Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak jsem zpět, víkend se povedl, malá se dokonce vozila na labutík s tátou, koupačka byla, prostě relax
v pátek jsem sice zažila britální šok od mojí švagrový, no ve zkratce, má ode mě půjčený hadříky na její holku, hodně drahý věcicky, veškerou mojí výbavu, a já jsem se od její kamarádky dozvedla, že me neskutečně pomlouvá, že mě nesnáší a že jsem pí**, pustila se i do klárky, že my s andym jsme pokrytci že musíme mít všechno značkové či čo, no čuměla jsem jak blázen, tak jsem se nasrala, zavolala jí aby mi okamžitě sbalila ty moje věci a že si pro ně přijedu, a ona mi do telefonu řekla že mi to nevrátí, a típla mi telefon
takže jsem jí volala ještě jednou a to samé, že mi je nedá, protože by nemela co obléct holce, takže nakonec muela přiject tchýně a scepovat, no nakonec mi je vrátila, ale myslela jsem že jí vyškrábu oči
![]()
no ted koukám že to není moc ve zkratce
![]()
Zuzko, tak to se nedivím, že jsi naštvaná. Tak hlavně, že ti ty věci vrátila v pořádku. A máš štěstí, že se tě tchýně zastala, s tím já bych počítat nemohla ![]()
Já jsem nikomu zatím nic velkého nepůjčovala, všechno máme po Adámkovi schované na druhé. Popravdě se mi ani do toho moc nechce, ale jedné kamarádce jsem nabízela. Měla jsem spoustu miminčích věcí od švagrové, ale to bylo jen na doma, někdy i po čtyřech dětech, takže mi rovnou řekla, že až to nebudeme potřebovat, tak to mám vyhodit. Vidíš, teď mě napadá, že švagrové kamarádka si půjčovala kombinézku na malé mimi a ještě nevrátila
No snad vrátí, švagrová se zaručila, že ty věci budou v pořádku.
Jinak jsem se chtěla zeptat, jak to máte s kočárky? Máte schovaný po prvním nebo budete na druhátko kupovat nový?
Teda Zuzko ani já se Ti nedivím..tak ona Tě takhle pomlouvá,ale moc dobře ví,že nebýt Tebe, tak nemá co malé oblíknout..taky super kombinace:)) no hlavně,že vše v pořádku nakonec vrátila! **
Madi** my teda taky po malé vše schováváme, jediné co už nemáme je právě ten kočárek:) ten jsme prodali, měli jsme trojkombinaci Chicco Trio S3 , ted na druhe by se mi moc libila trojkombinace od Jane anebo Casualplay, jelikož jsme si pořídili sportovní kočárek od Casualplay úplně nový a k tomu už by se dala dokoupit jen hluboká korbička a autosedačka, tak ještě uvidíme, jak se nakonec rozhodnem:) ale vím,že jeden z těch dvou to určitě bude:-DDD
madi, tak kočárek určitě prodávat nebudu, ten první jsem prodala, a ted mám asi 3 měsíce maxi cosi mura, takže určitě schovám na druhý, ale ještě je tu možnost, moc se mi líbí kočárek od phil a teds, jelikož když to všechno dopadne, děti celkem blízko od sebe, tak by se mi líbil tenhle
http://www.kocarky-matous.cz/…-zdarma.html
jinak když bych měla holku, hodne bych na výbačce ušetřila, ale když to bude kluk, holt budu muset zase nakupovat, at neni chudak růžový.-DD
My máme schovaný taky ten po Adamovi. Měli jsme dorjan cross country a byli celkem spokojení. K nám na vesnici se hodil, byl prostorný, projela jsem jím všechny možné terény aniž by byl malý naklepaný jak řízek
Akorát zabral celý kufr, což už tedy moc nevyhovuje ![]()
Toho Phila a Tedse znám, zajímavý kočárek. My ho asi potřebovat nebude, jelikož Adam už teď capká bez kočárku. Už ho máme schovaný, na procházky chodí za ruku a ujde toho už celkem dost. I včera byl s námi bez kočárku ve městě.
Holky, nepřijde vám, že je teď strašně moc dvojčat?? Nedávno jsme byli na chodských slavnostech a tam jsme za dvě hodiny napočítali 15 dvojčatových kočárků
Včera ve městě jsme zas viděli dva.
madi tak ohledne tech dvojčátek mě napadá jen vysvetlení, že to může být umělým oplodněním
taky jich hodně potkávám
já vůbec netušila jako moc je páru které snaží takovou domu o mimčo, až tady na miminu jsem zjistila jak je to obrovské číslo, ale myslím si že to bude způsobno životním stylem, dneska je to všehno takové uspěchané, nezdravé tak se ani nedivím
HOLKY CO KDYBY JSME SI ZALOŽILY UZAVŘENOU SKUPINU???
když by pak někdo chtěla k nám, požádal by o vstup?co říkáte?
Zuzko, no my máme s manželem zálusk na dvojčátka, chtěli jsme je hned poprvé. Tak nějak mi přijde bližší, když dítě vyrůstá od začátku se sourozencem než samotné. V jedné uzavřené diskusi se znám s maminkou trojčátek a děsně se mi líbí, jak holky jsou spolu, hrají si. No ale byla by to asi velká náhoda.
Já jsem taky netušila, kolik holek má problémy s početím miminka
Ale popravdě se musím přiznat, že ty snažilkovské diskuse moc nečtu
Ale mám kolem sebe dvě holčiny, kterým trvalo dlouho, než se mimi zadařilo.
Jinak, co se týče uzavřené skupiny, tak jsem pro.
Ahoj holky,
tak asi to s těmi dvojčátky bude určitě tím,že mnohem více párů musí podstoupit umělé opl., a ani já netušila,že ty problémy s početím jsou dnes opravdu tak velké:(
S tou uzavřenou skupinou jsem taky PRO
a co říkáte na nějakou tabulku s info o nás:) já už jednu zkoušela nanečisto, ale asi bych ji sem neuměla dát:((((
madi dneska u nás byla kamarádka z dvojčátkama, a musím říct že bych je nechtěla ani omylem, holkám je taky 9 měsíců, a chudák nestíhá ![]()
já udělám tu skupinu jo?
Ahoj tak já se taky hlásím do snažení 2011, koukala jsem že zvete, jen nevím jestli jsem tu správně. ![]()
https://www.emimino.cz/…v-roce-2011/
tady je odkaz na skupinu.-)
tak jsem zažádala o členství?? Zuzi ty jsi ten moderátor??:)
LadyRebeka vítej!!!
Zuzko, jj, je to záhul, s tím se počítá. Ale v podstatě zas záhul menší, než když jsou od sebe děti třeba jen rok. Jdu najít tu skupinu a zažádat o členství ![]()
Ahoj, také se chceme začít snažit o druhé mimi koncem příštího roku, ale začínám mít obavy, že to tak hladce jako to první nepůjde ![]()