Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlásim že u nás taky byla dovča .A nestíhám ted vůbec nic ale snad to je jen přechodně ![]()
ahojky
petulko tak rychle napravit.-)
pandoro jak jste se měly na dovče?, a kde jste byly??
madi psala jsem ti zs ohledně tech koponku
JJ Zuzko, já ji registrovala, ale ještě neměla čas odpovědět
Vždycky jsem tu jenom na skok, máme na stavbě řemeslníky..
Ahoj holky Zuzi byli jsme v Italii v takovim satelitnim městečku a super malej byl z moře dost vykulenej Ale potápěl se je šikulka.Tady je fakt děsně tam bylo 30 . A zas už bude zima.
Pandoro tak to jste se měli super:) já bych zas hned jela někam na dovču, my byli letos koncem června v Turecku a taky paráda, jen ty vlny tam byli dost velké,takže malá se moře docela bála
Jinak tady si toho tepla moc neužijeme:( zima byla dlouhá, teď jen v červenci byli hice až úmorný a teď ten srpen nestojí moc za nic a za chvilku září a je po létě:( opravdu hrůza:( vůbec se netěšim.Jediným záchytným bodem jsou snad Vánoce:)
tak to jste se měly báječně, my jsme taky chtěly ject k móóři ale nakonec jsme se rozhodly že penízky vrazíme do bytu ![]()
madi v poho:-)
jo holky já jsem úplná pipina, dneska jsem rozflákala plato domácích vajec od babičky :-//////////
![]()
Jo jo holky zima bude opruz ale aspon nejsme vyplavený tak máme štěstí
Zuzi no teda, to je smůla:)))
jinak přejeme vše NEJ K SVÁTKU!!!
Pandoro to máš pravdu, ty záplavy jsou katastrofa.My je zažili v roce 2002 a každými dalšími se děsíme,že nás to zas vytopí..:( v pátek mají být zas lijáky,tak snad už to dá pokoj a nebude další neštěstí někde:( to si člověk neumí ani představit,co ti chudáci lidi prožívají:(
jj, petulo taky koukám dokonce ani zakladatelka už sem nechodí ![]()
upřímně je mi to docela líto
Zuzi tak to máš pravdu, taky mě to mrzí:( tak snad se zas holky ukážou!