Zkušenost s kapkami Gynex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.7.18 19:54

Pleas o anonym :kytka: je tu někdo kdo se snažil o mimi a podporoval to gynexem nebo jinyma kapkama? Ja beru gynexu podobné mastodyn. Lekarnice rekla, ze mam brat posledni dva dny ms. Stalo se tak.Beru to asi pět dní. A včera mi skončila ms. Dneska cely den cejtim levej vajecnik. Poboliva me. Myslite, ze to takhle rychle ucinkuji tyhle kapky? Protože ja tento vajecnik cejtim jen pri ovu. A to ovulace zrejme nebude.. :lol: pocitovali jste nejaky ucinky pri brani tehto kapek? Jak? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1280
16.7.18 21:19
@Anonymní píše:
Pleas o anonym :kytka: je tu někdo kdo se snažil o mimi a podporoval to gynexem nebo jinyma kapkama? Ja beru gynexu podobné mastodyn. Lekarnice rekla, ze mam brat posledni dva dny ms. Stalo se tak.Beru to asi pět dní. A včera mi skončila ms. Dneska cely den cejtim levej vajecnik. Poboliva me. Myslite, ze to takhle rychle ucinkuji tyhle kapky? Protože ja tento vajecnik cejtim jen pri ovu. A to ovulace zrejme nebude.. :lol: pocitovali jste nejaky ucinky pri brani tehto kapek? Jak? Děkuji :kytka:

Gynex jsem v životě užívala několikrát.nedam na něj dopustit.mela jsem gynekologické problémy ,kamarádka ho také užívá kvůli cistě..znovu jsem ho začala užívat že jsme chtěli první dítě a k otěhotnění došlo hned na to mám 35 let,teď jsem v pátém měsíci.tak držím palce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.18 21:37

A muzete mi prosim odpoved nekdo,na to co se predevsim ptam ja?

• Citovat
  • Upravit
21091
16.7.18 21:49
@Anonymní píše:
A muzete mi prosim odpoved nekdo,na to co se predevsim ptam ja?

Tak píšeš do diskuse o Gynexu a ptáš se na úplně jiné kapky. Tak asi těžko. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
16.7.18 21:52

Ahoj holky taky ho beru první měsíc 3× denně 7 kapek doufám že pomůže snažíme se o miminko od prosince je mi 19 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.7.18 13:28

@Leliii od prosince a ještě nic :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
17.7.18 16:12

@35ja no zatím nic ted beru první měsíc gynex tak se uvidí pritelovi je 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.7.18 17:54

@Leliii já před otěhotněním právě užívala také gynex snažila jsem si pročistit organismus a ještě jsem užívala kyselinu listovou také ještě před otěhotněním..tak držím palce ať se vám to brzo zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
17.7.18 18:15

@35ja děkuji snad se zadari už se moc tesime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 11:37

Otázka

Beru femibion a mohu k tomu gynex?Děkuji za odpoved :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.18 11:40

@Veselice Řekla bych, že ano. Nic by to mu bránit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 11:58

@P4ja moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.9.18 18:58

Musím hodit taky recenzi na gynex :hug: po 3tydnech užívání gynexu mám na testu 2carky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.10.18 08:39

Ahoj všem obnovují diskuzi snažíme se o tretatko zatím nikde nic. ???????? Při předchozích tehu jsem byla v tom okamžitě první na poprvé druhé na podruhé a teď už ani nemluvím ???????????????? Berem s manželem macu v prášku ,, já ještě nosifolu a zítra má dojít MS takže přidám ještě gynex … Nějaké nové gynexove tehule tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.10.18 08:48

Já si Gynex koupila po čtvrt roce snažení, dobrala celou skleničku a v březnu 2019 čekáme druhého syna :D

Nevím, jestli tomu pomohl Gynex, ale rozhodně neublížil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital