Plánujeme mimi v roce 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
28.7.10 07:28

Ahoj Madi, tak doufam, že Adamek bude ok. Držim palečky, nam zase rostou zoubecky tak jsme protivni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 07:28

Jinak pokud se zadari tak u nas bude rozdil 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.7.10 07:31

Jo holky, do Krumlova už se chystáme na výlet pár let, ale ještě to nějak nevyšlo :wink:

Janiku, na zoubky to nevidím, první stoličky má všechny a druhé není vidět, že by chtěly ven. Ale možné je vše.

My taky chtěli věkový rozdíl 2 roky, aby k sobě měli prcci blíž, ale nakonec musíme počkat, až bude hotové bydlení. Pak si taky říkám, že bychom nejspíš museli koupit dvojkočár. Hlídám občas dvouletého synovce a ten neudělá ani krok, nejradši by se furt vozil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7887
28.7.10 08:17

Madi, tak to snad bude ok a Adamek v poradku.
My taky tady ted upravujeme bydleni je to trosku silenost, ale da se to. Nejhorsi je bordel v celem baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.7.10 10:49

Čau holky dnes malej spal libově tak i já jsem vyhajaná do růžova :mrgreen: Madi hlavně aby Adámek byl už v pohodě .Jinak Zuzi tobě závidim bydlet ve městě které je na seznamu UNESKA a mimito je moc krásné . Chci tam jet už asi 3 roky a pořád to nevychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879

Čau holky dnes malej spal libově tak i já jsem vyhajaná do růžova :mrgreen: Madi hlavně aby Adámek byl už v pohodě .Jinak Zuzi tobě závidim bydlet ve městě které je na seznamu UNESKA a mimito je moc krásné . Chci tam jet už asi 3 roky a pořád to nevychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879

Ach jo už zas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.7.10 12:24

No dopoledne zčásti prospal, pak si hrál, po obědě šel spát už bez teplot, tak uvidíme. Snad to nic nebude.

• Citovat
  • Upravit
10052
28.7.10 21:38

Janíku no to je supr, tak když budete mít náladu můžeme se sejít:-)

my jsme dneska byly v budějkách v dětském centru nám udělal otisk ručičky a nožičky do hliněné destičky, pak to papí vypálí v peci no jsem zvedavá jak to buede vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.10 07:14

Zuzko, ještě, když jsem byla těhotná, tak jsme si koupili takovou soupravu pro otisk nožičky. Ale leží ještě doma nepoužitá, nějak jsme to nestihli udělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7887
29.7.10 10:24

Zuzko mamko, pisnu Ti sz, doufam, že v Krumlove bude vse ok a prijemne slunicko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 13:18

madi to škoda, jsem se pak mohly juchat jakou měl nožičku když se narodil:-)

janiku napiš, ale přiznám že nevím jestli budeme doma, možná pojedeme na chalupu to víš bude víkend tak asi nebudeme chtít tvrdnout doma, ale podle počasí třeba nakonec budeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.7.10 13:19

jo ještě jsem ti chtěla říct že stačí když budeš psát zuzko, at to nemáš tak dlouhé.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.10 13:24
zuzka.mamka píše:
madi to škoda, jsem se pak mohly juchat jakou měl nožičku když se narodil:-)

JJ škoda to je, ale my z něj byli tak vyplesklí, hlavně z kojení, nechtěl moc jíst. Takže jsme ho nechtěli rušit ještě nožičkou v blátě. Oni tam totiž psali, že se to má dělat při kojení, ta nožička musela vydržet asi minutu v úplném klidu

Uvidíme, ono se to nezkazí, otiskneme tam ručičku druhého a Adámka vedle sebe, aby byl vidět ten rozdíl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7887
29.7.10 14:16

ahoj Zuzko, to je v pohode, ja se snazim pisnout sz, ale jaksi ta mrcha nefunguje:-( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí