Zkušenost s kapkami Gynex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
5.11.17 18:50

@Hanka_S_V Já beru Euthyrox na štítnou žlázu, jinak jen ten Gynex, tak asi doopravdy funguje :lol:. což se před Vánocemi hodí, abych si udělala volno na cukroví :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
5.11.17 21:32

Nikde jsem nenašla, že by se měl užívat tři měsíce a měsíc ne, tak jsem napsala přímo dí Energy a zeptala jsem se. uvidím co mi odepíší. já když si gynex nedám, tak to třeba půl roku nedostanu, takže nevím, jak bych to pak řešila…cca za měsíc stejně přejdu asi na utrogestan, takže na to kašlu a ještě kapky tento měsíc doberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.11.17 05:34

@Veruunčik me to rekli prave primo v energy a kamaradce to prave doporucila bylinkarka i u caje na otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.11.17 08:19

Tak ten měsíc se dá překlenout :palec:. Já jsem teď 5 týdnů po té kyretáži, Gynex beru a MS furt nikde, tak začínám trochu stresovat, aby vůbec přišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
6.11.17 08:28

Tak mi dneska odpověděli a lze užívat i více jak rok v kuse, každopádně záleží na tom, proč se užívá. jestli jako prevence, tak určitě střídat preparáty. každopádně já ted nemůžu riskovat, že bych to nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.11.17 08:37

@Veruunčik Tak ty to máš víceméně jako prevenci, tak bych s klidem užívala dál :palec:

Máte někdo zkušenosti i s jinými výrobky od Energy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
7.11.17 20:18

Já to špatně napsala.kapu si 3 týdny 3×denně 4kapky a pak 2týdny ne. Jinak od Energy nic jiného neznám, ani nevím, co dalšího nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.11.17 20:25

@Veruunčik Veru, mě teď od nich zaujal Cytosan. Mám problémy se žlučníkem a játry a tohle je prý výborná věc, jsou na ni super recenze. Ale ta cena je docela brutus teda :think:. Ale tak zdraví máme jen jedno, asi to zkusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
7.11.17 21:02

@Inka33 jj tak to bych taky určitě být tebou zkusila. Já dávám hlavně na recenze. Bez nich bych máloco koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.11.17 07:45

@Veruunčik To já taky, vždycky lovim na Heuréce recenze a případně ještě různý diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.11.17 08:13

@Inka33 kamarádka měla ke gynexu ještě nějaký ten krém, myslím cytoval. jinak já mám zatím odzkoušení Spiron (sprejík na pročištění vzduchu) ten je fakt super a měla jsem taky balení Probiosanu na pročištění střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.11.17 08:27

@Hanka_S_V Já jsem právě objevila stránky, kde společnost Energy přímo ke každé konkrétní nemoci vypisuje vhodné produkty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.11.17 08:34

@Inka33 já i ten gynex kupuju přímo v prodejně energy, když se u nich zaregistruješ za 500 na rok, tak máš k tomu gynex zdarma a na další nákupy 30 procent členskou slevu, takže při více nákupech se to vyplatí. v prodejně mají také spoustu letáčků a doporučí a k té registraci dostaneš taky spoustu letáčků snad na všechno. Chodí taky pak do schránky každý měsíc časopis s tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.11.17 09:23

@Hanka_S_V Fakt? A mají prodejnu někde v Praze? To by stálo za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.11.17 09:38

@Inka33 urcite jich tam bude nekolik. Koukni na jdjich stranky ;) my jsme msle mesto a jdou tu dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí