Zkušenost s kapkami Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
14.10.18 09:11

@Aiya wauuuu veliká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.10.18 09:23

Holky zkuste pročíst něco o tomto: Femigard
Ja o tom četla a je to snad na vše a super :palec: také tento cykl do toho jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
14.10.18 09:57

Femigard jsem brala dva cykly. Ted jsem opet na gynexu. Tak skě zvedava. Snazime se ted 4mesic (jsem pul roku po revizi jednovajek) tak jsem zvedava, kdy se zadari.
Jednovajky se nam podarily prvni cyklus s gynexem. I ma 3,5leta dcerka je delana 11mesicu a ten jedenacty jsem brala gynex a otehotnela jsem.
Ted se nedari. Ale asi telo chtelo tu pulrocni pauzu. Tak snad do vanoc budou ty dve carky. Moc si to preji :srdce:

Příspěvek upraven 14.10.18 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.10.18 10:27

@janka23 moc držím palce jak bereš? 3× 7 po 21 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
14.10.18 10:55

@petruska113
Ano, ale trosku mene, presne 3× denne 5kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.10.18 13:36

Ahoj holky,

uvažuji o koupi Gynexu, ale nechápu moc to dávkování. Co diskuse, to jiné dávkování. Takže berete 3* denně po 7 kapkách do ovulace? A potom už ne?

Děkuji za upřesnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
14.10.18 22:17
@majdulacek píše:
Ahoj holky,

uvažuji o koupi Gynexu, ale nechápu moc to dávkování. Co diskuse, to jiné dávkování. Takže berete 3* denně po 7 kapkách do ovulace? A potom už ne?

Děkuji za upřesnění :)

Nekde je uvedeno 1× denne 7kapek,nekde 3×denne 5-7kapek… radeji zacni uzivat mene a pak pridavej.
Berou se 21dni a tyden pauza. Je jedno,ktery DC kapky zacnes uzivat. Muze de i pred ovulku,kdyz je zacnes brat pozdeji. Neni to jak kontryhel,ktery se pije od 1dc do ovulky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.10.18 12:47

Holky jak ho teda brat? Chci ho brat tri tydny,ale ovulku mam uz cca 12.den. myslite ze je to fakt nebezpečné brat v prvnich dnech tehu,kdyby se nahodou zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
27.10.18 21:51

@Brokianaa
Neni to nebezpecne.pri prvnim jsem brala az do 5tt a vse v poradku. Vysadila jsem po zjisteni dvou //

U druheho jsem prestala brat hned po ovulce (jednovajky,v 10tt revize)

Gynekolog mi rikal,ze do cca 8tt to nevadi. Embryo vyzivuje zlute telisko.

Ted beru take. Ovulku jsem mela 23DC, brala jsem od MS do cca ovu. Jsem tyden po ovu a zacinam zase kapat. Jestli jsem tehu,zase at podpori narust sliznice :)
Jak zjistim dve carky,vysazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.10.18 08:34

@janka23 dekuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.18 22:18

Zdravím dobrý večer, gynex beru druhý měsíc první měsíc v pořádku brala sem 3×7kapek, druhý měsíc jsem snížila 3×5kapek kapky jsem začala brát po týdenní pauze po 13dnech jsem začala špinit 2dny i přes špinění jsem kapky brala dal teď mám pauzu, v sobotu bych měla začít brát kapky znova a dnes jsem opět začala špinit nevím jestli se mi rozjíždí ms.
Gynex mi byl doručen od gynekologa na úpravu cyklu, ovulaci a cytsy.
Je mi 40 let snažíme se s přítelem o dítě, máte s tímto někdo zkušenost, nevím jestli mám kapky ještě brát nebo přestat, docela mě to rozhodilo, jak jsem poprvé špinila zkoušela jsem test a negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.1.19 21:43

Ahoj holky, prosim jakou mate zkusenost s kapkama gynex? Mam dlouhej cyklus 47. Jednu lahvicku jsem poctive vybrala a zatim se mi cyklus nespravil :/ mam nasadit dalsi lahvicku? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.1.19 14:49
@rybkabezvody píše:
Ahojky, mám je doma, sice si nemyslím, že by mi pomohly, ale jestli je chceš, tak ti je za poštovné pošlu, stejně bych je vyhodila :think: Napiš mi SZ

( jsou tedy načaté, ale používala jsem je málo, takže tam 80% kapek je, spotřeba kapek je do 08/11 )

Příspěvek upraven 01.06.10 v 15:46

Můžu vědět cenu gynexu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.1.19 14:52
@Romi001 píše:
Můžu vědět cenu gynexu??
@Romi001 píše:
Můžu vědět cenu gynexu??

Myslíš že po 8 letech ješte má? :nevim: Jinak normálně stojí asi 320.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 23:03

Já jsem užívala Gynex zhruba 5 měsíců. Ne že bych potřebovala upravovat cyklus, ten jsem měla pravidelný. Cyklus mi to stejně upravilo tak, že se mi skratil o 2 dva dny z 27 na 25. Což se mi moc nelíbilo, ale vzala jsem to tak, že aspoň budu mít zase dřív šanci otěhotnět. Ale co bych chtěla vyzvednout je to, že nikdy před jeho užíváním jsem nebyla schopna rozeznat ovulaci a s ním rozhodně ano. Takže mě s tímto pak minuly stresy s ovulacnimi testy a folikulometrii… Užívala jsem ho 3tydny + 1 týden pauza - 2× 7kapek. Nevím jestli dokáže pomoct se všemi problémy s otěhotněním, ale mě pomohl v tomto, takže za mě určitě doporučuji. Než jsem ho začla užívat, snažili jsme se 8 měsíců. Nyní jsem v 5 týdnů těhotenství. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí