Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja gynex iz neberu. Poprve mi pomohl k tehotenstvi. Podruhe take. Ale pak ZT. Tak jsem vse vysadila a ted jsem otehotnela bez zadnych “pomocniku” ,jakozto je kontryhel,gynex kapky,malinik… jedine,co jsem brala a stale beru je nosifol
Ahoj holky, gynex jsem brala 14 dní a musela ho přestat brát..Bylo mi po něm strašně zle a každý večer jsem měla migrénu..Je to 2 den co jsem ho přestala užívat a konečně se zase cítím líp..
Musím najít jiný lék na podporu otěhotnění ![]()
@Petula03 píše:
Ahoj holky, gynex jsem brala 14 dní a musela ho přestat brát..Bylo mi po něm strašně zle a každý večer jsem měla migrénu..Je to 2 den co jsem ho přestala užívat a konečně se zase cítím líp..Musím najít jiný lék na podporu otěhotnění
mě gynex taky nepomohl…nesrovnal mi cyklus ani k těhu nepomhl…teď zkouším pít kontryhel
@Kokolina29 píše:
Kontryhel a kyselina listova
a pomohlo ti to k těhu prosím?
Na srovnani cyklu je super drmek. Kontryhel mi dle vseho podporil jednovajky, ktere se predtaly vyvijet.ted u dalsiho jsem pila obden a brala nosifol a drmek. A pomohlo 3mesice brani
Ahoj, nevím teda jak se má brát dlouho, ale brala jsem ho necelé dva měsíce a nepomohl mi ani na srovnání cyklu a o to mi hlavně šlo, tak nevím možná kdybych ho užívala déle…
@Gabriela93 píše:
Ahoj, nevím teda jak se má brát dlouho, ale brala jsem ho necelé dva měsíce a nepomohl mi ani na srovnání cyklu a o to mi hlavně šlo, tak nevím možná kdybych ho užívala déle…
ja vypotřebovala tři lahvičky a tyky nic…zkouším kontryhel
@gumicka8 píše:
ja vypotřebovala tři lahvičky a tyky nic…zkouším kontryhel
Ten piju už dobrý třetí měsíc a taky žádná sláva… Asi to na mě nějak nepůsobí ![]()
@Gabriela93 píše:
Ten piju už dobrý třetí měsíc a taky žádná sláva… Asi to na mě nějak nepůsobí
prý je na nárust sliznice a tu mám nízko
@Gabriela93 pozor, pit tri mesice a pak tri mesice pauza u kontryhele
@janka23 píše:
@Gabriela93 pozor, pit tri mesice a pak tri mesice pauza u kontryhele
Tak to bych zase udělala víc škody jak užitku. Děkuji za upozornění ![]()
@Gabriela93
je to silna bylina, ktera pak ty tri mesice v tele ucinkuje a ma se prave takto stridat to piti