Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
27.7.10 00:06

Holky k těm porodům, já rodila 7hod od prasknutí vody a malá měla 3.450kg a 51cm, byla to fuška,ale dalo se to zvládnout:) snad u druhého bude ten porod tak ,,pohodový"

Jinak kdy teda myslíte,že je nejlepší začít brát už nějaké vitamíny? Já jsem brala Calibrum baby,ale už si nevybavuju jak dlouho to bylo před snažením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.7.10 06:30

Tak já brala antiko před porodem 3 roky a neměla jsem žádné problémy! Spíš naopak, ulevila mi od silné týden trvající ms a křečí. Po vysazení jsem dostala ms okamžitě a otěhotněla hned :palec: Takže já si jí chválím a budu jí brát i dál.

Brávala jsem Logest, po porodu Azalii a teď Lindynette. Pandoro, stojí 390 Kč na 3 měsíce :mrgreen:

Petulaaa, já myslím, že 3 měsíce před snažením. Někdo říká 1/2 roku, myslím, že je to na tobě. Mě gyndr. doporučil jenom kyselinu listovou, tyhle komplexní vitamíny prý nejsou potřeba, pokud jíž od všeho něco a máš v pořádku krevní obraz (nechybí ti žádné látky).

• Citovat
  • Upravit
7887
27.7.10 10:48

ahoj Pandoro, ja brala za 950 czk na 3 mesice, nebylo to tak levne, akorat, asi nejsem typ na HA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 13:21

janiku

Moýná ti nesedla ono hodně záleží na tom aby ti gyndař vybral antiko namíru. Např. kámoška má časté migrény tak má nějakou speciální na migrény atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 13:25

Já jen přemýšlím nad tím jak pak budeme plodit a ten kolotoč začne zase znova :mrgreen: Hrozně se těšim jak to budem spolu všichni prožívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.7.10 14:46

pandoro, ja jsem vyzkousela asi tři druhy HA, po prvni jsem cely mesic :poblion: , po druhe jsem zase mela vyrazku, no a ta treti jakztak se dala zkousnout, asi me telo neni urceno pro HA… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 21:20

No jo to asi nejsi :mrgreen: Tak na to hod bobek ono to jde i bez ní a stejně chcete mimi ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.7.10 22:06

ano mimco chceme, tak HA nepotrebujeme, uz jsme si to vyzkouseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 22:18

Holky mě to dneska hrozně blbne . Nemám na to nervy takže čau zítra. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.7.10 23:06

ahoj holky

já brala jadine nevím přesně kolik stála, něco kolem tisícovky, chtěla něco abych nepřibrala, a doktorkami řekla že po těhle se ještě hubne no, tak jsem neshubla nic:-DD

zítra jedeme na čb, kde je nějaká akce že mi udělají otisky ruky a nohy klárky teda:-) máme se tam sejít ještě se dvěmaholčinama s emimina tak jsem na to zvědavá

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 23:19

To budeš mít Zuzi hezký ty obtisky. Já se taky scházím s holkama s emimi tady u nás a jsou fajn .Zdá se že už to funguje tak jsem zase ve hře cha cha cha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.7.10 23:34

mě to taky blblo, všechno se mi načítalo hrozně dlouho

já jsem zvedavá jak si sedneme, sešla jsem se z jednou a to bylo supr jako kdyby jsme se znaly 100 let:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 23:50

Tayky bych se s tebou hned sešla ale když je to tak daleko. No možná někdy sednu do auta a třeba si udělám výlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.7.10 07:23

Dobré ráno, zdravím,

Zuzko, já jsem nepřibrala ani po jedné antikoncepci, ale já bych to naopak uvítala. Teď už tedy ne, po porodu mi pár kil navíc zůstalo.

Jinak u nás se Adámek vzbudil v noci s horečkou, tak že dáváme čípky, no uvidíme, co se z toho vyvrbí. Snad to přejde..

Holky, a jaký tedy budeme mít věkový rozdíl mezi dětmi? Když se zadaří, jak plánujete? U nás to vychází na 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
7887
28.7.10 07:26

Zuzko mamko, tak do Českeho Krumlova se ted jedeme o weekendu s malym podivat, byli jsme tam s manželem kratce po svatbe na prvni svatebni ceste a ted tam chceme vzit maleho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí