Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj madi, kuponku mam mraky, vsechny je nevyužiji, jestli nějaký chceš tak hod sz a ja pokud je mam poslu Ti je, no problem
ahoj zuzkomamko, tak Klarka je uzasna pod perinou, to Kubisek spinka na perine na brisku hlavicku podlozenou žížalou a vystrčenou prdelku, když jsem to zkoušela nevyspala bych se…
Zuzko mamko, tak u nas ted rostou taky zoubky mame 4 venku a ted mu rostou 3 najednou a pěkně slinta a prvni den byl protivny, ted uz to jde, ale vedro mu nedela dobre, takze to vidim na bazenek za chvili az se vyhaja:-)
Jo s vystrčenou prdkou nahoru spí Adámek ještě teď a často. Taky nechápu, jak si může odpočinout ![]()
to mi prozrad jak se do te polohy dostane, ja bych se nevyspala.
Normálně, občas tak usíná, ale většinou se převalí už ve spánku, cestuje často. ![]()
taky koukám někdy jak Klárka může takhle spinkat, její obvyklá poloha je na boku, celý oblíčej má zabořený do mantinelu že ani snad nemůže dýchat
madi na ty kuponky se zítra podívám a vecer písnu ale nějaký sunary mám určitě
janik73 píše:
Zuzko mamko, tak u nas ted rostou taky zoubky mame 4 venku a ted mu rostou 3 najednou a pěkně slinta a prvni den byl protivny, ted uz to jde, ale vedro mu nedela dobre, takze to vidim na bazenek za chvili az se vyhaja:-)
vy se máte ![]()
my se budeme koupat zítra tak se těším
Tak tady u nás na západě se honí pěkný blesky po obloze a z dálky je slyšet hřmění, navečer trochu i pršelo, pročistilo to pěkně vzduch, ale jinak nic… ach jo… doufám, že nebude pršet o víkendu, máme tu pouť a u našich je taky, zítra jedu k ní péct chodský koláče a v sobotu budeme na pouti u nás a v neděli pojedeme k našim na svíčkovou
Z9tra si jedeme pro malou a nevyšlo nám na sobotu večer žádný hlídání, tak budeme alespoň grilovat masíčko, zítra jedeme do makra pro pořádnej kus hovězího na steaky a dáme si pěkně do nosánku ![]()
Zuzko, jak jsi psala, že si ani nedokážeš představit, že by manžel mě ještě dítě s někým jiným, tak já jsem si to taky nedokázala představit, jenže prostě holt člověk srdci neporučí a zase mám třeba kamarádku a ta je sama už min. 2 roky se synem, kterýmu budou 4 a o chlapa, který by chtěl maminu s dítětem nemůže zakopnout, takže jsem se docela dobře na začátku dokázala vžít do přítelovo situace a zase tak moc mi to nevadí. Samozřejmě by bylo lepší, kdyby malá byla naše a ta Exka tam nebyla, ale nedá se s tím nic dělat.
Dneska ráno v 8 se kamarádce narodila dvojčátka - Elinka a Nelinka, dlouho se s manželem snažili a nešlo to, až byli na umělým oplodnění a napoprvé jim to vyšlo takhle pěkně. Už se těším, až si je pochovám ![]()
tak trochu zavidim hromy blesky a pripadne ochlazeni, tady je stale dusno a v byte mame 26st hnus na spani…to je takova plazova teplota
jééé já vidím blesky
![]()
sharane - to je krásný, já jsem si dvojčátka vždycky přála, ale když vidím že to jsou 2 násobné starosti jsem ráda za jedno, na druhou stranu ale i 2násobné radosti:-))
Zuzko, přeji ti, aby začalo brzo pršet i u vás, je to paráda! Když přítel spal odpoledne, má tenhle týden noční, tak mu chudákovi bylo šílený vedro, šel 2× do sprchy ![]()
Já bych taky chtěla dvojčátka, ale na druhou stranu je to strašný záhul. My je máme dědičně v rodině, zrovna to vyšlo na mojí generaci, tak kdo ví ![]()