Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já si to holky ani neumm představit že by můj muž měl ještě dítě s někým jiným, ale když spolu vycházíte je to fajn, já mám kamárádku s jejím přítelem mají ted malou holčičku 7 měsíců, a on má ještě dceru 5 let, dokud byly samy byla holka v pohodě, ale jak se jim narodilo mimi, začalo dělát naschvály, zlobí, musí jí pořád hlídat protože jí ubližuje, schválně do ní strká, a říká že táta je její a pod
takhle zrovka klárka spinká, šla jsem jí zkontrolovat a málem jsem jí ani nenašla.-))
Zuzko
Malý spí přesně opačně, ten si deku i polštář nahamtá pod sebe s spí na té hroudě na bříšku ![]()
madi píše:
ZuzkoMalý spí přesně opačně, ten si deku i polštář nahamtá pod sebe s spí na té hroudě na bříšku
tak to musí být sladký, nemáš foto? ani nevím jak se do takovýhle pozic můžou nacpat:-)
hoky já musím vypnout pc, mám moc práce a nedokážu se odtud odlepit ![]()
Jo to znám, taky mám problém odsud odejít a něco dělat ![]()
Fotku nemám ![]()
Čau holky jsem jen na skokjsme pořád pryč a tam dávaj lišky dobrou noc natož internet. Byli jsme v poradně a Nikča má 9500 a 75cm tak mi udělal radost. Už se snaží lézt tak uvidíme .Všechny vás moc zdravim a miminečka taky. ![]()
ahoj mamči, takjaký jste měly den??
my jsme dneska od třílítaly s kámoškou po krumlově, pak jsme to zakončily chlazenou plzničkou a pádily jsme dom
zuzka.mamka píše:
ahoj mamči, takjaký jste měly den??my jsme dneska od třílítaly s kámoškou po krumlově, pak jsme to zakončily chlazenou plzničkou a pádily jsme dom
My včera jeli za moji babičkou, aby si trochu užila malého. Ten zrovna neměl náladu, tak trošku plakal. V noci taky, tak uvidíme, s čím se probudí ![]()
Tak se s váma zase na nějakou dobu loučim . Jedeme zas pryč .Tak se tu držte a já pak hned zas napíšu.
![]()
pandora
![]()
madi my jsme na tom podobně, klárce akorát rostou zuby první, tak je taková nevrlá
aspon někdo, zbytek má asi dovču ![]()
a jak se máte v tehle vedrech?? my jsme byly ráno na procházce, ted jsme zalezlý doma a raději nikam nejdeme protože by jsme tam padly, na klárce vidím jak jí to vedro nedelá dobře
My byli venku dopoledne asi hodinku a pak šli domů. Malého není možné udržet ve stínu a ještě zahazuje čepici, tak jsme to vzdali. Nerada bych zas, aby dostal vyrážku, s těmi prvními vedry byl obsypaný a ztratilo se mu to až za 14 dní.
Teď čekáme, až nám přijde taťka z práce a taky půjdeme ještě ven. Zavření být doma nemůžeme, malému se tady nelíbí, neustále mi nosí botičky, jako že chce ven ![]()
Holky, nakupujete v DM za kuponky?? Mám nějaké na výměnu, můžu sem hodit seznam.
to víš už cape tak je to jiný, my půjdem tak kolme páté až to trochu opadne
jaké máš kuponky, já jich mám asi milion, a spoustu z nich nevyužiju