Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
19.7.10 12:31

já si to holky ani neumm představit že by můj muž měl ještě dítě s někým jiným, ale když spolu vycházíte je to fajn, já mám kamárádku s jejím přítelem mají ted malou holčičku 7 měsíců, a on má ještě dceru 5 let, dokud byly samy byla holka v pohodě, ale jak se jim narodilo mimi, začalo dělát naschvály, zlobí, musí jí pořád hlídat protože jí ubližuje, schválně do ní strká, a říká že táta je její a pod

takhle zrovka klárka spinká, šla jsem jí zkontrolovat a málem jsem jí ani nenašla.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.7.10 12:37

Zuzko :palec: Malý spí přesně opačně, ten si deku i polštář nahamtá pod sebe s spí na té hroudě na bříšku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
19.7.10 12:45
madi píše:
Zuzko :palec: Malý spí přesně opačně, ten si deku i polštář nahamtá pod sebe s spí na té hroudě na bříšku :mrgreen:

tak to musí být sladký, nemáš foto? ani nevím jak se do takovýhle pozic můžou nacpat:-)

hoky já musím vypnout pc, mám moc práce a nedokážu se odtud odlepit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.7.10 12:55

Jo to znám, taky mám problém odsud odejít a něco dělat :mrgreen:
Fotku nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9879
19.7.10 13:37

Čau holky jsem jen na skokjsme pořád pryč a tam dávaj lišky dobrou noc natož internet. Byli jsme v poradně a Nikča má 9500 a 75cm tak mi udělal radost. Už se snaží lézt tak uvidíme .Všechny vás moc zdravim a miminečka taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.7.10 21:25

ahoj mamči, takjaký jste měly den??

my jsme dneska od třílítaly s kámoškou po krumlově, pak jsme to zakončily chlazenou plzničkou a pádily jsme dom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.7.10 07:38
zuzka.mamka píše:
ahoj mamči, takjaký jste měly den??my jsme dneska od třílítaly s kámoškou po krumlově, pak jsme to zakončily chlazenou plzničkou a pádily jsme dom

My včera jeli za moji babičkou, aby si trochu užila malého. Ten zrovna neměl náladu, tak trošku plakal. V noci taky, tak uvidíme, s čím se probudí :think:

• Citovat
  • Upravit
9879
20.7.10 08:42

Tak se s váma zase na nějakou dobu loučim . Jedeme zas pryč .Tak se tu držte a já pak hned zas napíšu. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.7.10 13:25

pandora :mavam: :mavam: :mavam:

madi my jsme na tom podobně, klárce akorát rostou zuby první, tak je taková nevrlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.7.10 11:32

tak kdepak jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 11:50

já tu jsem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
22.7.10 13:47

aspon někdo, zbytek má asi dovču :mrgreen:

a jak se máte v tehle vedrech?? my jsme byly ráno na procházce, ted jsme zalezlý doma a raději nikam nejdeme protože by jsme tam padly, na klárce vidím jak jí to vedro nedelá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 13:54

My byli venku dopoledne asi hodinku a pak šli domů. Malého není možné udržet ve stínu a ještě zahazuje čepici, tak jsme to vzdali. Nerada bych zas, aby dostal vyrážku, s těmi prvními vedry byl obsypaný a ztratilo se mu to až za 14 dní.

Teď čekáme, až nám přijde taťka z práce a taky půjdeme ještě ven. Zavření být doma nemůžeme, malému se tady nelíbí, neustále mi nosí botičky, jako že chce ven :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
22.7.10 14:13

Holky, nakupujete v DM za kuponky?? Mám nějaké na výměnu, můžu sem hodit seznam.

• Citovat
  • Upravit
10052
22.7.10 14:50

to víš už cape tak je to jiný, my půjdem tak kolme páté až to trochu opadne

jaké máš kuponky, já jich mám asi milion, a spoustu z nich nevyužiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie