Zkušenost s kapkami Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
4.11.17 19:11

@Andy27 To mam teda radost :(, mám koupený už druhý balení, měla jsem za to, že je to zaručená kvalita, když jsem všude četla pozitivní recenze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 19:12

Mně gynex nepomohl, jen jsem dostala menstruaci asi o týden později a to mně zmátlo a taky jsem měla první dny asi po něm totální depku, jak jsem ho začala brát

• Citovat
  • Upravit
1127
4.11.17 19:15
@Anonymní píše:
Mně gynex nepomohl, jen jsem dostala menstruaci asi o týden později a to mně zmátlo a taky jsem měla první dny asi po něm totální depku, jak jsem ho začala brát

Já depku měla taky, ale to přisuzuju tomu potratu, teď už jsem v pohodě (ťuk, ťuk). A ráda bych, aby mi přišla ta MS, nechci na vyvolávačku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.11.17 19:23
@Anonymní píše:
Mně gynex nepomohl, jen jsem dostala menstruaci asi o týden později a to mně zmátlo a taky jsem měla první dny asi po něm totální depku, jak jsem ho začala brát

U mě to byl zase opak. Mela jsem lepsi naladua nebyla tak protivna na partnera. Ono asi jak na koho no. Ale nekdy je potreba brat alespon trikrat za sebou, ne vzdy to pusobi hned. Obzvlast po tom potratu, na to telo potrebuje delsi cast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.11.17 19:33

Ale uvidíš, hodně se tu střídá gynex a Nosifol a ten zabral hned první měsíc :mrgreen: ale gynex jsem zkusila kvůli těm fitohirmonum jako první no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.11.17 19:34

@Verculiinek to je pravda po gynexu jsem aspoň měla dobrou naladu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.11.17 20:29

@Inka33 Mě gynex pomohl a to jsem zkoušela i spousta jiných věcí ( chtěla jsem otěhotnět ) kapky jsem užívala jeden měsíc a hned se zadařilo, takže za mě palec hore :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
4.11.17 20:58

U me pomahal trochu na sliznici, ale posledni mesic brani uz ne, tak asi zkusim jen jerab ptaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
5.11.17 11:03

Brala jsem gynex půl roku a dostávala jsem to na den přesně. Pomohl mi i na bolestivou ovulaci. Škoda, že se nedá brát pořád, teď si od něj musím dát pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.11.17 12:21

@Martina1991 A jak dlouho se musí brát a jak dlouho pak musí být pauza? Já měla za to, že se bere vždy 3 týdny, pak týden pauza a tak furt dokola a je jedno, jak dlouho se užívá (krom těhotenství, samozřejmě) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
5.11.17 13:08

To mě teda taky zajímá, proč se nemůže brát dlouho. Kapu si ho 3 týdny a pak týden pauza a teda už dost dlouho…určitě toho půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
5.11.17 13:45

Tak jsem zjistila, že ho užívám už skoro rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.11.17 14:32

@Inka33 @Veruunčik po trech mesicich uzivani, by mela byt mesic pauza. Plati to u vsech bylinnych kur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.11.17 17:53

@Hanka_S_V Ahaaa, tak díky za info :-) ohlídám si to.
Mimochodem, stalo se vám, že byste po Gynexu zhubly třeba 2 nebo 3kg? Někde jsem četla, že pomáhá odvádět přebytečnou vodu z těla a fakt je, že mám kilo a půl dole, přitom jim pořád stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.11.17 18:29

@Inka33 me se stalo neco podobneho tenhle tyden. Premyslim jestli se nezblaznila vaha. 3 kg za tyden dole, pritom jim stejne a sladkosti dokonce vic. Gynex ted neberu, ale beru hormony, po tich jsem vzdy spis pribirala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí