ) a nebo pak v těhu pro udržení těhotenství atd.

Byl to hnus, bylo mi po něm blbě, před MS návaly, pocení atd. a MS bolestivá tak, že jsem brala i dva ibáče!

jj hormony, no já něco takového zažívala po vysazení HA, ale děti už mám, tak toto nemusím řešit. Každopádně držím palce. Bude to chtít gynex min. 3 měsíce, abys pocítila rozdíl. Drahý je, ale mě přijde opravdu dobrý a klidně můžeš 2×5 nebo 1×, uvidíš, jestli něco pocítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí