Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
16.7.10 06:10

Jinak Oliver pěkné jméno :palec: Já mám pro holčičku Ema nebo Nela, ale nevyjde ani jedna - Nelu máme teď nově v příbuzenstvu a Emu nechce manžel. Pro kluka vůbec nevím,líbí se mi jich sice pár, ale ty se bohužel ani jeden nehodí k našemu příjmení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7887
16.7.10 06:16

Zuzi, neboj se mi jsme taky jedlici, ze začátku přibral vždy hodně, ale byl na mateřském mléku, no a teď jak leze a ma pohybu hodně, tak sice jí jak splašený, ale držíme se kolem 9 kilo, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:11

Ahoj,
Koukám , že jsme na tom podobně. Můj přítel má z předešlého vztahu 2-letého kluka. Jak to zvládáš?? Chceme se začít snažit už letos, asi v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.7.10 09:12

pro sharane 2006:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 15:35
madi píše:
zuzka.mamka píše:
já jsem jenom zvedavá kolik ta moje cácorka váží, už od narození je napřed tak k váze chodím z hrůzou
Zuzko, horší by to bylo, kdyby to bylo naopak. Náš malý je zas od začátku na tý spodní hranici, je drobný a dlouhý, ale tak nějak přibíral rovnoměrně.

to si člověk nikdy nevybere, kdyby to tak chtělo být všechno neco mezi :mrgreen:

jinak klárka je úplně v pořádku, mudra říkala že má nateklé dásničky, takže čeká zub každou chvíly, jinak že je šikulka a váží 10,2 kg a 74 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 15:36
madi píše:
Jinak Oliver pěkné jméno :palec: Já mám pro holčičku Ema nebo Nela, ale nevyjde ani jedna - Nelu máme teď nově v příbuzenstvu a Emu nechce manžel. Pro kluka vůbec nevím,líbí se mi jich sice pár, ale ty se bohužel ani jeden nehodí k našemu příjmení :nevim:

no tak ema a nela je přesně moje gusto, ale jak říkáš manžel nechtěl ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.7.10 15:52

Zuzi, tak gratuluji, 10 kilo neni tak strasne pri výšce 74 cm, jinak zoubky budou neboj, my mame 4 tesaky a pekne hryže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 15:59
janik73 píše:
Zuzi, tak gratuluji, 10 kilo neni tak strasne pri výšce 74 cm, jinak zoubky budou neboj, my mame 4 tesaky a pekne hryže

kolik je Vám??

kamarádka má holčičku o 14 dní starší a mají už čtyři zuby a pekně hačinká, tak jsme nějak po zadu :-) ale malá už leze po čtyřech a sedání zkouší tak určo doženeme co nevidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.7.10 20:45

Kubiskovi bude 9 měsícu za týden, jinak sedime, mame 4 zuby, kouseme, lezeme a postavime se a udelame nekolik kroku a pekne kramujeme co se zadari:-) obcas si neco brbla, zarucene miluje kvetinace a snury a zasuvky, jinak mame akorat mensi obvod hlavicky, ale pry to dohoni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.7.10 07:41
kamarádka má holčičku o 14 dní starší a mají už čtyři zuby a pekně hačinká, tak jsme nějak po zadu :-) ale malá už leze po čtyřech a sedání zkouší tak určo doženeme co nevidět

Zuzko, kašli na porovnánání, každé dítě má své tempo. Moje sestřenice má holčičku o pět dní mladší než Adámek a pokud se sejdeme, porovnávají furt. Zatím to vychází, že Adámek je napřed pohybově, dřív lezl i běhal, kdežto holčička komunikačně, víc mluví. Ale mě je to fuk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3873
17.7.10 21:32

Ahoj holky,

tak náše minidovča dopadla špatně… v noci jsme přijeli, protože se zkazilo počasí, jsem ráda, že jsme nezůstali, to by nám to asi odneslo stan :mrgreen: Ale včera jsme si pěkně zaplavali, i když voda byla trochu zelená, ale jak bylo přes den šílený vedro, tak jsem tam vlezla i přes to. Přítel si pěkně zachytal a k večeři jsme měli cejna pečenýho na ohníčku :palec:

papajinka píše:
Ahoj,
Koukám , že jsme na tom podobně. Můj přítel má z předešlého vztahu 2-letého kluka. Jak to zvládáš?? Chceme se začít snažit už letos, asi v září.

No, zvládám to jak to jde, soudně je upraveno, že máme malou jednou za 14 dní na víkend, ale máme jí častěji. Někdy to jde, někdy je to pro mě pěkný záhul. Mám malou ráda a ona má ráda mě, ale není to ono jako mít vlastní dítě, cítím prostě že je cizí, že není moje :nevim:
A jak často ho máte vy?

Jinak u nás to snažení bude nejspíš až příští rok, teď jsem se nějak upnula k tomu najít práci a pak vyměnit s přítelovo tátou byt, my máme 2+kk a on obrovskej byt 3+1, kde bydlí úplně sám, přesně nevím jak to je - tedy jak to nazvat, ale koupí se od obce a už bude stát jen asi 10.000Kč, takže to bude úplně luxusní, jen se tam budou muset udělat docela velký úpravy - nové rozvody elektriky, vody, okna, podlahy, kuchyň, koupelna a ještě chce přítel nějak přehradit chodbu, je prý zbytečně veliká a vzniklo by z toho 4+1. Já bych zase, kdyby to šlo, chtěla spojit kuchyň a obývák, nevím, jestli to půjde, já jsem tam u něj ještě nebyla, tak pořádně nevím, jak to vypadá. Těším se na to, že si to tam uděláme pěkně podle svého, protože tady mi všechno připomíná přítelovu manželku :poblion: a je zbytečný to nějak předělávat, když se chceme stěhovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.7.10 18:47

Sharane: No tak to vás čeká pěkná makačka, ale ideální pro přícho mimi je že bude mít vyřešený bydlení.

Malýho máme každý víkend, jeho matka je … a nestará se o něj, takže je šťastnej že je s námi. Mám ho ráda, on mě, ale jak víš sama, není to ono. Někdy mám stav, že bych s tím sekla, ale přítele bych neopustila. Vypadá to, že až budeme mít svoje, tak si malýho vezmame, protože jeho matka ho nechce. Už 3× nám ho nabídla jak nějakou věc, která už ji nebaví:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.7.10 23:17
Zuzko, kašli na porovnánání, každé dítě má své tempo. Moje sestřenice má holčičku o pět dní mladší než Adámek a pokud se sejdeme, porovnávají furt. Zatím to vychází, že Adámek je napřed pohybově, dřív lezl i běhal, kdežto holčička komunikačně, víc mluví. Ale mě je to fuk :mrgreen:

já vím že se to nemá dělat, ale člověk tak nějak pokukuje co už ty druhé děti umí neumí, tak si říkám, no a kdy my?:-)) a nebo jooo tak to my už umíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.7.10 23:20

my jsme byly na chalupě na víkend, měly jsem už odjíždět domů včera večír, ale zastihla nás taková smrst, to byl něco, tak jsme raději nejely

klárka už si dneska dvakrát sedla sama, tak uvidíme jak bude pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.7.10 06:51

Sharane, Papajinka, holky, obdivuju, že to zvládáte :palec: Já jsem byla kdysi před lety ve stejné situaci, taky jsem měla přítele, který měl s bývalkou dítě… Nějak jsem se s tím nedokázala srovnat, nakonec jsme se právě kvůli té bývalce rozešli, neb vyhrožovala, že pokud se mnou zůstane, malého už nikdy neuvidí :cert: :cert: Ona byla mimo, neustále si hledala výmluvy, proč malý k tátovi nemůže, naopak když potřebovala volno, tak bývalý musel přijet a malého si vzít, i kdyby hořelo :roll:
Tak ať máte víc štěstí :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí