Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
29.7.10 14:17

otisk nožičky a ručičky našeho milačka by byl asi problem, ten nevydrží 5 vteřin v klidu natož celou minutu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 14:28

celou minutu? tak to musí být fuška to udělat:-)

a je to ten odlitek ze stránek www.odlitek.cz?? ten bych taky chtěla koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
29.7.10 15:23

Zuzi, tak to je super… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 15:30

holky malá se mi hrozně oprudila, já vůbec nevím co s tím, je to poprvé od narození, máznu jí to bepanthenem, a nechám bez plíny ale má to už takhle tři dny a nezdá že by se to zlepšovalo :-(

nemáte nějaký fígl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
29.7.10 15:48

Zuzi zkus 2× denně Imazol a když ji budeš přebalovat tak ji osprchuj prdelku, osuš, nech vyvětrat a pak teprve namaž. Jinak mě se Kubík osypal po Antibiotikach a střídala jsem betapanten a imazol a do 2 dnu vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 15:54

ten imazol dostanu v lékárně??

já myju pod vodou zadeček pokaždým kakání, ještě nikdy se mi neoprudila, ale jak byly před pár dny ty vedra, byla v docela dlouho v pokaděný plíně, tak to bude určitě z toho, jak jsem taky pitomá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
29.7.10 16:00

Imazol dostanes normalne v lekarne, ja ho tam koupila, mela jsem ho na recept, ale neni to nic co by Ti nemeli prodat. Ja jsem přebalovala dost často i když byl Kubisek jen počurany a taky hezky pod sprchu a pak osušit fenem to se mu desne libilo, mam pocit, že za ty dva dny jsem zlikvidovala asi 24 plen, jen aby byl co nejdriv v pohode. Nejsi pitoma, proste se stalo, hlavni je, aby jsi to dala co nejdriv do poradku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.10 17:02

Mě se to taky stává, když ho nechám dlouho v pokakaný plíně. Máznu vždycky na noc imazolem a je to dobrý. A spíš s ním šetři, ono je to hodně silný.

• Citovat
  • Upravit
10052
30.7.10 23:10

holky tak mi ho doktor napsal, a docela se to malý zlepšilo, snad to brzy zmizí úplně, aspon vím že si mám na to kadění dávat pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 09:10

Zuzi, on je volně prodejný, normálně ho dostaneš v lékárně.

Já jsem od začátku mazala babynolem, ale ted ho nemůžu sehnat, paní v lékárně říkala, že už ho přestali vyrábět :cert: Tak ted nevím, čím budu mazat. Měla jsem rybilku, ted jsem koupila sudocrem. Co používáte vy?

• Citovat
  • Upravit
10052
31.7.10 22:46

madi já používám, sebamed nebo weledu na zadeček, a nikdy opradu nebyla ani jednou opruzená, az ted

tady jsem našla ten babynol, jestli je to ono, přes net se to dá koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.10 08:29

Taky jsem ho na netu našla. Ale jestli nemají svoje zásoby, tak už ho nikde nedostanou. Pokoušeli se mi ho objednávat v několika lékárnách a už prostě není. Navíc cenově by se to ani nevyplatilo, je tam celkem vysoké poštovné, takže budeme muset přejít na něco jiného.

No, nevadí. Stejně už teď malého nemažu při každém přebalení, jen na noc a když se pokadí, tak už toho tolik nespotřebuju. Už je velkej, časem možná už začnem s nějakým lehkým nácvikem na nočník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
6.8.10 13:01

holky já vůbec nestíhám manžel má dovču tak trajdáme všude možně

jsem se bála že nebudu stíhat dočítat a taky nikdo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.8.10 16:20

Ahoj holky,tak já se omlouvám,že jsem dlouho nebyla,ale nebyl moc čas na pc:) ale tady toho moc nepřibylo..chodíte sem ještě?:) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.8.10 16:20

Ahoj holky,tak já se omlouvám,že jsem dlouho nebyla,ale nebyl moc čas na pc:) ale tady toho moc nepřibylo..chodíte sem ještě?:) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí