Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janka23 mě to právě teď už i celkem zachutnalo
tak si počkám za další tři měsíce
chlap bude jedině rád, tomu to totiž smrdí ![]()
@gumicka8 píše:
a pomohlo ti to k těhu prosím?
Právě jsem necekane otehotnela, brala jsem to kvůli něčemu jinému
@Kokolina29 píše:
Právě jsem necekane otehotnela, brala jsem to kvůli něčemu jinému
teď jsem se v tom už stratila
…to ti pomohla ta listovka a kontryhel…říkám to dobře?
Holky, tak gynex opravdu zázrak
po 14 dnech užívání a po 11 měsících snažení pozitivní těhotenský test:)Nemohla jsem tomu uvěřit.
@Petula03 spíš náhoda, taky ho beru, plno měsíců a nic. Já beru jako náhodu u prvního těhotenství s Nosifolem, dva týdny braní a hned jsem byla v tom. Teď už se tak bohužel nedaří.
Ano, může to být náhoda a placebo efekt..Přeji i Vám ať se brzy zadaří.
@Petula03 Moc děkuji, já ti přeji ať je vše ok! Na druhou stranu, ten efekt samozřejmě Gynex má, pozitivní přínos na cyklus určitě. Podle mě dokáže cyklus srovnat. Ale u mě může být ten problém někde, no, už je to tento cyklus rok a nezadařilo se, takže začnu řešit od července s gynekoložkou.. Ale říkám si, že je dobře, že první dítě šlo hned, že to jedno máme a druhé se buď zadaří, nebo prostě ne. Co by zbývalo. Hlavně, že máme jednoho.. Vy jste se snažili podobně dlouho, vlastně
(My se tedy budeme snažit dál).
Musím říct, že poprve při braní gynexu jsem na sobě citila ovulaci a jsem si jistá, že ten den se zadařilo..To samé jsem si říkala i já, jedno dítě už máme, tak to nebudeme hrotit, ale popravdě jsem to i tak každý měsíc při negativním testu obrecela. Prvni dítě jsme měli taky na první pokus, takže jsme tenkrát počítali s tím, že druhé bude stejně a nakonec čekali 11 měsíců
.Synovi už je 5 let, takže děti budu mít déle po sobě..Jak staré máte vy první dítě?
@Petula03 píše:
Musím říct, že poprve při braní gynexu jsem na sobě citila ovulaci a jsem si jistá, že ten den se zadařilo..To samé jsem si říkala i já, jedno dítě už máme, tak to nebudeme hrotit, ale popravdě jsem to i tak každý měsíc při negativním testu obrecela. Prvni dítě jsme měli taky na první pokus, takže jsme tenkrát počítali s tím, že druhé bude stejně a nakonec čekali 11 měsíců.Synovi už je 5 let, takže děti budu mít déle po sobě..Jak staré máte vy první dítě?
Syn tři a čtvrt. Jsem po císaři, je možné, že srůsty, nebo jen špatná náhoda a nevychází to. Od července mi doktorka nabídla hormonálně podpořit ovulaci, muž časem asi na spermiogram a nevím, jak dalece bych to řešila, kdyby se nedařilo. Je mi 33 let. Škoda, že to nejde hned, jako předtím
Ještě loni někdy v květnu, když jsme se začali snažit, jsem si říkala, že jestli otěhotním ještě v létě, jak mi bude v září špatně atd. A ono se nedaří ani za rok. Jako, nebrečím kvůli tomu, ale občas to vážně zamrzí, ale pak to přejde, nic nenadělám. Jedno už mám, je zdravý, měl namále, já taky, takže jsem ráda, že jsem ráda. Třeba to ještě přijde, užívej si a ať to máš ok!
Moc děkuju. Já si to planovala stejně, minulý rok jsme se začali snažit v červenci, chtěla jsem mít letní miminko, syn byl narozený v květnu, tak jsem to chtěla mít stejně..Teď budu mít miminko v únoru, v zimě, tohle si člověk prostě naplánovat nemůže, ale po tolika mesicich snažení mi už bylo opravdu jedno v jakém měsíci se miminko narodí, hlavně ať je zdravé. Ja chtěla s doktorama pockat do srpna, pak už bych to také řešila zda jsme s manželem v pořádku. Chapu tě a moc ti přeji aby i tobě už to vyšlo ![]()
@Petula03 mam to obdobne. Planovala jsem si dite uz vloni. 1.1.2018 jsem vysadila prasky a v breznu otehotnela. bohuzel jsem cekala jednovajky, ktere se spatne rozdelily a tehotenstvi bylo neprosperujici. Cekala bych je v prosinci. A v prosinci jsem otehotnela znovu
ted, prelom srpen/zari cekam miminko ![]()
A prvni dcera nam trvala take 11mesicu. Ne vse lze naplanovat ![]()
@janka23 Jee,tak to moc gratuluji, ať je vše v pořádku
Já jsem teprve na zacatku těhotenství, ale už teď se všichni nemůžeme dočkat. Synovi už je 5 let, tak se těším, az si vše uziji znova ![]()
@Petula03 tak to mame podobne. Dcerka mela v dubnu 4roky
tak to bude takee zmena a doma budu mit fajnou chuvu
a cekame holcicku, takze dve holky budou fajne ![]()
Není tady náhodou někdo, kdo bere Gynex kvůli zánětům?
Každou chvíli trpím bakteriální vaginózou a už jsem z toho nešťastná…
Tak jsem si říkala, že bych to vyzkoušela, ale osobně nevím o nikom, kdo by ho bral z tohoto důvodu…
@Mosie ja proti kvasinkam a je to lepsi, ale v lete si ty svinucjy vzdy privezu od more
to lecim flor feminou.