Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pleas o anonymje tu někdo kdo se snažil o mimi a podporoval to gynexem nebo jinyma kapkama? Ja beru gynexu podobné mastodyn. Lekarnice rekla, ze mam brat posledni dva dny ms. Stalo se tak.Beru to asi pět dní. A včera mi skončila ms. Dneska cely den cejtim levej vajecnik. Poboliva me. Myslite, ze to takhle rychle ucinkuji tyhle kapky? Protože ja tento vajecnik cejtim jen pri ovu. A to ovulace zrejme nebude..
pocitovali jste nejaky ucinky pri brani tehto kapek? Jak? Děkuji
Gynex jsem v životě užívala několikrát.nedam na něj dopustit.mela jsem gynekologické problémy ,kamarádka ho také užívá kvůli cistě..znovu jsem ho začala užívat že jsme chtěli první dítě a k otěhotnění došlo hned na to mám 35 let,teď jsem v pátém měsíci.tak držím palce
![]()
A muzete mi prosim odpoved nekdo,na to co se predevsim ptam ja?
@Anonymní píše:
A muzete mi prosim odpoved nekdo,na to co se predevsim ptam ja?
Tak píšeš do diskuse o Gynexu a ptáš se na úplně jiné kapky. Tak asi těžko. ![]()
Ahoj holky taky ho beru první měsíc 3× denně 7 kapek doufám že pomůže snažíme se o miminko od prosince je mi 19 let
@35ja no zatím nic ted beru první měsíc gynex tak se uvidí pritelovi je 22
@Leliii já před otěhotněním právě užívala také gynex snažila jsem si pročistit organismus a ještě jsem užívala kyselinu listovou také ještě před otěhotněním..tak držím palce ať se vám to brzo zadari ![]()
Musím hodit taky recenzi na gynex
po 3tydnech užívání gynexu mám na testu 2carky ![]()
Ahoj všem obnovují diskuzi snažíme se o tretatko zatím nikde nic. ???????? Při předchozích tehu jsem byla v tom okamžitě první na poprvé druhé na podruhé a teď už ani nemluvím ???????????????? Berem s manželem macu v prášku ,, já ještě nosifolu a zítra má dojít MS takže přidám ještě gynex … Nějaké nové gynexove tehule tady?
Já si Gynex koupila po čtvrt roce snažení, dobrala celou skleničku a v březnu 2019 čekáme druhého syna ![]()
Nevím, jestli tomu pomohl Gynex, ale rozhodně neublížil ![]()
Pleas o anonym
je tu někdo kdo se snažil o mimi a podporoval to gynexem nebo jinyma kapkama? Ja beru gynexu podobné mastodyn. Lekarnice rekla, ze mam brat posledni dva dny ms. Stalo se tak.Beru to asi pět dní. A včera mi skončila ms. Dneska cely den cejtim levej vajecnik. Poboliva me. Myslite, ze to takhle rychle ucinkuji tyhle kapky? Protože ja tento vajecnik cejtim jen pri ovu. A to ovulace zrejme nebude..
pocitovali jste nejaky ucinky pri brani tehto kapek? Jak? Děkuji