Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Madi, tak doufam, že Adamek bude ok. Držim palečky, nam zase rostou zoubecky tak jsme protivni ![]()
Jo holky, do Krumlova už se chystáme na výlet pár let, ale ještě to nějak nevyšlo ![]()
Janiku, na zoubky to nevidím, první stoličky má všechny a druhé není vidět, že by chtěly ven. Ale možné je vše.
My taky chtěli věkový rozdíl 2 roky, aby k sobě měli prcci blíž, ale nakonec musíme počkat, až bude hotové bydlení. Pak si taky říkám, že bychom nejspíš museli koupit dvojkočár. Hlídám občas dvouletého synovce a ten neudělá ani krok, nejradši by se furt vozil ![]()
Madi, tak to snad bude ok a Adamek v poradku.
My taky tady ted upravujeme bydleni je to trosku silenost, ale da se to. Nejhorsi je bordel v celem baraku.
Čau holky dnes malej spal libově tak i já jsem vyhajaná do růžova
Madi hlavně aby Adámek byl už v pohodě .Jinak Zuzi tobě závidim bydlet ve městě které je na seznamu UNESKA a mimito je moc krásné . Chci tam jet už asi 3 roky a pořád to nevychází.
Čau holky dnes malej spal libově tak i já jsem vyhajaná do růžova
Madi hlavně aby Adámek byl už v pohodě .Jinak Zuzi tobě závidim bydlet ve městě které je na seznamu UNESKA a mimito je moc krásné . Chci tam jet už asi 3 roky a pořád to nevychází.
No dopoledne zčásti prospal, pak si hrál, po obědě šel spát už bez teplot, tak uvidíme. Snad to nic nebude.
Janíku no to je supr, tak když budete mít náladu můžeme se sejít:-)
my jsme dneska byly v budějkách v dětském centru nám udělal otisk ručičky a nožičky do hliněné destičky, pak to papí vypálí v peci no jsem zvedavá jak to buede vypadat
Zuzko, ještě, když jsem byla těhotná, tak jsme si koupili takovou soupravu pro otisk nožičky. Ale leží ještě doma nepoužitá, nějak jsme to nestihli udělat ![]()
Zuzko mamko, pisnu Ti sz, doufam, že v Krumlove bude vse ok a prijemne slunicko:-)
madi to škoda, jsem se pak mohly juchat jakou měl nožičku když se narodil:-)
janiku napiš, ale přiznám že nevím jestli budeme doma, možná pojedeme na chalupu to víš bude víkend tak asi nebudeme chtít tvrdnout doma, ale podle počasí třeba nakonec budeme:-)
jo ještě jsem ti chtěla říct že stačí když budeš psát zuzko, at to nemáš tak dlouhé.-D
zuzka.mamka píše:
madi to škoda, jsem se pak mohly juchat jakou měl nožičku když se narodil:-)
JJ škoda to je, ale my z něj byli tak vyplesklí, hlavně z kojení, nechtěl moc jíst. Takže jsme ho nechtěli rušit ještě nožičkou v blátě. Oni tam totiž psali, že se to má dělat při kojení, ta nožička musela vydržet asi minutu v úplném klidu
Uvidíme, ono se to nezkazí, otiskneme tam ručičku druhého a Adámka vedle sebe, aby byl vidět ten rozdíl ![]()
ahoj Zuzko, to je v pohode, ja se snazim pisnout sz, ale jaksi ta mrcha nefunguje:-( ![]()